Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (103)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Kiva spune:
cand am fost internata , la 31 de sap cu hemoragie , dr mi-au spus ca "nici nu vrea sa auda mai devreme de sapt 36"
asa ca acum , la 35 stau linistita , ma simt foarte aproape , fata de emotiile prin care am trecut
marti merg la control , sper sa primesc vesti bune
fetita ramasese cam 100-200 de gr in urma , pe perioada contractiilor
despre salteluta si eu cred la fel , ca nu trebuie chiar din prima , cat bebelusa e f mica
dar carucior ? si pe el l-am amant pt "dupa"
am studiat piata si l=am lasat deocamdata
o sa mai iau cadita pt baita , sterilizatorul si forfecuta
si am paturici prosopele , sac , tinute de casa si body, si salopetele flausate, si sosetele, si caciulite cat pt doua sapt
kiva 34+
iris
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
crissintibun spune:
BB,multumim din suflet.Nasti prin cezariana sau natural pana la urma? K din ce am mai intrat eu si am citit pe la voi pe la odisee am vazut k oscilai intre cele doua.Orice ai alege iti doresc sa treci cat mai repede peste partea mai grea .Oricum ,astea se uita ,uite eu la mai putin de o saptamana de moment cand imi tin puiul in brate tot ce a fost mai greu si ink este(k ma mai inteapa operatia) se estompeaza.
Cristina CEA MAI FERICITA MAMICA DE INGERAS AMALIA
Victo spune:
mai BB da' dura e fatuca ta...al meu e gentil, puiul..nu ma bate chiar asa...se intinde cat poate, da nu e durere insuportabila.
cristin bunn..felicitari..bun venit Amalia! sa fii o fetita cuminte si norocoasa! (ps..daca aveam fetita si eu as fi vrut sa o cheme amelia..ma rog, tot pe acolo..;))37+
piticul Stefanut
AMR 3 SAPT
Victo spune:
roxxy, ce sa faci mama cu o cutie de no-spa..ia-ti vreo 10 maxim..nici eu nu am folosit decat vreo 2 toata sarcina.
felicia..esti mortala..sa treaca greturile la 8 sapt???Sa dea Dumnezeu..eu stiu ca daca te apuca, nu trec pana pe la 15..dar poti fi norocoasa si sa nu ai deloc!
kiva..pai esti dotata mamicule..nici eu inca nu am luat sterilizator.ma mai gandesc. nici pompa nu am luat.fas, insa am luat chiar zilele trecute, caci vad ca vremea isi face de cap.am luat pt 3 luni.sa vedem daca ii va veni pana la sfarsitul iernii.
ma fetelor..fructele astea imi dau un acid de numa. eu cred ca pana nasc o sa renunt la ele, cu tot riscul. mai iau elevit, fier..ce sa fac ...mai am 2 sapt...dar de o sapt iaca zilnic trebuie sa iau medicam pt arsuri.acum nu mai iau rennie, ca nu ma mai ajuta. am trecut pe maalox..da nu-mi place ideea ca are aluminiu in el..asta noapte am luat doar jumate si m-a tinut.37+
piticul Stefanut
AMR 3 SAPT
vali_delide spune:
Buna seara, fetele!
Abia am reusit sa termin de citit ce ati scris de 2 zile, ca sunteti ...
Roxana, felicitari pt. aniversarea voastra si pt. masinuta!!Sa va dea Dumnezeu sanatate, fericire si bucurie 100 de ani de acum incolo.Sa stapanesti sanatoasa masinuta! Iar George sa vina sanatos pe lume, sa va lumineze viata!
Erika, nu stiu daca tu mai intri, sau daca reusesc eu sa mai scriu, asa ca iti urez nastere usoara marti, poti sa fii sigura ca ne vom gandi la tine si iti tinem pumnii.Sa ne tii la curent! Doamne-ajuta! Iar Angelina sa vina sanatoasa!
Cristina, sa-ti fie printesa Amalia sanatoasa, norocoasa, mancacioasa si cuminte! Felicitari, mamico!
Bb Iasmi, tu urmezi miercuri? Moama, deja urmatorul capitol va fi plin de bebelusi! Eu cred ca sunt la fel de emotionata ca si voi, cele ce mai aveti asa putin! Si ma rog ca printesa mea sa mai stea macar 5 saptamani in burtica!Sper sa ma si asculte, ca de cate ori citesc ce scrieti voi, am impresia ca am aceleasi simptome de nascare!
Anacami, ce bine ca ai scris si ca sunteti bine!
Roxxy, stiu ca trebuie sa-ti fie greu, mai ales pe vremea asta!Uite, ca sa nu mai fi trista!
Kiva, felicitari pt. bubulina, vreau sa-ti zic ca imi place de mor numele pe care l-ai ales. Asa mi-as fi dorit sa o cheme pe printesa, dar nu merge cu numele de familie la mine.
Victo, cred ca acidul nu e numai de la fructe...mie mi se pare ca orice mananc, se transforma in acid...din fericire, la mine Rennie inca are efect...sa vede mai tarziu
Irina, felicitari pt. printisorii grasunei...si pt. taria ta!
Valentina 32+
Cristina Stefania
noi doi
printesa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Vali, uite si de la mine un . E greu sa stai singur, dar sper dupa ce se intoarce din aceasta delegatie nu o sa mai plece pentru o vreme.
Roxxy 33+
Matei
_
AMR 7 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 5 SAPTAMANI!
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Vali, uite si de la mine un. E greu sa stai singur, dar sper dupa ce se intoarce din aceasta delegatie nu o sa mai plece pentru o vreme.
Roxxy33+
Matei
_
AMR 7 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 5 SAPTAMANI!
Roxxy, hai, o sa treaca si asta si o sa vina tati acasa.Si o sa fiti foarte ocupati cand va veni si Matei!
![](pupic.gif)
Valentina
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](zana.gif)
noi doi
printesa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/fecian/fecian.jpg)
fecian spune:
quote:
Originally posted by Victo
.............
felicia..esti mortala..sa treaca greturile la 8 sapt???Sa dea Dumnezeu..eu stiu ca daca te apuca, nu trec pana pe la 15..dar poti fi norocoasa si sa nu ai deloc!
...........................37+
piticul Stefanut
AMR 3 SAPT
Victo zic si eu ce simt
![](icon_smile_blush.gif)
Mai sincer au fost zile de am zis ca mor de greatza ...Dar de cand m-am pricopsit cu raceala nici ca mi-a fost foame si nici rau nu mi-a fost.Deloc! Asta e de o saptamana aproape. D-aia zic si eu ca poate au trecut.
Mai iertati-mi (ne)stiintza
![](cuplucasatorit.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Felicia
![](gravida.gif)
vali_delide spune:
Va doresc noapte buna, somnic usor si pufos
Valentina 32+
Cristina Stefania
noi doi
printesa
pussi spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
feli, eu spal....in legatura cu mancatul eu sunt de parere ca e bine sa papi orice iti doreste inimioara atat timp cat nu exagerezi. eu nu am tinut cont, ca nu e voie salam, crenwursti, branzica si smantanaica de la tarani (care nu e in vid), mie una mi se pare mult mai sanatoasa si mai gustoasa...si multe altele!!! acuma fiecare face cum crede ca e mai bine!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
38 si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastraAMR maxim 3 zile!!!!
am trecut si eu la mancat orice... nutella ... ca trebuie sa ingras fetele, adica ..
![](pig.gif)
![](pig.gif)
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)