Mamici de Martie-Aprilie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

BUBU ,ce frumusel e VLADUT,si camera e foarte draguta,vreau si eu si una si alta!

http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

salutare randunoci.Am reusit si eu sa citesc din urma,dar am ramas peste program,nu mi-am dat seama ca a trecut asa repede timpul.O sa intru maine mai devreme,acum tineti-mi pumnii ca ma duc la eco,sper sa fie totul bine,si o sa vrea si bebelu sa ne aratece este.Va pupici pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

mami-papatot - iar ideea ta pt camera lui bb mi se pare foarte frumoasa si originala

Multumesc fetelor care m-au felicitat pt decizia mea de a ma lasa de fumat, dar vreau sa va zic ca atunci cand iti iubesti cu adevarat copilul, esti in stare de absolut orice sacrificiu fara sa stai macar pe ganduri...

bubu - f frumoasa camera lui Vladut, iar in poza cu burtica mi-a trebuit putin pana am vazut ca erai in sapt 38....eu ma gandeam ca esti acum si chiar imi ziceam cum poti sa ai tu o burtica asa de mare de pe acum si eu sa nu o am ...

Si noi trebuie sa ne apucam, dar de la anu, sa amenajam camera lui bb, inca nu m-am gandit cum o sa arate, dar tare mi-ar place ceva care sa aiba si o nuanta frumoasa de portocaliu...

ririan - sunt sigura ca o sa ai un baietel extraordinar de frumos si sanatos...ca la cat de frumoase sunt fetitele tale, el nu are cum sa iasa mai prejos

19+
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tatiana, multa bafta la eco, iti tin pumnii! Sa vii cu vesti bune!

Raluca, ce tare esti! Multumesc mult pt. aprecieri!

Ririan, stai linistita ca o sa ai un baiat frumos, care sa semene cu fetele tale! Zici ca sunt gemene cea mare cu cea mijlocie! Seamana cu tati sau cu mami? Oricum sunteti amandoi niste frumosi de-au iesit niste fete atat de scumpe!

Mami de Luca, pe unde umbli?
Mami de Larisica, la fel? Ce faceti?

Fetelor, fac salam de biscuiti, ca nu mai pot de pofta!
Revin!

Oana 13+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Ce fac randunicile mele dragi?

Acum am apucat si eu sa scriu, dupa ce v-am citit toata ziua, mult ati mai scris.

Giani, esti o scumpa ca ti-ai adus aminte de mine si ti-ai facut griji ca n-am mai scris de ceva vreme .

Ioana, felicitari pentru baby-boy! Am vazut si pozele, e tare dulcic de pe-acum! Sa fiti fericiti!

Olga, felicitari si tie pentru printesa mica si scumpica!

Clau si Bubu va tin pumnii pentru intalnirea cu bb-ii de maine.

LA MULTI ANI, PUCCA si RALUCA!!!

Nici eu nu vreau sa redeschid subiectul cu fumatul, vreau doar s-o felicit din inima pe Raluca pentru decizia luata in privinta tigarilor si sa-i spun ca m-a emotionat efectiv modul in care s-a decis sa renunte la fumat. FELICITARI din toata inima, esti o mamica adevarata si responsabila! Mi-as dori ca si alte persoane sa-ti urmeze exemplul. Esti tare!

Cory, Ririan, va tin pumnii si ma rog in continuare la Doamne-Doamne sa aveti rezultate foarte bune la analizele facute si asteptarea sa va fie cat mai usoara.

Vineri seara am avut niste dureri abdominale care m-au ingrijorat foaret mult. N-au durat mult, dar suficient cat sa imi fac tot felul de ganduri negre. Sambata m-a durut din nou, dar nu de o asa intensitate. Cand am fost la Iosup acum 2 saptamani i-am spus ca ma doare putin abdomenul, ca o presiune, ca atunci cand esti balonata/constipata si te apasa peretii abdomenului si mi-a spus ca e ceva normal, si se datoreaza maririi uterului. Dar, totusi nu-mi pot da seama pana la ce punct aceste dureri sunt normale si de la ce intensitate devin ingrijoratoare. Daca imi puteti spune ceva despre asta, astept cu mult interes parerea si sfatul vostru. Aveam programare la medicul meu pe 5 noiembrie, dar am sunat la cabinet si m-am reprogramat pentru maine, la ora 15:30. Sper sa fie totul in regula, ca mi-e tare frica. Va anunt imdeiat ce ajung acasa!

Va pup mult pe toate !!!

Laly 18+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna fetelor, iertare ca n-am putut citi deocamdata decat ultimele 3 pagini, recuperez eu. Vad ca miezul discutiei e camera de bebe. Eu inca nu ma gandesc prea mult la asta, oricum suntem in cautare de casa noua si va imaginati ca nu e prea simplu...
Azi am fost la ginecolog la control, puiul meu era bine, nu mi-a putut confirma ca e fata pt ca ne-a intors fundul, isi freca barbia cu un pumn. Eu insa aveam tensiunea la limita de sus a normalului, mi-a zis sa ma monitorizez si, evident, daca nu e ok sa ma...tratez singura! Am facut acolo TT, rezultatul il am peste 10 zile lucratoare, cat despre morfo fetala mi-a zis ca pot face oricate eco vreau dar din punctul ei de vedere musai trebuie sa fac la dr. Albu, ca numai in el are incredere, ca el vrea in saptamanile 22-24; asta la mine ar insemna intre 1 si 14 decembrie si cica trebuie sa ma programez de acum! Mi-a dat un numar de telefon la care nu raspunde insa nimeni. Are vreuna din voi idee unde sa caut un telefon de contact? Postez oricum si subiect separat.
Altceva, FF IMPORTANT (pt ca am spus ca dra mea e o super-grijulie): am intrebat-o de vaccinul antigripal, a zis ca sa nu auda de asa ceva pt ca nimeni nu poate garanta efectele lui asupra fatului indiferent ce contine. Normal ca ramane riscul -mare- al gripei, dar mi-a recomandat numai mijloace naturiste de preventie. ?? Sovi, indicatii pretioase, please!

naty 15+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

foarte dragutza camera Bubu!
Laly vin cu galeria pt maine la eco
Tatiana si pt tine te asteptam cu colorata!

va pupic!

Mihaela 18+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Laly tocmai "vorbeam" eu de dimineata cu mami_papatot despre durerile astea de burtica. Si eu am. Nu tot timpul, dar mai sunt. Pe mine nu prea ma doare continuu, ci sunt mai degraba ca niste crampe - desi nu cred ca sunt contractii. Sambata eram convinsa ca ma doare un ovar, de exemplu . Nu cred ca este nimic grav, ci asa cum a spus si Iosup este doar uterul care se intinde. Mai ales ca durerile nu sunt mari.

Si aici vine dilema ta, care de fapt e si a mea: ce inseamna durere mare? De la ce intensitate trebuie sa te ingrijorezi?

Eu cand am fost o data la rezidenta lui Parvu, i-am spus ca ma tot durea burta, si mi-a spus ca durerile nu trebuie sa fie ca la ciclu, ci mai degraba ca o presiune, tensiune. A naibii tensiune, ca eu tot ca o durere o simt, mi-e greu sa fac diferenta... Stiu doar ca nu sunt ca la ciclu, ci ...altfel.

Pe tine unde te doare? Ca pe mine mai jos de buric, in stanga sau in dreapta. Ma mai doare cateodata si mai sus - dar alea sunt matzele de la mancare. Ne cunoastem de mult...

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by natynic

Altceva, FF IMPORTANT (pt ca am spus ca dra mea e o super-grijulie): am intrebat-o de vaccinul antigripal, a zis ca sa nu auda de asa ceva pt ca nimeni nu poate garanta efectele lui asupra fatului indiferent ce contine. Normal ca ramane riscul -mare- al gripei, dar mi-a recomandat numai mijloace naturiste de preventie. ?? Sovi, indicatii pretioase, please!

IDEM la mine!

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

buna,fetelor!cum o mai duceti?
am intrat si eu sa va citesc si tre sa va marturisesc ca nu prea am chef de scris;sunt ca si vremea de afara.in plus am si o durere ingrozitoare de cap,am probat cu ciocolata ,cum ma sfatuiati mai demult ,dar nimic.cred totusi ca o sa beau o cafeluta(n-am baut de la 2 luni jumate)
as vrea totusi sa o felicit pe RALUCA SI PUCCA,"LA MULTI ANI!".sa fiti iubite
RIRIAN-frumoase fetite,sa dea D-zeu sa le aduca barza si un fratior
BUBU-frumoasa camera ,dar si mai frumos e Vladut.sa-ti traiasca!
ma inscriu si eu in clubul celor care maine au ecograf.am niste emotii,ca nu mai am rabdare deloc.abia apuc sa-mi vad puiutul si sa speram ca de data asta o sa-mi arate si ce ascunde intre picioare.dar mai ales vreau sa ma asigur ca e bine.Doamne ajuta!
tin pumnii si eu pentru CLAU,BUBU SI GIANI(sper sa nu gresesc)
ELA-imi pare rau pentru ca trebuie sa treci prin momente mai delicate,dar sa speram ca prietenul tau o sa-si revina si o sa fie langa voi cat mai repede.
SIMO,MIHUTZA,CLAU SI TOATE RANDUNICILE

diana_g 21+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput