Am descoperit oferta cu vizita la casa Mosului de ceva timp, dar pana acum am considerat copilul prea mic, acum cred ca este la varsta potrivita (7 ani), inca mai crede in existenta mosului si nu cred ca pentru mult timp.
A fost cineva in Laponia???
Pot afla impresii si mai ales daca merita pretul care nu este prea mic?
Stiu ca a mai fost deschis un topic dar nici acolo nu au fost raspunsuri concrete.
E vorba despre aceasta oferta....
[u]http://www.klevertravel.ro/lifestyle/Pe_urmele_lui_Mos_Craciun.html
Oraselul lui Mos Craciun e situat la 8 km de Rovaniemi, dar dupa parerea mea e o chestie atat de comerciala... Asa-zisul orasel consta in casa lui Mos Craciun unde il gasesti pe dumnealui si poti sta la o tacla cu el si face o poza la un pret cam piperat... Adica tu n-ai voie sa faci poze, iti fac ei acolo si ptr asta platesti. Asa, si pe langa casa lui mai sint citeva cladiri intesate cu magazine de souveniruri, toate la preturi usturatoare. Si atat.
Acum depinde ce primeaza in calatoria respectiva... poate micutul tau nu va observa latura comerciala
Fania, nasii nostri de cununie au fost anul trecut la Rovaniemi cu fetita lor de 8 ani. Ei au gasit tot felul de bube, dar copilului i-a placut. Au stat in Rovaniemi, au fost intr-o zi la plimbare cu sania trasa de caini printre munti de zapada...hotelul a fost ok. Intr-o alta zi au fost in excursie dincolo de Cercul Polar. Ce nu le-a placut? Li s-a parut ca grupul lor, adica grupul de romani, a fost cam izolat, Mosul a stat mai mult cu copiii vestici, a venit tarziu la hotelul lor (asa era excursia, il asteptau pe Mos la ei in hotel la 18.00 si venit cu mult dup 19.00 obosit si fara chef de glume)...suvenirurile scumpe, orice scump. Fetitei insa i-a placut si i-a innebunit pe toti colegii de scoala cu excursia ei, au facut niste poze frumoase. Dar per total, cam scump pentru ce e de fapt. Nu stiu daca voi merge cand creste Alexandra, poate...