Mamici de mai-iunie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Merci de raspuns, cenia!!!
Am fost la baitza, m-am "aranjat" ptr maine. Am emotzii. Urasc ca nu pot sa mananc (as vomita tot) ca mi-e cam foame. Of, parca nu mai trec odata starile astea nebune, parca asa m-am nascut. uf uf uf... dar ptr un bebe, ce nu face o mama???

Pupici la fete!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata burtici!!
Ah ce zi a fost ieri: eu cu si fiica-mea a facut o indigestie sau a aluat vreun virusel de pe undeva ca a vomat toata dupa amiaza, saracuta s-a culcat nemancata seara ca nu putea tine nimic in stomacel..acum doarme, sper sa fie ok cand s-o trezi.

Simona felicitari! prima zi in trimestrul II!! yayyy!!

Alysh multumim frumos!! Sper sa iti vezi si tu puiul mic saptamana care vine!!

Anca mie cel mai mult acum imi plac supele desi in mod normal nu ma omor dupa ele dar acum sunt cam singurele feluri de mancare dupa care nu imi este rau.

Cadina aici se face o singura ecografie morfofetala intre 17-22 saptamani.

OanaRusu sper din tot sufletul sa ni te alaturi la mamici de mai-iunie2008!!

Ylari eu am facut acum doua zile ecografie si mi-a facut clasic. Tinem pumnii sa vii cu vesti bune oricum ar fi ecografia!!

Cenia cum a iesit salata? Mi-ai facut o pofta.. acum mai ramane sa gasesc o reteta de maioneza fara ou crud ca eu numai asa stiu sa fac si acum nu e voie..

Ok la toate si weekend placut!!

Cami 11+ & Sofia
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Hello,

Ma primiti si pe mine in grupul vostru? Chiar daca sunt incepatoare intr-ale postarilor si nu stiu mai nimic? Chiar daca o sa va sacai cu intrebari banale?

Vreu si eu in grupul vostru pt ca se pare ca incepand din 05.06.2008 un nou sufletel ne va inveseli casa. Deci sunt .

Ce ziceti, ma primiti?

+8 & Cezara 4ani si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa burtici mici -> medii.

Haideti sa va zic cum fac io maioneza ca mor dupa vinete cu maioneza. Pun un galbenush bine fiert cu o lingura de mustar dulce... in robot. Si adaug uleiul incet. Cam 100gr de ulei. Mushtarul leaga galbenusul, dar cred ca am noroc cu mustarul asta mai lichid. SI gata.
La urma pun si vinetele. 1 data le-am pus pe toate de la inceput, si am lasat robotu vreo 5 min. sa le bata bine, si le-a batut!!!!!
A, intodeauna mananc imediat dupa ce am gatit. Nu fac mai mult decat pot manca in ziua aia. De, cea mai mare investitie in bucatarie la mine e robotul....

12+ bb-ul cel mai iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetelor.
Merci Cami,da, e prima zi din trimestrul II, astept sa vad asta si fizic (adica sa nu mai am greturi. Deocamdata am) Am fost si m-am impartasit de dimineata. Ma simt mai puternica si cu convingerea ca voi avea un bb sanatos si frumos ca David (modesta de mine..)
David e parca mai bine, il tin pe tratament cu aerosoli si fara antibiotic, si vad ca e spre bine.
Cami imi pare rau pentru voi...mai ales pentru micuta...pune-i supozitor cu metroclopramid daca ai..si scoate-i laptele...Bine, sunt convinsa ca stii toate astea, ooof, sper sa va vindecati repede.
Vreau sa va spun ca de cind cu sarcina, nu mai suport ciorbele, nici s anu le simt mirosul, gatesc cu mare greutate, in schimb am mereu pofta de supa cu galusti.
Ylari, eu si la prima si la a doua sarcina am facut eco normala la 12 saptamini, dar nu cred ca e o regula, poate dr unde mergi vrea sa vada mai bine totul si opteaza pentru intravaginala, e posibil. Mult succes, te asteptam cu vesti!
Cadinuta, si eu tot am senzatia ca-l simt pe bb, dar recunosc ca sunt si foarte des balonata, asa ca nu ma hazardez sa ma pronunt...Desi ..mult nu mai e

David (10 nov 2004) si
Simona 12+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimineatza (spre pranz)!!!
Va pup pe toate!!!
Toate bune si vrumoase la tanti doctora (mi-a facut tot intra). Bebele meu are 4,5 cm si e tare frumusel (deja!!! am luat-o razna simt ca m-am indragostit de el iremediabil) da din picioruse parca merge pe bicicleta si cand nu-i convine se intoarce cu spatele!!! Una peste alta, e totul ok.
Mi-e o foame de vad albastru, in mod ciudat mi-au trecut momentan gretzurile si ma duc sa vandalizez frigiderul!
Pupici la fete!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Neata, tuturor! Eu am intrat mai mult sa... ma laud; greturile sunt ok, am doar seara si nu f rau; am cam o zi la o saptamana cand mi-e rau tare seara, in rest e suportabil; mananc in schimb, ziua, cand pot tine si seara mai bag si eu un fruct-doua.
Azi am intrat in saptamana 8 si in 21 Nov. merg la eco sa vada exact ce face bb. Noi (deocamdata, oricum) nu vrem sa stim sexul lui bb, desi eu am o presimtire ca e baietel, desi visez tot timpul, cam la 2-3 nopti ca am fetita...
Va pup pe toate si va doresc un week-end minunat, fara prea multe greturi.

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

salutare burtici
Cami: am facut salata si dupa aceea mi-am dat seama ca maioneza e cu ou crud, ceea ce nu avem voie. am gustat doar o lingura si mi-a trecut pofta. ca de obicei: muncesc oo gramada la un fel de mincare si apoi imi trece pofta. dar este maioneza vegetala gata preparata. in RO stiu ca era! eu m-am chinuit cu castravetii murati ca nu prea stiu produsele de pe aici!
A! Aici este un virus si multi copilasi au indigestie si diaree. Multumesc lui Dumnezeu ca David al meu nu are nimic.

Ancaurn: BINE AI VENIT IN mijlocul nostru. Acum multe fete sunt plecate la sfirsit de saptamina, dar ai sa vezi ce animat o sa fie acest topic in timpul saptaminii si ce fete dragute sunt pe aici!
Vad ca esti la primul mesaj. Nu te impancienta daca iti apar mesajel emai tirziu, primele zece vor fi moderate si din acest motiv vor aparea mai tirziu si uneori o sa ramii fara raspunsuri la intrebari.

Simonacip: sanatate multa lui David. si eu in RO aveam un aparat de aerosoli si facea minuni. aici la noi acum e vara sunt 28C nu avem nevoie!

Ylari: ura, bine ca e totul bine! il faci fotbalist!

eu am greturi doar seara, atunci cind ar trebui sa fiu o sotie atenta si seducatoare dar... nu va mai povestesc despre dezamagirea sotului...sper sa trec si peste astea!!
numai bine va urez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ancaurn, bine ai venit in grup! Sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de perioada asta frumoasa impreuna cu noi. Vad ca mai ai o galuscutza mai maricica deja

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Buna fetele! Eu sunt bine nu mai sangerez,am fost lacomplectarea carnetului de graviduta si toate analizele sunt bune.Nu mi-a facut eco,ca facusem sapt trecuta la clinica unde facusem trasferul de embrioni.Mi-a socotit sarcina dupa transfer si DNP este 12.05.2008 si rog modelatorii sa modifice data.Multumesc anticipat!
Vreu sa ma lamuriti si pe mine ca mie imi e frica sa mananc anumite alimente ca sa nu provoace sangerare ca sa nu zic avort.Am auzi ca sunt interzise
rosiile,ardeiul iute,sfecla rosie,strugurii,otetul,hreanul,ouale, branza,carnea nefiarta bine.Va pupic dulce si abia astept sa-mi spuneti!

10+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput