*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (46)*
Raspunsuri - Pagina 20
iulia82 spune:
Va salut fetelor,
oare ce se-ntampla azi?s-a dat startul la cumparat lenjerie si aparatori pt patut? nu de alta dar si eu m-am ratacit azi prin magazine cu articole de bebei si am luat laterale de patut,desi initial am zis ca voi cumpara material si dantelutza sa mi le faca mama la masina.
Darene ziceai ceva de contractii...adica spuneai ca si tie ti se intareste burta,dar in urma monitorizarii ti-ai dat seama ca e bebe.Te rog lamureste-ma si pe mine,ca-s in ceata rau de tot.La mine se umfla burta intr-o parte si se intareste si simt ca nu mai am aer...unele fete au zis ca e bebe care impinge,dar azi dr mi-a zis ca sunt contractii normale care pregatesc uteru...etc...nu stiu ce sa mai cred...
BB yasmi ma bucur tare tare pt tine ca-ti vei tine in curand micutza in brate.Sa dea DD sa treaca totul cu bine si sa te refaci cat mai repede
Va pup pe toate. O saptamana cat mai frumosa cu vesti bune!!
Iulia 28+ IRIS MARIA
www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK
www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris
uite cum crestem
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor, am aparut si eu.
Am terminat cu casaaaaaaaaa
De-acum pot sta linistita, sa imi vad de bebe si de mine. Azi am fost in oras si mi-am cumparat doua camasi de noapte pt maternitate, dragute, oricum mie nu imi place genul asta de camasi, eu merg pe chestile alea... stiti voi care, satin, voal, care mai de care mai sumare... Dar acum nu am ce sa fac. Sunt frumusele, din bumbac si cu nasturi in fata, adik asa cum se cere. dar vreau sa va intreb, e cazul sa iau mai mult de doua? ca doua am luat...
Vad ca ati discutat de lenjerii de patut, eu o sa primesc doua cadou, de la doua prietene de-ale mele. salteaua o vreau tot din nuca de cocos. Intre timp mi-am cumparat de pe net de la c h i c b e b e o lampa de veghe pt bebe care se prinde de brilajul patutului si lumineaza in diferite culor si are mai multe cantecele si sunete din natura si se poate inregistra si ce vrei tu, se numeste "Vocea mamei"
Maine merg la eco, sunt curioasa cat are bebele meu. bebe sughite in fiecare zi si mor de drag cand il aud si cateodata mai imi iese in relief in partea dreapta ceva tare si rotund si ma amuz cu iubitul meu si ne intrebam oare ce-o fi, capul sau fundul? acum misca de zor agitat nevoie mare, dar oricum noaptea doarme neintors.
Miri, si eu o sa iau sac de dormit pt bebe! Si aparatoare de saltea.
Ellenuta, sa iti traiasca sora si nepotelul!
Si mie imi place foarte mult numele de Eva Maria.
La Constanta tarifele in maternitate sunt asa:
Cezariana: la medic 300 de euro, anetezist 100 de euro
nastere normala: 250 euro. Plus atentiile de rigoare la moasa, neonatolog, asistente, etc....
Bineinteles ca cine vrea poate sa dea mai mult , la asta nu e limita!
Creata si irinouka, felicitari pt cumparaturile facute. Si noua ne-a spus de la magazinul de unde vrem s#259; luam patut ca asteapta marfa saptamana viitoare.
Madalina, bine ai revenit!
Vad ca avem o Zuza noua din Finlanda Sa scrii repede primele 10 mesaje ca altfel noi vedem cu intarziere ce scrii fiindca esti moderata.
Pup fetele toate!
Pupici,
Angelique 30+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 10 saptamani!
gattasalvaje spune:
Ginette , eu am 2 programari ...la Herghelegiu in sapt 34 si la Iosup in sapt. 32 . La cea de la Iosup , mai mult ca sigur o sa renunt , asa ca ...daca esti interesata , da-mi PM.
Alinushca , felicitari si , de data asta , sa fie cu mult noroc ...sa fie bebe bine si sa ajunga sanatos la 40 de saptamani. . A-propos , ti-ai gasit doctor , ca stiu ca voiai sa renunti la Badiu si sa-ti gasesti pe altcineva ?
28+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
ginnette spune:
"Much obliged" cum zic britanicii aia intepati
Ti-am scris PM; dak nu mai raspund, inseamna c-am plecat si acasa am dial-up (net din evul mediu).
Dar maine dimineata sunt inapoi in randul lumii civilizate (cu net).
Roxana 29+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
AngeliquedeS spune:
Fetelor, sa nu radeti de mine dar vreau sa va intreb ceva: am vazut mai demult o chestie care se poate imbraca de gravide (si nu numai), va explic cum pot: ca un covor sau un sal mare si patrat cu gaura la mijloc, gen chestie din aia mexicana, asa ceva imi doresc sa imi iau si eu acum pentru iarna si am uitat cum se numeste ca sa intreb si eu la magazine si imi e rusine sa merg si sa le explic la vanzatoare asa cum v-am explicat eu acum voua Pe mine nu mai mai incape nici o geaca palton sau pardesiu si am o gramada... dar toate erau mulate....
Pupici,
Angelique 30+ bb Victor
Mare, Munte, Flori
ginnette spune:
Angie,
Si eu am aceeasi pb; "poncho" se numeste.
Roxana 29+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
AngeliquedeS spune:
Ginette cat m-am chinuit sa imi aduc aminte!
Pupici,
Angelique 30+ bb Victor
Mare, Munte, Flori
irinouka spune:
cretzulina, ce dimensiuni are lenjeria pe care ti-ai luat-o? exista si alte variante?
p.s. cea luata azi de mine e tot galbena, hihiiii!!! sa mai zica cineva de culori "pt fete" si "pt baieti".
pupam
irina 27+ Rares
creata2008 spune:
Da, e beeeton! Eu am un poncho de 2 ani, negru, e super! Iar acum, intr-adevar, o sa-ti foloseasca la tanc! Numai ca trebuie sa te imbraci foarte bine, cu pull-over gros si sa iti acoperi mijlocul, pentru ca poncho-ul, oricat de lung ar fi, iti flutura la vant si ramai descoperita.
quote:
Originally posted by ginnette
Angie,
Si eu am aceeasi pb; "poncho" se numeste.
Roxana 29+
alinushca spune:
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Alinushca , felicitari si , de data asta , sa fie cu mult noroc ...sa fie bebe bine si sa ajunga sanatos la 40 de saptamani. . A-propos , ti-ai gasit doctor , ca stiu ca voiai sa renunti la Badiu si sa-ti gasesti pe altcineva ?[/blue]
28+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
Gatta, eu tot la el am ramas pana la urma. Imi caut acum unul care sa fie la Medicover pentru ca acolo beneficiez de testari gratuite. Ca la sarcina trecuta m-au uscat testele. Dar in rest... tot cu el am ramas. Nu stiu daca am facut bine. Privind retrospectiv, dupa ce am scapat de belele l-am vazut intr-o lumina putin diferita. Cumva am admiratie fata de el si incredere in el... Joi ma duc la control. Mi-a zis sa il sun imediat ce am testul pozitiv. Acum stie si istoricul meu si poate ma ajuta mai bine. Ce frumos de voi sa o sa nasteti pe racoare! Daca o sa fie bine la mine o sa fie in mijlocul arshitzei de Iulie! Multumesc mult si te mult!
In asteptarea lui
http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png