promod
cine a comandat la promod.fr? Stiti cumva cat sunt taxele?
Am vazut ca au oferta - transport gratuit ptr cumparaturi de peste 60 euro, dar numai ptr Franta
Eu am probat hainele in Plazza si-mi plac f.mult, dar in Ro sunt tare scumpe (comparativ cu site-ul)
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Raspunsuri
Liliann spune:
si eu am salivat asta vara la reducerile lor de pe net, niste superpreturi dar am lasat-o balta. 1 pt ca aveam si am inca 12 kg in plus si 2 pt ca am zis lasa ca merg eu la cumnata-mea in paris si imi iau eu de acoolo la anu'.![]()
p.s. imi plaf f mult hainele de la ei, si chiar daca sunt scumpe mi-am luat in vara asta cateva bluze la 1 mil bucata
, dar si la reducere cateva la 4-6 mii
helbi spune:
Eu sunt fan Promod de multi ani. E adev., ca am cumparat numai din magazin, insa iti recomand cu caldura hainele lor.
Diablette spune:
felicia, trebuia sa te uiti pe site http://www.promod.fr/aide/livraison/categorie/03
pentru Romania, taxele de livrare sunt de 30 Euro
merita sa comanzi online daca iti iei mai multe hainutze, eu mi-am luat de la ei din magazin un mantou (http://www.promod.fr/manteaux/trench-matelasse-imprime-imprime-marron-R3240029580N29P4.html) care a costat 223 RON, pe site-ul lor e 59,90 Euro... adica la noi e cu vreo 30 RON mai scump (e normal, in pretul asta sunt incluse chirii, transport, salarii personal, taxe etc...)
audiatur et altera pars
felicia74 spune:
diablette auzisem si eu de taxe de 30 euro, dar credeam ca o fi vreo oferta si ptr noi astia din afara Frantei
Si da, vreau sa iau de vreo 70 euro, dar poate ma mai cuplez cu cineva.
Ninia81 spune:
Fetelor, unde este ProMod in Plaza? Eu nu am vazut niciodat acest magazin...As vrea si eu sa il vizitez. Va pup.
Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png
J G spune:
Da, merita sa-ti comanzi daca iei cantitati mai mari. Eu am cumparat in vara (la reduceri) cat sa arunc toate hainele vechi din dulap si asta cu 300 euro. Nu stiu cate fuste cu 9.90 eur... rochii... e super. Sunt mare fan Promod!
A, inca ceva, sa fi atenta la msuri. UIta-te la explicatiile in cm pentru ca eu mi-am luat tzeapa cu asta. De exemplu la o pereche de pantaloni la care eu sunt 40-42 in mod normal imi trebuie 36-38 de la Promod. Deci 38 lor e cam 42 la noi.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
cait spune:
Ninia din amintirile mele magazinul din Plaza este la parter chiar in dreptul scarii care coboara de la etaj.E posibil sa ma insel dupa 2 ani de cand nu am mai pus piciorul pe acolo.
Mie una nu prea imi place Promod mai ales ultima colectie mi se pare atat de ciudata iar culorile nici nu mai spun.
Dar stiu ca, atunci cand m-am uitat in Plazza preturile erau mult mai mari decat aici.Asta chiar nu prea inteleg.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
felicia74 spune:
cait iti aduci aminte f.bine![]()
J G eu le-am probat in Plazza, ba chiar am luat niste blugi de la reduceri, asa ca stiu cat port.
psj spune:
Eu am luat de pe site. Daca e comanda peste 60 de euro , transportul este 23 de euro, daca nu, e 30 de euro. Mie mi le-a adus curierul la usa. Mai ales la reduceri se merita si daca mai gasesti o prietena-2 sa cumparati se reduc taxele de transport.
Cel putin ultima oara cand am luat eu erau preturi vizibil mai mici decat in magazinul de la noi.
Asta iarna mi-am luat niste tenisi cu 9 euro si la noi in magazin erau peste 80RON.
Carrye spune:
Multumesc de idee, nu am stiut ca se pot comanda si de pe net promod. La noi au niste preturi de-a dreptul nesimtite!
Eu am comandat de la Victoria's Secret si desi momentan intampin probleme cu cardul, sper sa reusesc sa le primesc.
Daca nu, o sa ma uit pe site si poate o sa imi comand si eu ceva.