Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(102)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Gianina, la tine chiar ucm este? Ce reactii observi la Simona fata de sosirea lui bb?

Adina 30+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

[quote]Originally posted by Lala_D

gianina as vrea eu sa ii culc de la inceput in aceiasi camera dar nu va fi posibil din pacate . Bogdan este scolar in clasa a II a , are nevoie de somnul de noapte ( el nu mai doarme la pranz de la 3 ani ) astfel incat nu imi vine sa il scol de 3-4 ori noaptea din cauza meselor celui mic . Asa incat in primele 3 luni de nevoie il voi culca pe bebe la noi in camera in patutul lui si sper ca in jur de 3 luni va renunta la mesele de noapte ( asa a facut Bogdan ). In momentul acela ii voi muta pe amandoi .

Ansamblul de paturi sper sa mi-l faca unchiul meu in toamna urmatoare .
Asa voi iesi mai ieftin.
In comert este cam 2.200 de lei . Eu insa am patul de jos deja , mai am nevoie doar de cel suprapus, scara cu sertare si dulapuri.
Vom vedea.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

LALA, in aceeasi situatie ne aflam si noi...adica nu ne permitem sa o culcam pe Ade impreuna cu Simo..ea se trezeste dimineata sa mearga la gradi..iar la pranz la fel ca Bogdan al tau...nu mai doarme de la 3 ani. Asa ca pentru primele luni o sa o culcam pe cea mica in sufragerie..am un patut tip tarc ramas de la Simo...si cand va renunta la masa de noapte o mut cu Simona.
Acum o sa ma interesez daca se poate doar pat suprapus ... avem deja mobilata camera Simonei si nu a-si mai vrea sa schimb nimic.

, sa aveti o zi frumoasa!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
Adela ti-am trimis pm.
BB liotonul este sigur admis in sarcina, contine heparina ca si Clexane (dar in conc mai mica), numai ca nu stiu cu ce te poate ajuta la durere. La fel si Lasonilul, care este un derivat de heparina.
Despre restul contin antiinflamatoare,ar fi bune la durere, dar sunt contraindicate. Cel mai bine ar fi sa intrebi doctorul.
Uff, pe mine ma doare stomacul de o saptamana, cand se mai muta bebelusha pentru cateva ore se muta pe coaste, deci nu prea am alternativa. Abia respir, si noaptea mi se mai infunda si nasul. In plus,emotional sunt la pamant, azi de dimineata plangeam ca a castigat nenea ala la box ....

adra_bell 36+ si Eva-Elena

Mergi la inceput

Aveti vreo idee ce atentie sa-i iau prietenei mele, care are azi ziua ei? Numai flori nu, ca sincer urasc sa dau flori, mi se pare ca-d bani aruncati la gunoi...

Aadina 30+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag

Gianina, la tine chiar ucm este? Ce reactii observi la Simona fata de sosirea lui bb?

Adina 30+

Adina, deocamdata Simo pare nerabdatoare sa isi intalneasca surioara...insa ma astept sa apara si ceva probleme..sa devina putin rebela cand va vedea ca nu va mai fi pionul central in casa..ea fiind obisnuita sa i se acorde tot timpul atentie..
O sa incerc sa o implic destul de mult in ingrijirea celei mici...sa imi fac timp sa ma joc in continuare cu ea...sa facem impreuna cam ceea ce faceam pana acum..adica sa nu fie foarte multe schimbari deodata...am mare noroc ca o am pe mama sa ma mai ajute cu cea mica.
Sper din tot sufletul sa avem parte de o "acomodare" cat mai usoara!
La voi cum este?... ma gandesc ca daca al doilea copil este de sex diferit fata de primul..lucrurile stau putin altfel.

si multa sanatate!

Mergi la inceput

Gianina, Jasmina se bucura mult si il asteapta pe bb, insa deja are de multisor si "reactii adverse". Adica doarme mai prost, o preocupa tema, se joaca de-a bb etc. La noi este oricum altfel, tatal lui bb nefiind tatal ei biologic. Cred ca ii este cumva frica sa nu piarda prea mult, de aceea ma bucur ca bb va fi baietel, sa ramana ea printesa noastra :-))

Cred ca ,,, cu timpul, dupa venirea lui bb, va vedea cum e si ca o iubim la fel si se vor linisti apele, insa pana atunci sufar eu - de lipsa de somn :-)))

Adina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

BUna fetele
Am intrat si noi sa facem prezenta si ne bagam un pic la patut ca am muncit toata ziua:am terminat bagajul,am calcat hainutele la fata ,am facut patutul si am facut si mancare.
Pupicei

anca 37+

Maria
poze

AMR MAXIM 21 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag

Gianina, Jasmina se bucura mult si il asteapta pe bb, insa deja are de multisor si "reactii adverse". Adica doarme mai prost, o preocupa tema, se joaca de-a bb etc. La noi este oricum altfel, tatal lui bb nefiind tatal ei biologic. Cred ca ii este cumva frica sa nu piarda prea mult, de aceea ma bucur ca bb va fi baietel, sa ramana ea printesa noastra :-))

Cred ca ,,, cu timpul, dupa venirea lui bb, va vedea cum e si ca o iubim la fel si se vor linisti apele, insa pana atunci sufar eu - de lipsa de somn :-)))

Adina 30+

cu rabdare, perseverenta si multa iubire le vom depasi pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Buna!

BB liotonul este sigur admis in sarcina, contine heparina ca si Clexane (dar in conc mai mica), numai ca nu stiu cu ce te poate ajuta la durere. La fel si Lasonilul, care este un derivat de heparina.
Despre restul contin antiinflamatoare,ar fi bune la durere, dar sunt contraindicate. Cel mai bine ar fi sa intrebi doctorul.

adra_bell 36+ si Eva-Elena

am fost si am cumparat Lasonil. imediat ma dau prima tura. sper sa fie bun.
multumesc pt sfat!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

37+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 4 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mai e cineva???? sau plecam si noi la nani????

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

37+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 4 zile!!!!

Mergi la inceput