***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Sun asa de bucuroasa.....am reusit sa-i dau lui Andrei sa pape din biberon. Noroc ca mi-a venit ideea sa-i largesc putin gaura ca altfel incercam pana la adanci batraneti degeaba. Succesul l-am obtinut cu o tetina nuk din latex care imita forma sanului montata pe un biberon de chicoo primigiorni. Sunt foarte optimista, sper sa o tina tot asa. acum a mancat 140 ml, sper ca e suficient.

Ella, n-are rost sa te enervezi, asta nu se va schimba oricat de mult vei incerca tu sa-i explici soacrei cum trebuie sa procedeze cu copilul, iti spun eu care am trecut prin asta cu Stefan si probabil ca si cu Andrei va face la fel.
Boby este nascut in aceeasi zi cu Stefan(24.04.2004), este asa de incapatanat, dar cateodata este foarte bine asa.

Vali, iti multumim ca ne-ai trecut si pe noi in listutza, ce bine ca nu mai suntem pe lista de "asteptam vesti de la...."

Carstea, am patit asa ceva la Stefan dar avea 8 luni, mancase destule borcanele pana cand s-a intamplat sa verse in jet. Ii cumparasem pt. prima data un borcanel de la Nestle cu mazare si carne de vita parca, numai la ala a facut asa... In jur de 9 luni nu a mai vrut deloc borcanele, le-a scos singur din alimentatie. Eu ma gandeam ca daca se obisnuieste cu borcanele va fi foarte greu sa-l dezvatam, dar uite ca a renuntat singur la ele. Bine ca eu i-am alternat borcanelele intotdeauna cu mancare pregatita in casa, ii dadeam mai mult piureurile de fructe ca incepusem diversificarea iarna si vroiam sa-i dau cat mai multe variante sa nu se plictiseasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

lbelciug, flacaul meu se trezeste noaptea din 2 in 2 ore sa suga. Nu suge mult, doar vreo 2 minute( numai de la un san) si asta de vreo 2 luni. Inainte se trezea din 3 in 3 ore. Cred ca recupereaza ce nu mananca ziua( cand suge la 3-4 ore).
Recordul de treziri noaptea a fost de 7. Iti dai seama cat timp imi ramane de somn. Dar sincer nu vreau sa-i dau ceai sau altceva , prefer sa manance asa des, numai sa o faca.

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele-n scutecele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Madi, si eu am facut o pauza de o saptamana. Dar acum nu mai fac. Ma chinui cu mar si biscuite pana accepta, pana se invata cu gustul. Apoi trec pe altceva.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

gabiu, deci si la voi tot asa. Eu nu cred ca se scoala de foame, dar se linisteste dupa ce suge un pic... Oricum in ansamblu nu ma plang de oboseala, insa B nu mai doarme ca in primele luni...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna mamici de capsunici

Va scriu si eu la sfarsit de weekend sa va spun ca nu a fost asa cum ma asteptam,adica stresant ci chiat OK,deci vorba voastra,nu ar trebui sa ma stresez atat!
Am gatit sambata:supa,pilaf,friptura la cuptor...dar nu s-a mancat decat supa,pilaful cica era ratat asa ca am papat doar eu iar friptura un fel de opinca...era carne de tara ...ma rog pana la urma ne-am descurcat si nimeni nu a comentat
LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR !!!!!!!!!!!!!
FELICITARI PENTRU DINTISORI SI PENTRU VORBELE DULCI ALE BEBEILOR!!!
Roxicucu un gand bun si de la noi,sa pape bebe! si sa treceti cu bine peste toate!
Pepsi si Liviana merci si vreau si eu un WRAP!!!!!!!!!!!!!
Mica ce bine tre sa fie in wrap!
LilliLove tocmai vroiam sa-ti scriu ce baiat frumos ai,i l-am arata chiar si sotului!Merci
Ella ce baiat mare si se face el bine cu nasucul!Sper sa nu fii suparata pe mine ca vad ca nu vb cu mine.

VA PUPAM DULCE PE TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor de mult ati mai scris de cand nu am mai intrat!Noi am fost la munte si STEFAN a prins prima lui zapada! A fost super fetelor!Cand ne-am trezit totul era ca in povesti si inca nu se oprea ninsoarea!
aici aveti costumul nostru de zapada pe care i l-am luat cu 1 zi inainte sa plecam la munte.Mie mi s-a parut super bun pentru zapada si foarte ieftin(50 RON).Este captusit bine si are tot ce-i trebuie:manusi si botosei!
Avem si pozici noi de la munte!

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">FILMULET

Stefan 13.06.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

doxinu super frumoase pozele de la munte. Vai si ce frumos ningea!. Chiar vorbeam cu sotu'sa mergem si noi cateva zile la munte cu Maya.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Norocul nostru ca am plecat devreme ca altfel acolo ramaneam!Ca de obicei i-0a prins zapada pe nepregatite si se mergea bara la bara.Acum am vazut la televizor o gramada de accidente!

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">FILMULET

Stefan 13.06.2007 minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Abia la ora asta ajung si eu sa scriu, dupa ce ii dobor pe toti am si eu un pic de timp pentru mine.
Multumim mult de urari Madi, Mihamora si toate fetele care si-au adus aminte caci intr-adevar azi am implinit si noi 5 luni!Din pacate ne alturam si noi mamicilor cu pui iubitori de titi noaptea.Al meu nici vorba sa isi scoata din mesele de noapte, din contra daca ar fi dupa el si-ar tot pune.Nu stiu ce sa ma mai fac cu el, am incercat toate variantele si mi-e clar un lucru ..nu de foame se trezeste, ci din dragoste de titi...Partea nasoala e ca saptamana viitoare incep serviciul si cred ca va fi o tragedie generala cand el o sa o caute pe titi si titi osa fie la servici...O masa i-am rezolvat-o ca a acceptat in sfarsit supa crema de legume in care ii pun si o masura de lapte si faina de orez.Mai ramane una la care n-o sa fiu la apel.Sper din tot sufletul sa nu-mi pierd laptele si cat sunt acasa sa ii dau in continuare san.

In alta ordine de idei cu8 durere in suflet am constatat ca anul trecut pe vremea asta aveam cu 10 kg mai putin....nu stiu ce sa ma fac cu pofta de mancare si de dulce pe care o am nici o sansa sa slabesc.Pepsi, tu imi esti ultima speranta sau mai corect spus vorbele tale ca dupa ce ai terminat-o cu alaptatu ai slabit totusi.Sper sa fie asa ca deja sunt o complexata si o frustrata

Voi mai sterilizati biberoanele dupa absolut fiecare utilizare?Ca mie desi ii dau doar supa crema si am incercat de cateva ori si cu suc dar fara prea mare succes mi se acreste de partea cu sterilizatul.

poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA
Mama Alexandrei si a lui Matei (21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joji spune:

Buna seara

Sunt si eu o mamica de capsunel, Robert Mihai, nascut pe data de 26.06.2007. va urmaresc de cateva luni si acum am hotarat sa va scriu.avem si noi o problema si avem nevoie de unsfat: piticul meu nu a mai facut kk de o saptamana!!!! e problema? eu alaptez exclusiv si pana acum nu am avut niciodata probleme de acest gen, facea aproape zilnic dar maxim la 2-3 zile. am incercat cu supozitor cu glicerina si i-am dat cateva lingurite de ceai de musetel dar...nimic. nu plange si e vesel, nu pare sa-l doara burtica.. ce poate sa fie problema?

va pupam dulce pe toti, aveti niste copii superbi.

Mergi la inceput