Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (103)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna fetelor

Vad ca fetele de la mine nu prea au chef deloc de vb cu mine...si cum am mancarici pe limba ma mut la discutii la voi (nu dati cu rosii sunt o micutza, si intr-o perioada foarte ciudata)

Asa, mamicule Ancutz da' la ce lucri atata duminica?? Duminica e de lenevealaa.

Am vazut ca sunt unele fete care vor sa spele azi...Eu nu sunt contra la spalatul duminica, din contra. Aici e mai ieftin sa imi spal in weekend decat in timpul saptamanii, asa ca prefer sa fac toate sambata sau duminca...sau daca am mult mult in ambele zile.

Am si eu o intrebare fetelor.... Daca vreau sa imi fac ciorbitza de burta am voie, nu ??? ziceti da, pleeasee. ca saptamana viitoare cand mi-o reveni si mie gustul asta vreau sa pap...mor de pofta numai la gandul asta

Felicia 8+ viitoare mami de peanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Felicia lucrez la un proiect ca am maine predare si nu am incotro.De ciorba de burta nu stiu ce sa iti spun ca mie nu imi place.

anca 37+

Maria
poze

AMR MAXIM 18 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

feli, eu spal....in legatura cu mancatul eu sunt de parere ca e bine sa papi orice iti doreste inimioara atat timp cat nu exagerezi. eu nu am tinut cont, ca nu e voie salam, crenwursti, branzica si smantanaica de la tarani (care nu e in vid), mie una mi se pare mult mai sanatoasa si mai gustoasa...si multe altele!!! acuma fiecare face cum crede ca e mai bine!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

38 si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 3 zile!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi

feli, eu spal....in legatura cu mancatul eu sunt de parere ca e bine sa papi orice iti doreste inimioara atat timp cat nu exagerezi. eu nu am tinut cont, ca nu e voie salam, crenwursti, branzica si smantanaica de la tarani (care nu e in vid), mie una mi se pare mult mai sanatoasa si mai gustoasa...si multe altele!!! acuma fiecare face cum crede ca e mai bine!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

bubulina noastra

AMR maxim 3 zile!!!!

BB imi place cum gandesti . Asa zic si eu , da' nimeni nu ma crede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare si de la noi!!!

Ancuta ma simt bine,in afara de durerile de spate,totul e ok.Nici un semn...

bb-ule sa stii ca si pe mine ma doare piciorul,dar nu foarte tare,si destul de rar.Asa,simt o durere care se prelungeste in jos.Eu cred ca apasa sarcina pe ceva nerv.

La noi e o vreme foarte urata...Azi a nins...Nu mi-a venit sa cred...
Ieri si azi am umblat prin mall,ca s-a deschis si la noi in Cluj,era cazul...Ieri seara am fost la ziua viitorului fin,am papat muuulllttt si bine.Azi am fost la pizza,si iara suntem pline....

Irina felicitari pentru grasunei!!!!Sunt mari,nu ai de ce sa-ti faci probleme.Eu si fratelo ne-am nascut acum 26 de ani si aveam 2300 unul,si nu ne-a pus la incubator!!

Eu maine ma duc la monitorizare.De abia astept!!!!!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel38+ Beatrice Alessia
AMR 15 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Acum ne-am trezit si noi. De fapt Matei s-a trezit primul si a inceput sa loveasca. Cred ca se saturase de cat de puturoasa este mami a lui.
Felicia, eu sunt de acord cu BB. La fel am mancat si eu: de toate, dar nu am exagerat cu nimic. Mi-ai facut pofta de ciorbita de burta.
Pussi, de la nunta am plecat cu o mare pofta dupa sarmale. La 2 noaptra cand am plecat eu de abia se servise aperitivul cald. Desi muream de pofta dupa sarmale, nu mai rezistam in fumul ala si mi-am luat baiatul si am plecat suparati acasa.

Roxxy 33+Matei
_
AMR 7 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 5 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

feli, foarte bine!! invata-l pe bebe din burta sa nu fie pretentios la papa...:)
ramo, pe mine ma doare permanent piciorul, sus unde e articulatia de la femur cu osul bazinului.
roxxy, pussi eu am papat sarmale!! mi-a facut mami meu in frunza de varza acra si azi am mancat la nasi cu varza dulce!! deci mi-am facut stocul....:)

daca va spun ce pap eu acuma....caltabosi proaspat de porc....

bubulina noastra

AMR maxim 3 zile!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxxy80

Felicia, eu sunt de acord cu BB. La fel am mancat si eu: de toate, dar nu am exagerat cu nimic. Mi-ai facut pofta de ciorbita de burta.

Roxxy 33+Matei
_
AMR 7 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 5 SAPTAMANI!

Iertare Roxxy . Am vazut o emisiune si m-a apucat boala .Aici chiar nu gasesc nici la cutie..Abia de am gasit un magazin chinezesc care vinde burta de vita si picioare de porc . Avand in vedere ca nu prea avem de unde alege o sa ne luam sambata viitoare sa ne facem (pana atunci doar o sa visez la ea...oricum nu pot sa simt gustul mancarii asa ca ar fi pacat de ea).

Mergi la inceput

la cantar trece acul de 20 de kg.....

bubulina noastra

AMR maxim 3 zile!!!!

Mergi la inceput

ufff la mine se impinge Iasmi si cu mainile si cu picioarel;e......asa ciufdata e senzatia cum impinge cu mainile in fofo....

bubulina noastra

AMR maxim 3 zile!!!!

Mergi la inceput