*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (46)*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Laura, pustiul e maricel acum si-l poti duce la inot...eu am scapat de antibioticele la luna de cand am avut inspiratia sa duc fata zilnic la bazin. Ia antibiotic maxim de doua ori pe an.
colul a fost vazut la controlul pe masa, fara eco...

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Creata , am citit de ai scris despre nastere, cat costa la public, ...m-am crucit , pai la cat trebuie sa dai la toata lumea, mai bine mergi la privat, macar e mai curat si te ingrijesc mai bine.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra

29+ bb PATRICIA ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna seara dragele mele am reusit sa citesc si eu din urma,aveti tiraj nu jucarie,deasemenea subiectele sunt destul de interesante.Asa ca fetelor sa va zic de intalnirea mea cu noul dr,prima data ma cam lasat masca era preocupata de DNP-ul meu ca ei nu-i iesea ca cel scris de cei din Londra.Si spunea ea este important de stiut daca nasc mai tarziu de termen,ma uitam de la ea la sot,gandind in sinea mea ca o iau razna cu astia.Dupa care i-am spus ca asta nu ma intereseaza,eu vreau echo si sa vedem colul,restul discut dupa 28 de sapt.Moasa ma tot intreba daca m-am inscris la cursurilele acelea pt nastere,daca am vizitat maternitatea........zic ma frate daca le dau la astea cu ceva in cap zau poate se desteapta sa vada situatia mea.Unde mai pui ca si azi sunt chemata sa ma vada o dr,ghiciti pt ce sa vada starea mea pshica si sa stabilesca cu mine cand sa treaca cineva pe la noi sa vada conditiile in care imi voi creste copilul.Zic ma frate cred ca voi trebuie sa mergeti la psihiatru nu eu.In sfarsit ii zic eu dr ce si cum,imi da trimitere facem echo colul 21mm, a fost facut vaginal deci era concludent.Sunt multumita in sufletul meu ca este asa,stiu ca e scurt dar daca stau in pat sper sa ne ajute DD sa ajungem cu bine macar la 28 de saptamni.Bebe este bine se misca mereu,deci aici stam bine.Mi-a spus ca ar fi bine sa fac si eu niste injectii cu steroizi ca sa maturizeze organele copilului in caz de nastere prematura.Si urmatoarea intalnire va fi pe 8 nov,atunci imi va face iarasi echo.I-am aratat medicamentele din Romania,a stiut despre ce e vb dar aici nu se prescriu.S-au dat candva dar din cauza efectelor secundare nu se mai recomanda.Si a mai zis ca aici abia dupa 24 de saptamni mai dau cate ceva medicamente in sarcina cand stiu ca bebe ar avea sanse de trait.Deci asta a fost vizita mea la dr,a si intrebai si eu ce greutate are bebe,primesc raspuns ca nu spun aici.
LAURA IOANA mersi mult pentru completarea in listuta,eu te stiu pe mataluta de la aspirante
LAURA DIMITRI deci nu sunt singurica ca veterana
ZERIRILONIZA si eu sunt prahoveanca de fel,de la Valenii de Munte
Fetelor eu va citesc mereu dar sincera cum nu prea stau in tara sunt cam paralela de discutii,totusi ma uimit spagile..............Eu deocamdata nu ma gandesc la nastere,bagajel etc dat fiind circumstantele dar iau notite si daca vrea DD ajungem si noi acolo.Nu vreau inca sa ma ingrijorez cu astea ca si asa am grija colului zi de zi
la toate burticile,mamicile,fratiori si surioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Am venit si eu in vizita in miez de noapte...cand cred ca toate v-ati culcat...

An-k - La multi ani!!!

Kossir - sa stii ca ma gandeam la tine, ma bucur ca mai bine si iti doresc sa reintri in cursa pentru bebele mult dorit cat mai repede posibil!!!

Honey - cred ca esti tare entuziasmata de mutare, pe langa alte ingrijorari si agitatii...ce bine de tine , mergi la caldurica in Texas

Gina - ma bucur ca-s mai bine printesele! multa sanatate! si felicitari pentru cele 30 sapt.

By the way, eu maine inchei sapt 31 si intru in 32...si dupa cum am aflat s-ar putea sa mi se faca cezariana la 38 de saptamani...iar daca e asa...s-ar putea sa fiu prima ...brrrrrrrrrrr...si daca eu vreau sa incerc sa nasc natural?? de ce nu ma lasa???

Azi mi-am scos analizele de trimestru trei si au iesit PERFECT toate, la mijlocul intervalului - URAAAAAAAAAA - asa de fericita am fost

Si eu vreau sa imi iau chilotei din aia de la Tigex , dar ma gandesc la marimea 2...dar poate e mai sigur sa mai asteptam sa vedem cum evolueaza dimensiunile posteriorului pana atunci


Natalia 30+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Eu am rugat-o azi pe o prietena care lucreaza in Clinica in care voi naste sa-mi faca rost din interior de "lista de tarife"...care oricum nu va corespunde cu cea de Bucuresti, dar oricum tarifele pe care le-ati dat voi mie mi se par fff mari :(

La mine in burta e MISCARE!!! nu gluma...imi face burtoiul valuri

Natalia 30+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Multumesc Cati!
Avand in vedere insa faptul ca UM a ta a fost pe:31.03.2007 iar a mea pe:24.03.2007, diferenta este nu de 1 zi ci de: 1 saptamana.
Am 30 saptamani implinite/incheiate si ma pregatesc sa pasesc in sapt'31.

Ginuta, da..in cazul asta ai dreptate...Eu zic ca am implinit X saptamani in ziua in care trec de la X-1 la X...dar la tine sunt deja incheiate cele 30 iar eu abia trec maine in 30...ai dreptate! Ma gandeam si io ca sunt la o zi dupa tine si, cand colo, o saaaptaaamaaana!

Ramonab, bine ai venit printre noi! Te asteptam la cat mai multe discutii! Sa ai o sarcina usoara in continuare si bebel sanatos!



(29+)&Matei
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Buna, burtici! Am fost la morfo-fetala si bebe David este sanatos si maricel (500 gr), iar DPN-ul s-a modificat in 22.02.2008.


Pupici!

Ioana
21+David



Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Buna, burtici! Am fost la morfo-fetala si bebe David este sanatos si maricel (500 gr), iar DPN-ul s-a modificat in 22.02.2008.


Pupici!

Ioana
21+David



Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.



Felicitari Ioana pentru bebe David cel voinicel

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna dimineata burtici!

La multi ani an_k pt ieri.Sa fii sanatoasa,fericita si cu bb la termen si sanatos!
Ramonab bine ai venit!Sarcina usoara in continuare.
Lala_20 si eu am arsuri din cand in cand,mai ales dupa ce mananc usturoi,la mine nu merge cu apa cu lamaie sau lapte.Cu iaurt de baut ma simt mai bine.
Gina ma bucur ca fetitele sunt bine,acum poti sa stai si tu linistita.
Kossir ma bucur ca esti bine.
NataliaS de ce trebuie sa faci cezariana?
Felicitari Ioana pt bebe sanatos!

Noi suntem bine,stam mai mult in patut,cand pun mana pe burtica simt calcaie,cap ,etc ;parca ar vrea sa iasa pe acolo.Pur si simplu mi se ingreuneaza respiratia cand se misca dar sunt fericita ca e bine si il simt.
Va pup pe toate si sa aveti un week-end minunat!

Poze
Elena
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Buna dimineata............de 2 zile am trecut si eu prin frica de a nu-l simti pe bb ,i-am dat ciocolata ,am baut lichide chiar am baut si capucino si el nimic.Asta noapte la 2 s-a trezit .Slava Domunului.
Nu ma certati si nu va suparati pe mine daca readuc discutia despre asa zisele terife , dar creata2008 ,nu stiu de unde ai preturile alea si mie una mi-e indiferent dac tu te conformezi lor, dar in timpul celor 4 internari am avut suficient timp sa ma interesez, si daca nu gresesc parca tot la giulesti esti si tu .
Daca te hoatarasti sa dai ata sa imi spui daca mai faci un bb poate pana atunci fac si eu medicina , te iau ca pacienta.
Si nu stiu care a zis ca un doctor face 15 mil intr-o luna?????? Pai la un calcul simplu de 1 cezariana / sapt la pret minim 300 euro si 10 paciente la consult cu 50 lei ( ceea ce in veci nu ai sa vezi ) deja sunt 15 mil/sapt .neimpozabili ,asa ca desi nu isi au rostul calculele astea ,nu cred ca ar trebui sa le plangem de mila.
Oricum daca intereseaza pe cineva in Giulesti se da 50 lei la fiecare consultatie, 200-250 euro nastere normala, daca doc se deplaseaza in timp si se comporta ca atare, 300, max 350 euro daca sunt probleme ,anestezistul chiar are grija de tine pe 300 lei , mana a doua in operatie 100 euro , 100 lei neonatologul daca bb nu are probleme , iar parerea mea personala , nu o impun nimanui , asistenetele care au grija de bb trebuie impulsionate sau rasplatatite(dupa caz). Si la un calcul simplu .......wow chiar e destul de mult .Suficient zic eu .
Repet ,este doar parerea mea

http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput