Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(102)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

mihuta le dau salopetele normale de bumbac si unele groase de exterior cu gluga.. din catifea .. si probabil paturica!
bb vedem noi pe unde nimerim!

PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Ia sa mai intreb si eu o intrebare intrebatoare : in ce imbracati bebelusiila iesirea din spital, presupunand ca vremea e cam ca acum. Salopetica si paturica sau body / camasuta sub salopetica ?

35s + Sophia

eu cu salopeta dinaia groasa de exterior (combinezon cu totul)

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

37+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 7 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

eu am o salopetica mai plusata, dar nu stiu daca ar trebui sa pun ceva si pe sub ea (gen body sau camasuta). Salopetica de exeterior pe care o am eu e prea groasa, ca e cam de iarna, asa ca probabil ca o sa folosesc o paturica.

35s + Sophia

Mergi la inceput

mihuta si salopeta mea e de iarna!! dar care-i problema??? ii bau un costumas de bumbac subtirel pe dedesubt si apoi o bag in combinezonul ala@!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

bubulina noastra

AMR maxim 7 zile!!!!

Mergi la inceput

pai ma gandesc ca se incinge, ca afara nu e asa de frig.

35s + Sophia

Mergi la inceput

mihuta la noi la TM is 10 grade acuma....

bubulina noastra

AMR maxim 7 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna gagici1hai ca m-am crizat de-a binelea aici.de mai mult de 2 ore incerc sa ma loghez,nu stiu ce naiba a avut ca nu a mers.ce fac fetele si baietii?
PUSSIC nu te mai stresa atat ca fetele sunt foarte bine,si in plus de acum in colo ele iau cel mai mult in greutate.
baii eu de aseara am imbulinat-o...nu mai pot sa merg nici macar sa stau in picioare.am o durere in zona inghinala,sau pe acolo de unde incep picioarele de nu mai pot,contractii nu am deloc,dar in schimb simt o presiune mare in col,si bebeii dau foarte puternic cu capul jos jos si ma doare tare...macar de ar rupe pungutele.e o senzatie foarte ciudata jos jos jos parca ii scap.
LAVI tu ce faci?cum te mai simti?
ANCULE azi deloc nu faci prezenta?
mai fetelor ma uitam la mamicile se sept-oct,si parca nu-mi vine sa cred ca au mai ramas asa putine gravidute....
lasa ca mai avem si noi putin de clocit si sa vezi atunci productie sanatoasa si frumoasa!

37+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

la noi e racoare cat sa iesi afara in pulovar si eventual cu o geaca subtire. dar ma gandesc ca nu e bine sa se supraincalzeasca bebelina...

35s + Sophia

Mergi la inceput

irinutz, ce purin mai avem!!!! ce greutate au flacai tai??? te cred ca ti-e greu, daca mie imi este doar cu una dar tu cu doi!!!!
eu astept sa vina ziua de marti sa merg din nou la eco si probabil miercuri scapam de "valiza"...

bubulina noastra

AMR maxim 7 zile!!!!

Mergi la inceput

Irina , ma gandesc ca cei 2 printisori se lupta pentru spatiu mititeii, ce inghesuiala e la tine in burtica...

35s + Sophia

Mergi la inceput