Despre lucrurile simple...

Despre lucrurile simple... | Autor: anamariame

Link direct la acest mesaj

...de Mihaela Radulescu.Ati citit cartea ei?Imi place sa intru intr-o librarie si sa-mi iau cate o carte, la intamplare, fara recomandari. Doar pentru ca imi place titlul, autorul sau cele cateva randuri scrise pe ultima coperta.Ma uitam pe rafturi si aud un client: "Ia uite, ma, a ajuns si Raduleasca mare scriitoare..." Remarca asta m-a facut sa ii cumpar cartea si sa o citesc, doar asa, de frica de a nu pica in tipologia celor cu preconceptii. Si ce daca e om de televiziune? Nu poate sa scrie o carte? I-am dat o sansa. Si mi-a placut. Si am tras concluzia ca nici macar nu e o carte. E o culegere de articole publicate in Elle. Scrie simplu, dar la obiect, si atinge multe teme de bun simt, spunand lucruri pe care altii se feresc sa le spuna, sau nu o fac pur si simplu pentru ca sunt idei pe care le-au gandit, dar pe care nu au avut niciodata initiativa de a le trece in cuvinte.I-ati citit cartea? V-a placut? Sau ati ramas cu impresia initiala (daca ati avut-o, ca mine, recunosc, ca s-a bagat intr-un domeniu care nu e de nasul ei)?Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Ce inseamna ca "nu-i de nasul ei"? Foarte rau celor care gindesc asa, cum bine ai spus si tu Anamariame.
Ea a facut o incercare, a si recunoscut ca nu are pretentia ca este scriitoare...si-a expus firesc unele dintre ginduri.
Eu nu sint fan Mihaela Radulescu, dar cartea mi s-a parut cu bun simt si usor de citit.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Tocmai am postat intr-un subiect " Cum imi iubesc copilul?" la aceasta sectie un pasaj din vorbele ei. Nici eu nu sunt fan dar mi-au placut aceste ganduri...http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109192

DanaR si baietii ei : http//www.ealbum.ro/danar/a165

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Mie cartea mi s-a parut mult prea usurica. Da, idei de bun simt, dar puteau ramane in paginile revistelor pentru femei; oricum, Poliromul a facut vanzari mari cu cartulia asta, oamenii au cumparat ori pentru a vedea ce e in stare Raduleasca sa scoata "din putul gandirii", ori pur si simplu pentru relaxare. Cred ca e o carte ideala pentru citit in metrou, de exemplu.
Cat despre luatul cartilor "la intamplare", hmm, multe experiente neplacute aduce metoda asta.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

Mie cartea mi s-a parut mult prea usurica. Da, idei de bun simt, dar puteau ramane in paginile revistelor pentru femei; oricum, Poliromul a facut vanzari mari cu cartulia asta, oamenii au cumparat ori pentru a vedea ce e in stare Raduleasca sa scoata "din putul gandirii", ori pur si simplu pentru relaxare. Cred ca e o carte ideala pentru citit in metrou, de exemplu.
Cat despre luatul cartilor "la intamplare", hmm, multe experiente neplacute aduce metoda asta.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Tocmai asta era si ideea, Teodora.Sa o cumpere lumea si astfel fondurile rezultate de pe urma vinzarii ei sa fie donate pentru cauze umanitare.

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput