Mamici de Martie-Aprilie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

mami_papatot eu zic ca poti sa stai linistita. Si eu am aceleasi dureri prin burtica - de fapt mai mult ca niste crampe sau intepaturi mici. Eu cred ca este tensiunea pe care o simtim de la uterul care se mareste.

Pe 29 o sa fii deja in saptamana 17 - cred ca sigur o sa-ti spuna ce este.

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Buna dimineata dragele mele!
Nu am reusit sa citesc din urma..Am avut un we de cosmar!!..Si vad ca..se continua..
Stiti..ca v-am mai spus despre prietena mea-insarcinata si ea..Sambata sotul ei a suferit un cumplit accident de motocicleta!Si ca un facut..ea a vazut totul..Nu facuse 200 de metri din fata portii-pana la locul impactului.Ne-s sunat,urla..ne spunea ca nu mai respira,ca-i mort..Nu stiu cum am ajuns la ei..Nu stam departe unii de altii..Stiu ca am ajuns odata cu SMURD-ul..Era constient,nu mai tin minte-stiu ca a plecat sotul meu cu el la spital..iar eu am ramas cu ea..I-am facut un Diazepam si un No-Spa si am incercat sa o calmez..Dumnezeu a fost alaturi de el si-din fericire nu a avut nicio fractura,are luxatii,taieturi,are 2 atele gipsate,a fost cusut,dar a traumatismul toracic suferit ne da batai de cap..Dupa accident nu i s-a facut decat un eco pt.a det.vreo eventuala hemoragie interna..Azi-abia-o sa i se faca un RMN si restul investigatiilor.Plecam inapoi la spital-e casa noastra de 2zile..Parintii lui sunt in alt jud.,sunt batrani,bolnavi si nu le-am spus nimicNoroc-ca avem o gasca mare si unita si am rezolvat toate problemele aparute..Nu stiu..sunt obosita..nu stiu ce sa va mai spun..Speram ca va fi bine-daca nu am vb.pentru o ambulanta sa-l aducem la Bucuresti..Sora lui e medic acolo-insa e plecata din tara si nu i-am spus nici ei inca..
Am zis sa intru repede sa va spun si voua-sa nu va faceti griji pt.mine-suntem ok-si eu si BB.
Va pup si sunt alaturi de voi cu gandul!Tin pumnii fetelor care merg la eco!Pupici

Ela.. in 18sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ririan, m-am uitat la fotografii.Ce fete frumoase, Doamne...cum poti sa crezi ca dupa asa niste copii minunati cel mic ar putea fi altfel.Vezi-ti de treaba
M-am mirat ce nume au, m-am uitat daca esti plecata din tara ...nu.Asa ca ai face bine sa ne lamuresti cum ti-au venit ideile astea de nume

Simona,mamica de Teo (14 ani) si poate 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Zoze, iubita , imi pare tare rau de ce-a patit prietena ta. Incearca totusi sa te menajezi cat poti , stiu ca e foarte greu si ca tu esti alaturi de prietenii tai care au acum mare nevoie de ajutor si sprijin. Sunt alturi de tine si sper sa nu fie nimic mai grav decat este...Bine ca ai intrat sa ne spui ca esti bine tu si bebe ca incepeam sa ne facem griji.

Pucca si Raluca, LA MULTI ANI, FERICITI SI SANATOSI!

CLAU 20+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

zoze, mi-a stat inima in loc, sper sa fie bine prietena ta si tu, sa treceti de shoc, bine ca este in viata sotul ei si pana acuma nu a patit nimica foarte grav

mimonix, nu te supara pe mine, dar nu te pot aproba cu fumatul, sunt de acord ca si restul mirosurilor sunt insuportabile, dar aici nu e vorba despre asta... este vorba ca-i faci rau bb-ului - doar sperand ca nu-i faci rau nu e de ajuns - eu cunosc multe cazuri de mamici -prietene sau cunostinte - care au fumat si apoi cand bebele a avut doar 2 kile si ceva la nastere se mirau ca oare de ce, iar daca le spui ca din cauza fumatului nu vor sa accepte, nu mai spun de faptul ca si daca se naste aparent ok, mai tarziu poate avea probleme de gen astm sau probleme cu respiratia, si tot asa te miri - oare de ce?
eu zic ca nu e de gluma, si daca as stii ca si intr-un procent infim ceva i-ar face rau lui bb, as renunta intr-o clipita.
eu nu sunt fumatoare si nu-i inteleg pe fumatori, dar am vazut destule cazuri de renuntari la fumat, si crede-ma toti au fost asa de incantati ca au renuntat, si se mirau cum au putut fuma atatia ani.
gandeste-te bine ce faci, si sper sa iei decizia corecta.
nu ma pot abtine sa nu ma bag, eu sunt o luptatoare impotriva fumatului, si am obtinut ceva rezultate pana acuma cu colegi si chiar la mine in firma, nu se mai fumeaza in birouri pentru ca am facut mare lobby si tam tam.

edit: era semnatura gresita si am schimbat de la 13 la 14 sapt

Cristina 14+ si Mara(4 ani si juma')

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Zoze... am ramas fara cuvinte ce de ghinioane au intrat in casa lor :( bine ca va au pe voi sa ii sprijiniti. Sper sa poti fi si tu suficient de detasata. Sanatate multa le doresc.
eu in locul lor as chema preotul sa sfinteasca in casa cand s-or mai linisti putin lucrurile. desi probabil ca e ultimul lucru la care sa se gandeasca vreunul acum.

sovi 13+ saptamani cu Sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

quote:
Originally posted by Kya

mami_papatot eu zic ca poti sa stai linistita. Si eu am aceleasi dureri prin burtica - de fapt mai mult ca niste crampe sau intepaturi mici. Eu cred ca este tensiunea pe care o simtim de la uterul care se mareste.

Pe 29 o sa fii deja in saptamana 17 - cred ca sigur o sa-ti spuna ce este.

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

kya daga mea... ca dor imi mai era de tine ... chiar am vrut sa-l sun pe doctores de dimineata in cazul in care s-ar fi agravat problema, dar vad ca e mai bine, asa ca n-are sens sa stresez omul degeaba ... multumesc tare mult de incurajari ... apropos...la ultimul control bebe parea mai mare, asa ca se muta dpn pe 7 aprilie ... eu tare mult as vrea sa ramana pe 13, ca e o zi tare speciala pt noi ... ma gandesc ca poate seamana inaltut cu tati side-aia ne induce crl-ul in eroare ... tie ti-a zis ceva doctoresul de tt?

zozela ...imi pare tare rau pentru prietena ta, si mai els petru ce a patit sotiorul ... asta e o boala grea cu motocicletele ... nu stiu de ce mi se pare ca se intampla din ce in ce mai des ... Doamne Ajuta sa fie totul bine pentru el!

mami_papatot 16+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Subscriu la TOT ce a scris Chris despre fumat. Si noi, dar mai ales sotul care are o putere enorma de convingere suntem militanti anti-fumat.
Oricine are putere sa se lase! mai ales pentru bb!
Monix, si te asigur ca nici un obicei al tau nu m-ar face sa te iubesc mai putin! Doar sper sa optezi pentru ce e mai bun pentru voi 2. Succese maxime.

sovi 13+ saptamani cu Sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

monix ... tare mult o sustin pe chrisin ceea ce spune ... aici suntem cu toate prietene si ne sfatuim in diverse probleme insa trebuie sa recunosc ca ceea ce incerc sa-ti spun este mai mult decat un sfat ... mi se pare revoltatoare afirmatia ta ca la fel de deranjamnte sunt si mirosurile de carnaciori ... problema se pune daca sunt nocive ... eu am primit un chanel 5 si nu am reusit niciodata sa-l port pentru ca mi se pare insuportabil ... sunt sigura insa ca nu as fi facut niciodata cancer la plamani pe tema asta ... ma gandesc insa daca as fi putut spune acelasi lucru in cazul in care am fi fost colege de birou ... nici eu nu sunt fumatoare si ma revolta total cei care fumeaza in prezenta mea ( cu atat mai mult cu cat acum trebuie sa am grija si de bebele meu ) ... insa ajung la vora sotului meu ... vou nu va pasa de cat rau faceti celor din jur care sunt nevoiti sa inhaleze toata nicotima eliminata de voi ... si daca tu nu-ti pui prolema ca-i faci rau bebelui tau, imi imaginez cati bani ai da pe rugamintea lui neica nime'n drum mami_papatotde a nu fuma langa ea ... pacat ... iar pe dr. care te-a incurajat sa fumezi acum, n-as avea incredere sa o iau nici sa-mi ingrijeasca gardul viu, cu atat mai putin sarcina...

... ai zis chiar tu ca exista atat de multa poluare in jurul nostru ... sunt lucruri de care ne putem feri si lucruri care ne inconjoara si la care suntem supusi fara voie ... si atunci te intreb, de ce sa nu eliminam, atat cat ne sta in putinta, raul din jur? eu cred ca trebuie sa ai nu vointa ci vrere ... adica nu putere ci intelegere ca ceea ce faci este un lucru rau ...

nu am vrut sa fiu rea, dar m-as bucura tare mult daca am rusit sa te pun pe ganduri macar un minut...si nici scuze nu-mi voi cere pentru ca indiferent cum percepi tu disertatia mea in van, eu am vrut sa-ti fiu de ajutor...

mami_papatot 16+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Lyvy sa-ti traiasca fetita!
pucca si Raluca va urez un sincer La multi ani!
gbutucica multumesc mult ca te-ai gandit la mine.
riria sa-ti traiasca floricelele di sa de D-zeu sa ai in burtica ceea ca va doriti!
zozela multa sanatate prietenului vostru si curaj sotiei.Multa admiratie pentru felul cum v-ati mobilizat si ajutat prietenii.Stiu ce inseamna sa ai prieteni adevarati caci si noi in cercul nostru mai restrans avem prieteni care ar sari oricand la nevoie.Va o saptamana frumoasa!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 20+ cu Vlad

Mergi la inceput