Si eu ....

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu cred ca avem concurs de scenarii

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Eu cred ca ne mai tine in suspans inca vreo saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta79 spune:

Imi pare rau ....eu intetionasem sa postez mesajul la BLOG...ma miram ce s-a intamplat ca nu a aparut...Abia acum am descoperit ca se afla la subiecte.
Nu doream nici un sfat, pt ca stiu ca nu e bine. Voiam doar sa scriu undeva tot ce simt.
Este casatorit...sunt casatorita...sentimentul este reciproc...si nu s-a intamplat efectiv nimic. Va trece...toate trec...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

ah, pai n-are nimic. trece ... daca nu , divortati si luati-va

belutza

http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html -- votati-l pe mitzu pagina 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GGina spune:

quote:
Originally posted by belutza

ah, pai n-are nimic. trece ... daca nu , divortati si luati-va

belutza

http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html -- votati-l pe mitzu pagina 13

Cel mai destept sfat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta79 spune:

Cine spunea ca atunci cand nu cunosti indeaproape o persoana, totul poate sa ti se para roz si perfect, avea dreptate. Cand nu cunoastem ceva, pe cineva, ne cream o iluzie a perfectiunii, visam ca toate idealurile ar ajunge realitate.

E frumos sentimentul de "fluturasi in stomac", ideea apropierii...dar poate realitatea ar fi o dezamagire.
Ironia sortii este ca totul a inceput in mintea mea, in momentul in care am observat ceva din partea lui. Am inceput sa visez, nu cu ochii deschisi, in fiecare noapte. La inceput nu mi-am dat seama cine era persoana cu care visam. Dupa aprox. 2 luni mi-am dat seama. Dar, deja "raul" era facut. Totul pare real...perfect. Probabil am avut o schimbare in comportament, daca el a ajuns sa imi spuna unele lucruri. Oricum, eu incerc sa ma tin tare pe pozitii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Nah acum v-ati lecuit?

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
E frumos sentimentul de "fluturasi in stomac", ideea apropierii...dar poate realitatea ar fi o dezamagire.

de ce nu incerci incerci sa-l cunosti?
Nu neaparat sa sari in bratele lui... nu la asta ma refer prin "cunoastere".

N-am idee in ce relatii sinteti voi, dar banuiesc ca interferati, totusi. De ce nu dezvolti discutiile? Discutiile generale. Uneori poti sa afli surprinzator de multe lucruri despre un om din ceea ce pare pura conversatie. Te-ar ajuta sa nu mai infloresti realitatea... sa o vezi mai de aproape, si exista doua posibilitati: cel mai probabil e sa te dezamageasca.

Eu cam asta as face... as pastra starea asta euforica o perioada, in fond e frumos sa fii indragostit. Iar cind as simti ca se ingroasa gluma, si nu mai vreau sa ma implic mai departe, as incerca sa vad si personajul real. Real si nevinovat.

Adica as incerca sa ajung la concluzia "ce oi fi avut eu cu omul asta, saracul...."

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

nu mai stiu cine a zis ca dragostea si gripa se vindeca cu patul. Si functioneaza! Nu stiu din experienta.......am auzit la prietene.....

Ina

Mergi la inceput