*Bucurii de sept-oct 2006 (87)-La multi ani!*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Lili am uitat sa-ti zic ca am vazut pozele cu M, super faine, mi-am adus aminte de prima zapada a anului trecut la Iasi, cu M in poza. Si noi avem strungareata, cred ca majoritatea copiilor au la inceput. Super tortul!

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank">Asteptam Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Am patit-o si eu cu "ia o pauza", voiam sa scriu ceva si nu-mi dadea voie nicicum, pana la urma m-am prins... e un fel de protectie pt. a nu se scrie prostii pe forum.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank">Asteptam Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

ZIUA FARA STERS MUUUCI! URAAAA!

Poate scapam si noi odata!
Dar tot ne-am dus la niste aerosoli.
Din pacate, tot mai avem de luat 5 doze de antibiotic, iar de Ca nu scapam aproape o luna.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara!
Eu am ramas fara net... si cred ca din cauza asta am pierdut pozele lui Lili
Lexi, pupici Mariei, am inteles ca a fost bolnavioara.
Alexutza, , nu am umblat nicaieri, doar m-am enervat pe langa calculator, au schimbat astia setarile, si nu au anuntat nimic. Noroc ca am sunat eu...
Adina, felicitari, ma bucur ca a inceput si Fabian sa mearga. De acum sa te tii!
Roxana, sanatate Dariei!
Tasia, bine ai revenit!
Gety, Cristina Tanima, Beatrix, Itzy, Lilina, Mirabela

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GETY

ZIUA FARA STERS MUUUCI! URAAAA!

Poate scapam si noi odata!
Dar tot ne-am dus la niste aerosoli.
Din pacate, tot mai avem de luat 5 doze de antibiotic, iar de Ca nu scapam aproape o luna.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Gety, ma bucur, poate ati scapat de ei!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna seara drgi mamici sper ca nu ati uitat de noi
intru fff rar pt ca nu mai am internet acasa(cum nu mai locuim cu taticul lui darius)s de asemeni s timpul meu este limitat
va spun despre dudumici ca a ramas acelasi copil vesel s papacios dar are are s el ca orice copil partile lui rele a luat un obicei s cum nui convine ceva sau ii spun ca nu este voie incepe sa tipe s ma dispera dar o treceea s faza asta(eu nu prea il bag in seama s sunt ferma in ceea cel priveste)
va pot spune ca imi este ffff dor sa mai beau cafelutza cu voi va urez noapte buna s sa va bucurati de bucurii s mai mult s mai mult
nu pot sa inchei fara sa o felicit pe cristina pt noua sarcina s curajul de care da dovada s sa urez la multi ani tuturor bucuriilor la multi ani care au implnit s care o sa implineasca un anisor
va pupez pe toate s bucuriile voastre de asemeni s sper sa ne vedem cat mai curand

Mergi la inceput

Elenia, cat ma bucur ca ai reusit sa ne scrii! Cum te descurci, ai vreun ajutor? Parca era mama ta la tine, mai este sau a fost doar in vizita?
Cand mai ai timp poate mai bei o cafea cu noi, mi-e dor sa te stiu dimineata la cafea.
Va pup, pe tine si pe Darius, si va doresc multa sanatate si noroc!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata. Gata -luta. E fierbinte.

Mai fetelor cucuietelor (Lili, Alina, Roxana) voi nu mai apareti prin parc deloc?? Am iesit in citeva seri si nu am gasit pe nimeniSau ne vedem direct la gradi?

Lili facem brad de Craciun obligatoru dar eu ma gindesc cite globuri or mai ramine in elparca vad ca or ajunge mingii de fotbal, dar am si unul mic de rezerva.

Vreau sa iau un storcator bun de fructe si legume si nu reusesc sa ma hotaraesc la ceva. Imi spuneti si mie ce aveti fiecare pe acasa si cit de multumte sinteti de ele ? Adica sa nu arunce jumatate de pulpa si sa ramin cu nitelus suc, ca asa am unul

POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata tuturor.
Elenia, bine ai revenit, sper sa mai ai timp sa ne povestesti de Darius.
Xandrutza, ma bucur ca ai aparut, imi faceam griji.
Gety, felicitari! Sa speram ca a scapat Maria de mucisori definitiv!
Eu azi sunt intr-o pasa proasta, am niste ameteli nasoale la care se adauga si oboseala de peste noapte, pentru ca Maria a dormit foarte prost in noaptea asta. Pe langa asta n-a mai vrut sa mai manance nimic de aseara de la 7 pana dimineata cand am plecat eu la servici. Sunt foarte ingrijorata, nu-mi dau seama ce are pentru ca asa are chef de joaca, e vioaie...Nu stiu ce sa mai cred.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Monique, multumesc pentru cafea, pot primi portie dubla?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput