*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (46)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

BB - nastere usoara si refacere rapida, iar Iasmi sa fie asa cum ti-o doresti!

Jelimoni - mersi fata.

Gatta - a inceput si la mine AMR-ul...si ma zbarlesc de groaza cezarienei...stiu care sunt riscurile nasterii normale dupa cezariana, dar parca totusi as incerca...sa vedem, fie ce-o fi, bebelina sa fie sanatoasa, ca in rest nu mai conteaza.

Eu mai inainte m-am intors de la un chef de bebei...halal chef de bebei, care se termina la 12 noaptea...si Ana cu f mare greutate s-a lasat dusa acasa, ce ziceti ce cheflie e fiica-mea???

Noapte buna zuzelor!

Natalia 30+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna dimineata!
Felicitari Meda pt cei 3 voinicei!
Emilia la mine e de la bb,am observat ca se intampla mai ales cand stau pe stanga.Crezusem ca sunt contractii pt ca in acelasi timp imi simteam burtica tare,dar cand am facut monitorizare pt inima bb si contractii s-a intamplat de 4 ori si nu erau contractii.Nu am nasul infundat,oricum am citit ca e normal sa respiri mai greu in sarcina.
Shose felicitari pt bebelina,are timp sa se ingrase.Placenta gradul 0 e super,a mea e gradul 2 inca de acum 2 luni.
Sa aveti o zi frumoasa!

Poze
Elena
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna dimineata:)
meda, felicitari pentru cei trei bebei care cresc asa de bine la mamica in burtica:)

yasmi, iti doresc sa te bucuri de nastere, fie ea prin cezariana. tot nastere se numeste, si e un moment la fel d eimpresionant. si iti doresc sa te refaci repede, fara probleme si complicatii si sa ai parte d eun bebe mancacios.

natalia, si eu as vrea natural dupa o cezariana, dar la noi se complica groaznic lucrurile ca nu avem cu cine il lasa pe bruno in cazul ca ma ia noaptea cu alea alea, iar la spital nu poate fi dus... inca ne stresam pe tema asta. cand il vad pe medic in luna 7 am sa-l intreb pe direct. stiu ca nu maid eclanseaza travaliul, dar... nah, aici nu se progrmeaza cezarienele decat in cazuri de forta majora si dovedit prin hartoage:)

shose, sa-ti creasca gongutsa mare! nu pot sa apreciez daca e mare sau nu, pen'ca nush in ce saptamana esti:) sau sunt zuza, sau n-ai scris. dar las' ca mananca ea fix cat are nevoie si cat sa ii ajunga. asa ca nu-ti fa griji. pe aici am vazut ca baietii bat recordurile la greutate, deh, ca baietii:))

gatta, io habar n-am nici de ir-uri nici pe unde dreaci fripti zace placenta mea:) o fi bine, o fi rau... mai bine s anus tiu, ca as ave amotive d eingrijorare in plus.

darene, ai hotarat pana la urma daca ramai sau nu la acelasi sptial, medic?

lala20, in sfarsit o sa te poti muta si tu in casa ta. imi inchipui ce frustrant poa sa fie. pe mine m-o apucat comandatul d eperdele pe net, tre sa schimb si eu ceva inc asa, d anu prea amce. poate cada din baie ca e ingrozitoare, da de aia tre sase ocupe sotul nu eu:))

noh, cred ca s-a produs ceva in pampersiilui bruno, dupa ce toata dimineata am stat calar epe el fa faca pe olitsa. pfui!

pusici

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

neatza, zuze!

cu deplina satisfactie va informez ca scriu, in sfarsit, din fotoliul propriu si personal din casa la fel de proprie si personala si de la calculatorul din dotare, parca miroase a paine calda, atat de proaspata e toata situatia, phiiiii, ce ma mai bucur!!!!!

acu' pot si io sa va urmaresc cu atentie si calm, ca sa zic asa. de la munca imi e tot mai greu sa postez, parca as fi in permanenta haituita. cand stau pe forum parca mi se-nfig vreau 5 furculite-n ceafa si mai mult ma enervez decat sa citesc/scriu cu placere. dar sper sa scap cat mai curand de starile astea (recunosc, destul de autoinduse).

pupici speciali pt AMR-iste, nu-mi vine sa cred, incepe sa se intample! BB yasmi, multa bafta, nastere cat mai usoara si refacere rapida! sunt si eu de acord cu tine, refacerea dupa cezariana au nastere normala depinde de organism. sa fie fetitzica sanatoasa si voi fericiti pe langa ea.

miri_mik, in timp ce te citeam cu pampersul lui bruno am simtit si eu in zona un miros dubios...prima reactie a fost sa cred ca ma tacanesc de tot si ca incep sa aud/vad/simt ce citesc. de fapt, era matza mea care tocmai "produsese" ceva puturos tare in ladita ei cu nisip.

pupam

irina 27+ Rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Zuzici dragute, va multumesc tturor celor care m-ati felicitat! Daca vreti sa vedeti poze cu micutul David sunt in albumul meu aici: http://community.webshots.com/album/561107228hmkyIA

Ioana
22+David



Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Irinouka, ma bucur ca in sfirsit esti la tine in casa.
Stiti ca va spuneam ca ne facem in sfirsit si etajul, termenul fiind la sfirsitul lui noiembrie, nu stiu cum facem dar nu gasim oameni de treaba care sa si faca ceea ce zic, eu una nu cred ca vor termina atunci, ptr ca sint tare moscaiti, cred ca o sa trebuiasca sa cautam alta echipa.Nu avem incredere deloc in cei pe care-i avem acum. Dar important e noi sa fim sanatosi ca restul se fac incet incet.
Cumparaturile ptr bebeii le incepem dupa ce facem morfofetala, sapt 24,pina ma mai pot si eu misca , ca vad ca e din ce in ce mai greu, abia astept.
Felicitari AMR-stelor, ma apuca pe mine deja emotiile ptr voi
va pup cu drag pe toate
Meda 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

meda,
ca tot ai pomenit de cumparaturi, cred ca saptamana viitoare ma declansez si eu. cu oarecare intarziere, e drept. luni cred ca o sa cumparam patul cu saltea si lenjerie si alea-alea. am gasit ceva care mi-a placut, in sensul ca nu seamana cu o cusca. nu-mi plac deloc patuturile cu "grilaj" de jur imprejur asa ca am ales unul cu zabrele pe o singura parte.

am fost ieri in ikea tot asa, ca sa imi fac o idee, dar la capitolul patuturi oferta se limita la 3 bucati. dar am vazut o multime de alte chestii pe-acolo, niste cadite haioase foc, babetici, paturici, toate colorate, vesele, amuzante. bine, erau niste lenjerii de mureai dar daca nu iau pat de la ei, tot degeaba, pt ca si saltelele si cearsafurile si tot sunt facute in functie de dimensiunile patuturilor fabricate de ei (120 cm/60). patul pe care o sa-l iau are 140/70. iar cand palugel va creste, se transforma in pat junior cu doua tablii. sper c-am ales bine.

cu hainutele o sa rezolv pas cu pas, vreau intai sa scap de achizitiile majore, adica pat si carutz.

intrebare pt fetele informate: e mult 6 milioane pt un carut landou+sport? ca 3 in 1 nu cred ca o sa imi iau, vreau sa le las ocazia apropiatilor sa ne ia scaunul de masina, hihihi!

oricum, tre' sa masor liftul si orice voi cumpara va fi in fucntie de dimensiunile lui.

pupam


irina 27+ Rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

numeioana felicitari pt bb david! frmoase pozuci.

irina 27+ Rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by irinouka

intrebare pt fetele informate: e mult 6 milioane pt un carut landou+sport? ca 3 in 1 nu cred ca o sa imi iau, vreau sa le las ocazia apropiatilor sa ne ia scaunul de masina, hihihi!




Mie mi se pare un pret bun, e cam 180 euro.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra

29+ bb PATRICIA ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Meda hai sa ne luam de mana....k in cele doau camere care sunt aproape gata...am nadus in fiecare cate un alt zugrav....si de marti nu mai am pe cine...si plus ca nici unu nu a facut ce am vrut eu pana nu m-am luat de ei si le-am zis ca la bani asa o sa fac si eu...poop...toate gravidutele

Cea mai optimista gravidutza!
24+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta

Mergi la inceput