Gradinita "Ioana" - Cotroceni
Am cautat pe forum informatii despre aceasta gradinita ("Ioana" - de pe Dr. Staicovici)si nu am gasit decat o intrebare la care nu raspunsese nimeni, de mai bine de un an. Vreau sa o inscriu pe fetita mea acolo si as vrea sa stiu daca mai sunt parinti care aveti copilul acolo, cum este, cum se poarta educatoarele cu copiii, ma rog, pareri de la cei "din interior". Multumesc.
Catalina
Raspunsuri
anca_vlad spune:
imi pare rau nu pot sa te ajut cu sfaturi din interior dar eu imi maintesc ca acum o luna cel putin s-a mai scris tot aici la acest forum despre gradinita Ioana.
PS eu am vizitat-o acum un an si nu am optat pt acea gradi!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Anny spune:
Eu am vizitat-o acum un an si ceva si nu mi-a placut deloc! La bucatarie era o mizerie de nedescris, iar dormitorul copiilor era la un fel de demisol, lumina naturala foarte putina, neaerisit.....si-n plus, am dat peste o educatoare tinerica ce mi s-a prut total pe dinafara.....
karmenutza spune:
Mie de fapt imi trebuie o gradinita unde sa primeasca si copii de 2 ani (atat are fii-mea), sa aiba program pana la ora 19 si sa nu fie nici foarte scumpa. Ca zone ar fi: 13 septembrie, Cotroceni, Ghencea, Sebastian. Adica aproape de casa. Am vizitat mai multe: Rainbow, Ioana, Conil, Sf. Andrei, Ministar. Luni mai merg sa vizitez Kinderland, care e pe la Sebastian. Stiu ca mai e una in zona Drumul Sarii, am sunat acolo si primesc copii doar de la 3 ani. Nu pot sa spun ca m-a impresionat vreuna dintre ele dar nici prea departe de casa nu vreau sa mergem, la cum e traficul in Bucuresti dimineata
. Mai trebuie sa ajungem si la servicii la 9. La majoritatea celorlalte din zona programul este pana la ora 18. Nu putem ajunge intotdeauna la ora asta sa luam copilul. Ca sa mai platesc si bona care sa o ia mai devreme, nu-mi da mana.
Aveti idee de alte gradinite care sa corespunda?
Catalina
Liliann spune:
quote:
Originally posted by karmenutza
Mie de fapt imi trebuie o gradinita unde sa primeasca si copii de 2 ani (atat are fii-mea), sa aiba program pana la ora 19 si sa nu fie nici foarte scumpa. Ca zone ar fi: 13 septembrie, Cotroceni, Ghencea, Sebastian. Adica aproape de casa. Am vizitat mai multe: Rainbow, Ioana, Conil, Sf. Andrei, Ministar. Luni mai merg sa vizitez Kinderland, care e pe la Sebastian. Stiu ca mai e una in zona Drumul Sarii, am sunat acolo si primesc copii doar de la 3 ani. Nu pot sa spun ca m-a impresionat vreuna dintre ele dar nici prea departe de casa nu vreau sa mergem, la cum e traficul in Bucuresti dimineata. Mai trebuie sa ajungem si la servicii la 9. La majoritatea celorlalte din zona programul este pana la ora 18. Nu putem ajunge intotdeauna la ora asta sa luam copilul. Ca sa mai platesc si bona care sa o ia mai devreme, nu-mi da mana.
Aveti idee de alte gradinite care sa corespunda?
Carmen & Ioana Catalina (4.oct.2005)
Catalina
eu nu pot sa-ti raspund la intrebare insa dintre gradinitele enumerate de tine mai sus - Rainbow, Ioana, Conil, Sf. Andrei, Ministar, care ti s-ar fi parut ok daca avea si program pana la 19 cum vreitu ?
karmenutza spune:
Multumesc mult, fetelor! Inca mai studiem problema, pe toate partile.
Adela, merci pentru detalii! Esti o draguta. Faptul ca s-au cam schimbat educatoarele este un lucru rau, mai ales pentru pitici care atunci cand se obisnuiesc cu cineva e greu apoi sa se obisnuiasca cu altcineva. De bone nici nu vreau sa mai aud, am avut deja doua si nu mai imi trebuie. Decat bone, mai bine stau eu acasa pana la 4 ani.
Cred ca o sa mai caut cateva zile, mai ne gandim. Dintre cele vizitate, toate au plusuri si minusuri. Maine mai merg sa mai vad una, doua si mai vedem. Va pup si mai vorbim!
Catalina
anca_vlad spune:
eu il am pe valdut la rainbow - kids e tot in cotroceni este al doilea an si sunt ff multumita de cum a evoluat.
activitati extra tenis si innot!
programul e pana la 19.00-19.30 seara!
si acu sa iti spun ce nu mi-a placut la Ioana, bucataria, scarile si faptul ca cei mici in aceeasi sala se jucau si dormeau!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
mihaela_2 spune:
buna karmelutza,
si eu am fetita la gradi ioana si iti pot da detalii .
am mai vb alta data cu mamici pe forum si am aflat acum ca andrei baietelul adelei nu mai este era un dulce de altfel si verisorul lui era si semanau eu am crezut ca sunt frati sper ca la stat sa le fie bine dar sa revenim eu sunt multumita de gradi ioana si poti sa o aduci cu incredere fetitei mele ii merge f bine aici fata de gradinita cu fite la care am fost nu vreau sa dau nume daca vii la gradi o sa ne cunoastem si iti zic in particular , aici este adevarat mancarea este f buna si fetita mea imi zice ca mai buna este mancarea d-nei mariana decat a mea......... de invatat invata chiar f mult mie una mi se pare sincer prea mult pt ei dar pana la urma nu strica , au grija de copii au si canto si dansuri o data pe saptamana in general este bine si daca vrei ceva anume sa stii ma poti intreba .succes in alegerea gradinitei
misumat spune:
Buna...si eu am fetita din septembrie la gradinita Ioana si are 2 ani......vreau sa spun ca deja se vede o diferenta fantastica, a evoluat extraordinar de repede....plus, ca dimineata se trezeste singura (desi pana sa inceapa gradinita se trezea la 10) si ma striga: "mami, ta topii (la copii)"...nu am avut nicio problema cu adaptatul la gradinita, am avut mai degraba cu explicatul sambata ca nu mergem "ta topii"...zilele trecute, cand am vazut-o ca pune mana la gura cand tuseste (totusi, are numai 2 ani), am ramas foarte impresionata....asta e doar un detaliu, dar sunt multe astfel de detalii...eu sunt incantata de evolutia ei.
Si e adevarat ca atunci cand am vizitat prima data gradinita, in septembrie, am avut ceva indoieli din cauza spatiului stramt....dupa o luna, nu ma mai deranjeaza, e mai important cand copilul merge cu atata placere "ta topii"...din punctul meu de vedere, asta spune totul
Mihaela
mihaela_2 spune:
buna misumat,
cum se numeste fetita ta ca eu pe cei de la grupa mica nu prea ii stiu dar imi place f tare o fetita care zice"la topii" este cumva andra? daca da este tareeeeee dulce si felicitari pt asa copil
matahut spune:
Eu am avut copilul un an la Conil (de la 2 la 3 ani) si am fost foarte multumiti. Am dat-o de la 3 ani la o gradi de stat, mai aproape de casa si pe mai putini bani.
La Conil a avut o educatoare extraordinara, pe care si acum dupa 2 ani mai merge sa o viziteze. Tot personalul este foarte dragut, mancarea e buna. Intr-adevar, spatiul este destul de stramt, curtea micuta.