...de Mihaela Radulescu.Ati citit cartea ei?Imi place sa intru intr-o librarie si sa-mi iau cate o carte, la intamplare, fara recomandari. Doar pentru ca imi place titlul, autorul sau cele cateva randuri scrise pe ultima coperta.Ma uitam pe rafturi si aud un client: "Ia uite, ma, a ajuns si Raduleasca mare scriitoare..." Remarca asta m-a facut sa ii cumpar cartea si sa o citesc, doar asa, de frica de a nu pica in tipologia celor cu preconceptii. Si ce daca e om de televiziune? Nu poate sa scrie o carte? I-am dat o sansa. Si mi-a placut. Si am tras concluzia ca nici macar nu e o carte. E o culegere de articole publicate in Elle. Scrie simplu, dar la obiect, si atinge multe teme de bun simt, spunand lucruri pe care altii se feresc sa le spuna, sau nu o fac pur si simplu pentru ca sunt idei pe care le-au gandit, dar pe care nu au avut niciodata initiativa de a le trece in cuvinte.I-ati citit cartea? V-a placut? Sau ati ramas cu impresia initiala (daca ati avut-o, ca mine, recunosc, ca s-a bagat intr-un domeniu care nu e de nasul ei)?Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.