Cum e mai bine ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

O bila alba pentru el daca i-a aratat sotiei mailul fostei amante, asta inseamna ca s-a decis sa fie sincer si sa nu mai insele (sa speram).

Eu in locul varei tale i-as spune insa altceva: "Dragule, tu ti-ai luat-o atunci pe cap, tu sa scapi de ea. E raspunderea ta".

Si apoi sa astepte calma (in exterior, ca pe dinauntru sigur va fierbe) sa vada urmarile.

Felicia

Poze cu noi si vacantele noastre

IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

buna,
amanta se pare ca are stofa de amanta, n-are "stare" nici acum semn ca nu are remuscari (a avut destul timp sa cugete la ceea ce a facut), in consecinta cred ca nu e la prima abatere si nici ultima n-o sa fie. Eu zic ca verisoara ta ar tb s-o ignore de dragul copilului ei (al amantei); cum nu toata lumea "joaca" fair-play in viata, nu-i prevad un viitor luminos. Din pacate, din nou, copiii sunt sau pot deveni victime ale inconstientei parintilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

nu prea am inteles. daca lui i-a parut rau si s-a despartit de amanta, de ce vine acuma sa ii arate sotiei mesajele de la amanta, ca nu l-a uitat etc?
el ce vrea?
ea ce vrea?

asta nu am inteles nici eu - de ce ii arata mesajele?! nu-i suficient ca a incercat o data sa treaca peste acea aventura? "a incercat" - diferit de "a reusit"...vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by herra

quote:
Originally posted by Ramonika

nu prea am inteles. daca lui i-a parut rau si s-a despartit de amanta, de ce vine acuma sa ii arate sotiei mesajele de la amanta, ca nu l-a uitat etc?
el ce vrea?
ea ce vrea?

asta nu am inteles nici eu - de ce ii arata mesajele?! nu-i suficient ca a incercat o data sa treaca peste acea aventura? "a incercat" - diferit de "a reusit"...vreodata.

by danet
" I-a aratat mesajul ca sa-i dovedeasca omul, ca e de bunacredinta."

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Huoooooooooo morrrrrrr!

De ce nu si-a schimbat sotul nr de tel,adresa de mail,tot ???

Si de ce s-a mai intors la el dupa 6 luni ? Ce a facut asa deosebit incat a meritat iertare ? Cu 2 randuri de lacrimi si cu un banal iarta-ma a rezolvat tot ?

Barbatul aleia merita sa afle tot . De ce sa o menajezi ?? Cand tu esti ranita in halul asta mai menajezi pe cineva ? Eu una,NU !

Si pe langa adevar aia ar merita o bataie buna pe la cotul unul bloc,noaptea ..poate isi revine si nu se mai tine ca scaiul de barbati insurati.
La o cafea ar trebui invitat sotul ei de catre verisoara ta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
Originally posted by Annnca

Huoooooooooo morrrrrrr!

De ce nu si-a schimbat sotul nr de tel,adresa de mail,tot ???

Si de ce s-a mai intors la el dupa 6 luni ? Ce a facut asa deosebit incat a meritat iertare ? Cu 2 randuri de lacrimi si cu un banal iarta-ma a rezolvat tot ?

Barbatul aleia merita sa afle tot . De ce sa o menajezi ?? Cand tu esti ranita in halul asta mai menajezi pe cineva ? Eu una,NU !

Si pe langa adevar aia ar merita o bataie buna pe la cotul unul bloc,noaptea ..poate isi revine si nu se mai tine ca scaiul de barbati insurati.
La o cafea ar trebui invitat sotul ei de catre verisoara ta !

Never say never !

Annnca,cred ca ai glumit cu bataia,nu?
Asa trebuie sa ne tinem barbatii langa noi,dand cu pumnul in mutrele femeilor care ii doresc?
Ok,o batem pe prima,pe adoua,da ce zici cand vine una si te face ea pe tine K.O,?mai mare rusinea,zau asa....

Danet,verisoara ta ar putea avea o discutie deschisa,asa ca intre nevasta-amanta, cu doamna care clatina fericirea familiei ei.

Si poate fi si el de fata,(sotul verisoarei)cum bine spunea cineva mai sus.
Sau,il invita frumos si pe sotul doamnei adulterine sa-si spuna si el parerea.Asta daca chiar vrea sa fie mai transanta.Si apoi..cu Dumnezeu inainte.Viata e plina de surprize.Placute si neplacute.

Crizele si atitudinea de ““lasa ca te spun lu mama““ nu ajuta. Tact,diplomatie,rabdare.... un pic de viclenie feminina..aceste atuuri pot rezolva situatia.

ladyJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danet spune:

Pai , vara-mea a urmat sfatul lui puppe , si i-a scris tipei ca din partea lui .
Ceva de genul" imi iubesc mult sotia, vreau sa imi refac casnicia ...".
Oricum se pare ca mesajul respectiv a cam enervat-o pe cucoana , fiindca i-a raspuns foarte intepata , ca de fapt nici nu se gandea sa reinceapa relatia , fiindca e foarte implicata in cariera si ca oricum nu mai avea timp
Cel mai tare m-a distrat P.S-ul , ca si ea are un sot atent si o casnicie fericita .HA! Mai ca imi venea mie sa o intreb ce naiba cauta in patul altor barbati daca e asa multumita de relatia ei.

Una peste alta sotul adulter a iesit cel mai bine , chestie care pe mine ma infurie de fiecare data.
Spun asta pt ca citind povestile de pe forum ,plus experienta mea si a cunostintelor mele , constat ca femeile sunt fie foarte iertatoare, fie au o capacitate enorma de a se minti singure.

Mergi la inceput