Mamici de mai-iunie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns analisa spune:

buna
gabitzam, multumesc pt ca m-ai trecut in lista..uite si restul datelor DN 01.12.1977 si UM 04.08.2007

Tocmai ce-am venit de la medic.Mi-a dat emotii bebe, ca nu voia sa miste..isi facea siesta.Intr-un final a zis ca a dat din manute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna fetelor,

Mama ce activitate pe aici ...Tare harnicutze sunteti

Hai sa noile fete: Sandyy, analisa.. Sa aveti o sarcina usoara si activitate prospera in aceasta odisee.

Simonix eu sunt de acord cu tine 100%. Tocmai din cauza ca avem de unde alege modul cum vom naste mi se pare absurd sa ramai la o singura optiune. Evident din cauza ca fiecare suntem diferite, avem propriul set de valori si idei e normal sa avem o optiune care difera de la o persoana la alta. Nu mi se pare normal sa mi se impuna un anumit mod de a naste.

Sa ma scuze celelalte fete de afirmatiile facute dar eu chiar pe tema asta m-am certat ieri cu doctora... Mi se explica cum aici e normal sa nasti acasa si doar cu moasa si eu ii explicam foarte clar ca eu am alte optiuni...
In fine, legat de nastere cred ca fiecare femeie are dreptul sa opteze modul cum va naste si nimeni nu are dreptul nici sa o judece si nici sa incerce sa o faca sa isi schimbe optiunea. De aia suntem diferiti si pentru asta trebuie sa acceptam ca nu exista o optiune generala ci doar optiuni individuale care la nivel statistic arata o preferinta majoritara catre un mod sau altul.
Hai ca am facut o teorieeee... Dar inca sunt suparata ca practic d-na doctor si-a aratat dezgustul total fatza de gravide si de nastere...Plus de asta stimata doamna ce credeti ca ma intreaba primul lucru: Vrei sa faci avort???? De fatza cu sotul meu ... Imi venea sa o strang de gat. Apoi se uita la noi si ne intreaba daca avem o relatie stabilaaa. Deh cucoana suntem casatoriti de 3 ani deja ... Off, prostia omeneasca.
Si in minunata discutie de vreo 10 minute imi spune ca sarcina mea s-ar putea sa aiba 9 saptamani (fara eco sau ceva...doar dupa ce i-am zis eu toate datele). Iar la sfarsit mi-a urat bafta si du-te undeva practic...adica i se rupe ei fundul de mine...
Asa ca am ramas lamurita ca magarul in ceata si am plecat. Acu daca stiam ca nu se ocupa de absolut nika , mai bine ma duceam la un centru si intrebam de moasa...ca probabil era mai bine... Si daca nu merg la spital ii zic ca mi s-a facut rau pe strada si poate atunci ma va baga cineva in seama...Offf ...viata meeaaa
Hai ca nu va mai stresez cu povesti de groaza...

alra saru'mana pana la cer de informatii sa ne spui si noua ce fel de creme ai luat ca poate luam si noi

Alysh, Leeloo . V-au crescut burticile? Ca la mine zero barat.
LilianaFi ce iti fac samburicii?

Va invidiez fetelor ca ati reusit sa va vedeti samburicii din burtici. Sper sa reusesc si eu curand...cand nu stiu sa merg si eu la eco.
Greturile mi-au reaparut din nou mai puternice..Dimineata abia de reusesc sa inghit ceva, pana la pranz mor de foame si de rau iar dupa pranz deja incep sa se potoleasca, iar seara revin dar moderate.
Fetelor vreau sa va intreb ceva: Azi m-am simtit tare ciudat: imi tiuie de dimineata urechea stanga de nu mai aud aproape nimic in jur, ma simt ametita (din cauza asta cred). A mai patit cineva asa ceva??Asta mi s-a intamplat de azi dimineata, deci nu mi s-a mai intamplat pana acum. Ma enerveaza la culme sunetul...

Hai ca am scris ditamai epistola, sper sa aiba cineva rabdarea sa citeasca...

Va pupic si sper sa pot intra pe seara...dar nu stiu daca voi reusi.

Hai ca fug si eu acasa sa pap si eu ceva.

O seara buna!!!

P.S. Promit ca diseara intru macar sa va vad samburicii din poze

Felicia 8+ viitoare mami de peanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Felicia, probabil ca tiuitul este de la presiunea ridica a sangelui(tensiunea mai mare). Odata cu sarcina apar multe transformari in organism, despre care aflam pe parcurs.
Ieri am vazut un reportaj la tv despre ceva bucate pregatite la stana si am executat program in seara asta
Mi-a revenit energia si asta e un semn bun. Am mai gasit ceva castraveciori in piata, deci nu-mi raman borcanele goale peste iarna, ma pregatesc pentru o nunta si vai sufletelul meu ca nu am nimic... mi-au crescut sanii rau de tot, burtica nu mai incape in nimic... O sa imi iau un sac pe mine, cu niste fundite si am scapat!!!
Am o intrebare: mai am niste solutie de la Gerovital cu petrol, ulei de ricin si ceva vitamine. Credeti ca pot sa imi aplic pe par pentru 30 de min??? A inceput sa-cred ca de la sarcina...e chestia de toamna, de "naparlire"
Va pup si o seara placuta!

http://bd.lilypie.com/frYQp3.png

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Buna fetelor,

Vad ca au impact cremele mele
Uite un link: http://nl.kruidvat.be/domains/kruidvat/pages/pageobjectpage/S2/13020000000003-13340000000020/baby_home_verzorging.aspx?token=-1

Vedeti ca sunt mai multe informatii la "Mamma producten" despre fiecare in parte. Sunt 3: burta, sani si gambe. Si apropos de vergeturi, orice e in extindere e expus la vergeturi - o prietena de-a mea le-a capatat pe toate pe sani.

Esme, ma faci sa ma fastacesc cu asa aprecieri

Felicia, reactia doctorei mi se pare de'a dreptu idioata: in conditiile in care azi multe cupluri au probleme in a face un bb, ma astept la felicitari si zambete cand ajung la doctor! Pe criteriul asta am ales noi ginecoloaga - in mod normal trebuia sa mergem la sotul ei care vorbea engleza, ea vorbind doar olandeza insa prima consultatie a fost accidental cu ea. A fost asa entuziasta si se chinuia sa se strambe ca sa ne arate in ce pozitie sta bb ca ne-a cucerit. Noi in Olanda avem niste prieteni cu care ne vizitam des si de la ei stiu povesti cu doctori. Stiu insa ca sarcina e privita ca pe ceva natural insa complicatiile sunt luate f serios. Stiu povestea unei fete care a fost internata in spital in luna a 7-a din cauza unei sangerari care ulterior s-a dovedit ca a fost in urma unui control, fara legatura cu sarcina. Insa dupa o saptamana de stat in pat i-au zis ca poate reincepe serviciul. "da, dar eu ma duc la servici pe bicicleta" - "da, nici o problema"

Am zburat ca ma ataca fi-mea cu aparatul de aerosoli! Stie ca e ora si o distreaza la culme sa stea cu masca pe fata!!!

Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

fecian multumesc de intrebare...sambureii...eu sper bine dar luni pe 29 voi stii mai bine cind merg la echo,intre timp de cind stau la pat nu am mai avut nici dureri nici vreo secretie maro sau bej...dar statul asta la pat mai are si reverse ...ma deprima,dar fiind pt ceva atit de minunat incerc sa nu ma las invadata f.mult...iti doresc numai bine si te asteptam si pe tine cu vesti,tu cind mergi la echo?

Numai bine tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Buna fetelor,

Azi ne-am vazut si noi bebelushul, pt ca este doar unul si ce credetzi a dormit tot timpul, l-a tot zgandarit doctora el/ea nimic.
La un moment dat s-a trezit si s-a intors cu spatele la noi. Il iubesc de mor, asa cum imi iubesc si printesa. Este sanatos, am facut dublu test mi-au recoltat si sange iar pe 3 dec o sa avem ecografia morfo-fetala.
Doctora ne-a dat accordul sa mergem in vacanta asaca in nov o sa mergem o sapt in Rep. Dominicana...abia asteptam.

Cam asta despre noi, avem si o poza doar ca nu stiu parola sa o pun pe contul comun.

Acum vreau sa mai recitesc ce ati scris sa pot raspunde.

Diana 12+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Analisa nu-I asa ca e o mare bucurie cand iti vezi bebelusul???
Felcia sper din to sufletul sa-ti potzi vedea bebele in curand pt ca stiu ce rau este sa stai asa. Multa bafta. Cat priveste tziuitul urechii nu mi s-a intamplat, nu stiu ce sa te sfatuiesc.
Liliana stai in pat cuminte ca se merita cand te gandesti la bebelushi tai. Abia astept sa afli ce vor fi.
Lyly79 si pe mine tot in sapt a-9-a m-au apucat greturile si voma si le am si in present, asa ca eu iti dorescsa treaca cat mai repede.
Sandyy bine ai venit!!

Cat priveste nasterea sa va spun ca eu am nascut normal dupa 12 ore de labor, si pana la urma s-a ajuns la forceps, si dupa mai mult de o luna de recuperare, pt ca nu am putut sa stau jos. Dar toate trec. Mi-e frica de nastere..daa…dar atata vreme cat bebe si mami sunt sanatoshi, este lucru cel mai important.
Eu am avut epidurala si a fost f bine nu am simtit nimic cat am nascut dupa, e alta poveste.

Simonix deci sapt viitoare il vezi iar pe bebe. Ce bine

Cami ne bucuram ca Sofia e bine, cat privesc pozele cand o sa am timp promit ca voi pune cateva. I-ai luat costum de Halloween Sofiei???

Scuze ca nu pot raspunde tuturor, fii-mea vreasa ma joc cu ea asa ca ramane pe alta data.

Numai bine

Diana 12+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare dragi burtici
CEZARIANA in legatura cu subiectul asta as vrea sa reamintesc ca se taie pielea, care trebuie cusuta, muschiul si uterul care, deasemenea trebuie cusute. orice operatie are riscurile ei.
nasterea e ceva natural si de asta organismul depune toate eforturile sa duca totul la bun sfirsit. dupa cezariana ti se umfla si picioarele din cauza urinei insuficient eliminata ( ai un furtun prin care urinezi) etc. Deci, eu sunt pt nastere, dar daca copilu nu se intoarce, sau sa il nasc cu funduletul inainte... apelam la medicina moderna.
Nu stiam nimic si am optat pt nastere naturala (de se crucea doctorul in RO) si acum, dupa o nastere care a durat in total 3H si 30 min am curaj sa optez pt nasterea naturala.
colega mea de servici spunea:
"sa nasti natural tu! si sa ii spui doctoritei sa te coasa bine, sa fii mai strimta decit erai cind erai domnisoara!" asa am ris cind mi-a zis, de m-am prapadit. am zis-o si eu mai departe altei colege, altor prietene si acum voua.
macar asta sa fie un motiv pro nastere naturala! hi hi hi
Am sunat la cabinet ca au zis ca ma suna cind au rezultatele. cica sunt bune si de asta nu au sunat!!!! ce prostie! si in Ro iti dau o hirtie, ceva astia parca is cazuti din luna!
sper sa fiti bine, mi-a mai trecut greata, dar spun in soapta ca nu au trecut de tot!
sper sa fiti bine si ne auzim
Cenia 11 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata dragutelor.
Mult succes fetelor care trebuie sa-si ia rezultatele la dublu test
- cenia si felicitari mamicilor care si-au vazut puiutii la eco.
Liliana , ma bucur tare pentru tine ca ai 2..Sunt curioasa cind vor incepe sa miste...la dublu..
Sambata merg si eu la eco, abia astept sa vad ce si cum, poate isi da si dr albu cu parerea privind sexul bb...
va doresc cit mai putine greturi...eu inca am, parca mai diminuate, dar am...

David (10 nov 2004) si
Simona 13+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analisa spune:

quote:
Originally posted by Diana79

Analisa nu-I asa ca e o mare bucurie cand iti vezi bebelusul???

Da,da..dar eu am ramas asa,cu o chestie pt ca nu s-a prea miscat.Pe de alta parte,banuiesc ca nu ma lasa medicul sa plec daca avea vreo indoiala.

Mergi la inceput