Mamici de Martie-Aprilie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Randunici...n-am mai intrat caci mi se blocheaza tastatura si mereu ma trezesc ca nu pot sa termin mesajul si nu numai din cauza asta!

Sunt la pamant cu oboseala, simt ca nu mai fac fatza, Luca mititelul iar s-a imbolnavit...cred ca nu o mai scoatem la capat cu raceala pana la primavara! Azi am avut o zi de cosmar...nu vreau sa-mi amintesc si abia astept sama bag in pat numai ca nu e simplu...cele care mai au acasa un bb stiu asta!
Trecem noi cu bine peste toate pana la urma! Cred ca o sa intru mai rar o perioada caci sunt f. aglomerata si nu am nici un ajutor...offf si cand stau prea mult pe pc simt ca imi neglijez puiutzul...face crize, nu-i convine deloc!

Zoze, putere multa prietenilor tai sa depaseasca necazul! De-ale vietzii...ce sa zic..imi pare sincer tare rau! Mesajele pe care le-ai trimis referitos la Ioana le-ai trimis pe nr. sotzului meu si abia a doua zi le-am vazut, iarta-ma dar nu era acasa si el nu citeste mesajele... si iti doresc liniste sufleteasca!

Clau , abia astept vestea de la tine!!! Doamne Ajuta!

Bubu si tie galerie si bafta multa la echo

Randunicilor..pe toate va iubesc dar in momentul asta sunt epuizata de o zi de cacat care nu se mai termina sa ma vad in pat!
tot,tot,tot, stolul!

Cory si Ririan, nu v-am uitat, ma gandesc mereu la voi si sunt cu sufletul alaturi! Doamne Ajuta!

mami de Luca si 22+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

hop si eu! bateti-ma, omorati-ma, dar nu rezist la calculator, asa ca intru mai rar...plus ca mi-e un somn de pic mai mereu...

ma duc sa fac baita si poate revin (ce bine ca nu e voie baie , ca sigur adormeam in cada...)

va dulce pe toate si va urmaresc din umbra...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 21+ cu Tudor Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

ursuleata asa surpriza mai zic si eu
clauclauasteptam vesti despre bb si in ceea ce priveste culorile camerei raman pentru crem,cacao cu lapte,cappuccino,piersica.
bubu ai nascut cumva cu epidurala?imi spui si mie de unde stii cam care-i diferenta intre normal si epidural?Si nu in ultimul rand galeria pentru tine[majoreta
Tatiana succes la eco
natynic ma bucur ca nu ai uitat si ai intrebat despre vaccinul antigripal.Aveam rezerve serioase in privinta lui caci toata lumea din jur era contra iar eu doresc ce-i mai bine pentru noi.Deci sa ne mobilizam pentru retete naturiste de ridicare a imunitatii pe anotimpul rece caci vineee iarnaaa
Numai bine la randunici Mihaela

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 20+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simonette, ceva de imunitate ii dai? Vezi ca sunt picaturi cu Vit.C, o cutiuta galbena si ii dai 5-6 pic pe zi, se absorb f. bine. De asemenea Oscilococinum, 1 tubulet pe zi cand e racit, si un tubulet pe saptamana preventiv. Eu ii dau de o luna si septilin sirop, 5 ml dim si 5 ml seara, tu poti sa-i dai 5 ml/zi. Si Vlad a racit de 2 ori pana acum, dar l-a tinut 3 zile si atat, doar niste muciori si putin mai caldut seara.
Plus ca bona ii face zilnic 2 feliute de lamaie cu miere, le lasa in castronel sa-si lase zeama, si apoi cu seringa de nurofen ii dau sucul ala.
Multi pupici luiLuca, sa se faca bine! Ce varsta are el, ca am uitat??

Oana 13+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Oana-Bubu, multumesc, o sa incerc.

naty 15+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

[b]Iyvy
mie mi-a spus medicul sa iau pana in sapt 15 avand in vedere ca am o sarcina pierduta la activ.

13+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

hop si eu! bateti-ma, omorati-ma, dar nu rezist la calculator, asa ca intru mai rar...plus ca mi-e un somn de pic mai mereu...

ma duc sa fac baita si poate revin (ce bine ca nu e voie baie , ca sigur adormeam in cada...)

va dulce pe toate si va urmaresc din umbra...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 21+ cu Tudor Stefan

Mergi la inceput

Cu scuze de intarziere: LA MULTI ANI PUCCA SI RALUCA!
Lyvy, imi plac f mult si Iris si Miruna, dar...parca nu impreuna, nu stiu...
Simonette, frumoasa mamica obosita, stai cat ai nevoie cu Luca sau in patutz, noi te asteptam, doar nu ne mai speria cu multe zile de pauza!

naty 15+ cu

Mergi la inceput

io nu ma pricep la inceput capitol nou...
Zozeee, Clauuu!

naty 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Dragelor, acum am ajuns acasa, e ingrozitor afara!

Purced repede la un capitol nou si ne intalnim acolo!

CLAU 21+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput