*Bucurii de sept-oct 2006 (87)-La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 7
alexutza_26 spune:
Gety - imi pare rau sa aud ca noaptea a fost de vis urat pt voi
....hai ca n-o mai fi mult cu mucisorii astia nesuferiti !!!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
GETY spune:
Pai, nu stiu cum o sa mai fac, cu ocazia asta am aflat ca sta bine cu analizele la sange, pe care o sa le duc si la dr. de familie. Pe joi mergem iar la control, la Maternitate, si daca nu se trec, luam o mostra si o dam la analize. Dar sa rezolvam cu rosul in gat.
Cristina, ti-am vazut pozicile aseara. Esti o gravidutza tare frumoasa...
Anangel, mucisori, mucisori, dar la noi cred c-a durat cel mai mult.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
Mirabelac spune:
Cristina am reusit sa vad aseara pozele voastre, sunteti o familie f frumoasa, Vladic parca seamana cu D uneori, tu esti o mamica si o gravidutza frumoasa. Sa dea DD sa ai o sarcina cat mai usoara in continuare si un bb sanatos.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank">
Asteptam Craciunul!
MamiLili spune:

E o vreme...sa nu scoti un caine afara! Acum e lapovita, ieri a nins si-am iesit doar ca sa facem cateva poze.
Am vazut pozele minunate ale Cristinei.
Eu am observat ca toti copiii au strungareata (ma refer la cei de varsta lui M). Cred ca pe masura ce ies maselutele, dintisorii se mai imping si spatiul dintre ei se micsoreaza. Daca va amintiti, chiar si dintii definitivi ies intai mai departati iar apoi se aliniaza. Daca observatia mea nu e corecta, va rog sa-mi spuneti!
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
MamiLili spune:
Problema:
avem una bucata Bucurie mergatoare (in cazuri exceptionale doua) si tragatoare de tot ce-i iese in cale. In conditiile date, facem sau nu facem brad de Craciun anul asta?
Ma gandeam ca M o sa fie atat de atras de globuri si de luminite incat o sa traga de ele in mod sigur. Teama mea e sa nu sparga vreun glob si sa bage cioburile in gura sau sa nu traga cu totul bradul peste el.
Ei, ce ziceti, e ca-n povestea cu drobul de sare?
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
alexutza_26 spune:
Lili - da, problema serioasa pe capul nostru...nu se mai compara Craciunul asta cu cel din 2006...eu m-am gandit ca-i voi lua un bradut mic artificial cu globuri din plastic/carton si o sa-l punem undeva sus pe o masuta
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
GETY spune:
MamiLili, nu te contrazic, ca nu mai tin minte...
Brad, cred ca facem, zic eu, il legam de calorifer, pe ramurile de jos nu punem mai nimic, sa nu tenteze... Chiar nu stiu, ma mai interesez pe la sorella, sa-mi spuna cum a facut ea.
Mirabelac, nu-i asa ca-ti face pofta Cristina de o noua burtica?
GETY spune:
UITE STRUNGAREATA!
Urmatoarele 3 sunt tot poze recente.
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by GETY
UITE STRUNGAREATA!
Urmatoarele 3 sunt tot poze recente.
Gety - mie nu mi se pare mare stungareata Mariei...si grasu are ceva tot in genu...se va rezolva o data cu dintii permanenti
- iar Maria o mandrete de fetita acum, mai tarziu o gagica sexy...Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)PRINTZUL
tanima_i2002 spune:
Salutare.
Urata vreme. Eu azi am fost pana in oras si pe Rares l-am lasat la mama (ce bun este un ajutor la nevoie!!!!!!) Nu am apelat pana acum la mama de cand a venit dar azi chiar nu as fi avut chef sa ma car cu Rares in brate prin oras, haine multe... Bineinteles ca a stat numai la usa si ma striga. L-a mai pacalit cu jucarii, l-a mai dus la o vecina cu care este invatat si are si o fetita pe care o place tare mult (dezavantajul ca nu o cunoaste prea bine dar se vor imprietenii ei pana la urma). eu nu am stat mult plecata dar parca am respirat si eu 1 ora alt aer, desi mi-era tare dor de el si am venit intr-un suflet acasa. Am colindat tot orasul dupa un mixer vertical ieftin si sper ca l-am gasit pe cel mai ieftin (40 ron) ptr ca celalat mi s-a stricat si la robotul de bucatarie mi-este mai incomod sa fac supita pe care Rares nu o papa decat inca pasata. Era o cheltuiala neprevazuta dar bine ca nu a costat f mult, am luat ceva chinezesc dar important este sa ma tina 4-5 luni ca pana s-o insura o papa si fi-miu nepasat.
Va vaitati ca nu gasiti hainute ptr bebelusi, va invit la Pitesti sa cumparati gecute si la 30-40 ron, ghetute din piele la 30-40-50 ron. Nu sunt de firme dar sunt f frumoase si bune, iar ptr fetite gasesti de toate de mooooori ca ptr flacai nu sunt cine stie ce modele.
Eu l-am tinut pe Rares pe afara cand l-am luat de la mama pe ploaie vreo 20 de minute, era incaltat in sandale si a luat toate baltile in picioare, gluga nu a vrut sa o tina in cap, sper sa nu raceasca cumva...
Si ca tot vorbiti ca puii vostri nu merg in picioare, Rares pe afara vrea numai singur, iar prin casa nu vrea deloc sa mearga in picioare, numai de-a buselea, de m-a disperat cat spal pe jos, abiua asteptam sa mearga si el in picioare sa mai scap de chin, plus ca acum este destul de rece pe parchet si ii ingheata manutele. Centrala mea merge de bubuie dar jos tot rece ramane.
Gety si Rares are inca strungareata sus, dar nu au crescut total in plus sunt si f lati, ca doar de aia se numesc lopatari. Noi de pe 15, adica de la 1 an avem maseluta si mai da una, durere mare, cearta nu alta, asa ca ne laudam cu 4 dintzozauri si o maseloaie. Cum o fi oare la canini, cred ca ma va bate de-a dreptul.
Rares este tare iubaret de ceva vreme, ma pupa toata ziua si pe taxu la fel. Mor dupa el ne porcilim cat este ziua de lunga si el numai cu o limbuta ma pupa, asa ca va dati seama ce este la gura noastra.
Si noi am avut o noapte mai buna cu numai 3 treziri, tot fara tzitzi toata noaptea dar din cand in cand cu suzi si biberonul de ceai la trezire, dar dupa ce ne mai linistim cu tzitzi vreau sa ii scot suzeta definitiv ptr ca sunt sigura ca vom scapa repede de ea asa cum am renuntat vreo 10 zile la ea pana la maseluta. Eu ma trezesc dimineata cu niste sani de simt ca explodeaza, iar ziua dupa ce suge raman niste ghinde. Sper sa apuc si eu noptile alea fara treziri, inca mai am speranta.
Cristina v-am vazut pozicile, nu puteam sa le ratez ca sunteti tare scumpi la vedere, tare ranjit vladutul tau, scump foc.
Noi anul asta o sa plecam in Spania din decembrie 14 pana in ianuarie 16, asa ca nu vom face brad si scapam si de probleme.
uffff, gata pauza mea, a trecut ora de somn a lui Rares, oare cand va dormi si el mai mult!!!!!
Va pup, poate mai reusesc sa mai intru pe seara.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007