soacra noastra "cea de toate zilele"
Raspunsuri - Pagina 6
aidaciolac spune:
Oricare si oricat de bune ar fi reletiile , eu tot nu inteleg chestia asta concediu cu soacra ... sau cu mama ... ca sa nu mai vorbesc de soacra si mama in aceeasi casa mai multe zile . De ce ?
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
elyda spune:
Io mi-am revenit intre timp...atunci cred ca eram inconstienta.a fost cel mai groaznic concediu din viata mea si promit solemn ca nu o sa se mai intample niciodata!
dana
anca_vlad spune:
ei ei nu imi place sa ma chinui singura ca nu-s masochista dar anul asta a fost ultimul, am avut grija sa nu isi mai doreasca sa vina cu mine in concediu'!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
elyda spune:
Vezi ca te "baga"LEMONI la categoria" nurori acre".trebuia sa induri cu stoicism toate ...nemultumirile soacrei ca asa ajungi nora model si-ti ridica soacra statuie!!!
dana
bobocel_07 spune:
Elyda ai fost super tare cu aruncatul de la balcon.Banuiesc ca te-a scos din sarite rau de i-ai spus asa ceva.Eu daca ii faceam asa ceva mamei soacre in 2 secunde stia tot orasul ca sunt o criminala care a vrut sa o arunce de la etaj.Dar chiar sunt curioasa nu te-a spus la sot?El ce a spus?Ai avut mare curaj dar cel mai bine e sa impui anumite limite de la inceput.
alexia_07
elyda spune:
quote:ba i-a spus dar eram asa de nervoasa ca nici el nu a avut tupeul sa mai spuna ceva.am mai stat cateva zile timp in care i-am aruncat priviri ucigatoare de cate ori incerca sa mai comenteze (soacra ) iar la intoarcerea acasa m-a stiut tot neamul ca sunt nebuna si nerecunoscatoare ,"ca ea mi-a dat asa baiat bun si eu sunt nerecunoscatoare si rea!"i-am spus ca baiatul a venit singur la mine nu mi l-a dat ea asa ca sa ma scuteasca de comentarii din astea ...enervante.mai spune ea si acum ca mi-a dat ea baiat bun si acum...dar cica glumeste.ii arunc cate o privire...tace imediat.acum chiar ca o sa fiu catalogata ca fiind acra dar daca sunt provocata??!!!
Originally posted by alexia_07
Elyda ai fost super tare cu aruncatul de la balcon.Banuiesc ca te-a scos din sarite rau de i-ai spus asa ceva.Eu daca ii faceam asa ceva mamei soacre in 2 secunde stia tot orasul ca sunt o criminala care a vrut sa o arunce de la etaj.Dar chiar sunt curioasa nu te-a spus la sot?El ce a spus?Ai avut mare curaj dar cel mai bine e sa impui anumite limite de la inceput.
alexia_07
dana
Lemoni spune:
Mai fetelor dar nici eu nu intelg cum pana mea sa pelc in concediu cu soacra? Mai ales daca relatia nu e pe roze cum ajung ele in concediu cu voi? Sunt tare curioasa cine vine cu ideea .Sotul? Ea?
Pei concediu pt mine este pt relax nu sa imi fac nervi.
A si soacra aia cu Furca e pe primul loc am ramas fara cuvinte dat probabil ca era dusa cu capul saraca.
anca_vlad spune:
au un stil propriu si personal....asa i-a dresat pe copii, vb aceea de aia am facut copii sa aibe cine sa imi dea apa la batranete sa aibe grija de mine.... si mai mult decat atat vrea toata atentia!
socrul nu mai traieste si eram in masina in drum spre mare si ce ne spune:
eram noi intr-o masina si cumnata cu sotul ei in alta cum sa ma exprim sa ma intelegeti, eram si noi si ei ea cu noi, ca de a noastra e noua si e mai mare la care o aud spununad... ca i-ar fi placut si lui (socrului sa fie cu noi ca tare mult voia sa p[lece si el cu copii in concediu).... de asta ce spuneti!
PS dar norocul meu este ca de vizitata nu ma viziteaza decat o data pe an la ziua lui Vladut!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
maru spune:
noi n-am acceptat niciodata ca parintii sa vina dupa noi in concediu. De ajuns ca soacra venea la toate petrecerile pe care le dadeam, "sa ajute" nu ca o prindeai prin bucatarie, ba mai mult, de multe ori socrul meu o lua cu forta de la petrecere. NU, concediu, nu!
Dar am avut o prietena care isi lua mama cu ei in toate concediile, chipurile sa aiba grija de copil, dar mama se plimba cu ea seara de mana pe faleza, si el statea cu tata socru si copilul la hotel!!!!
N-am inteles-o niciodata, ea, prietena mea fiind o tipa tare desteapta si de lume, si mereu am avut discutii depre nevoia ei de a o avea pe mama tot timpul langa ea. Nu va spun ce dezastru era asta pentru casnicie si inca este, pentru ca sotul ei suporta , suporta dar si cand le zice, ies scantei. Se pare ca n-a fost destul de serios pana acum, sau luat in serios pana acum, de mama apare mereu in peisaj.
Doamne'ajuta!
bobocel_07 spune:
De a mea ce spuneti ca face baietelul ei ceva ce ei nu ii convine si nici macar nu indrazneste sa-i spuna lui ce are pe suflet si cu ce a suparat-o, in schimb vine si imi spune mie toate alea ma toaca la cap toata ziulica dar numai cand nu este el acasa, iar cand vine el e numai lapte si miere.Si cu toate ca eu nu gresesc cu nimic tot eu le trag si la sfarsit imi spune sa nu spun nimic baietelului din ce am vorbit ca nu vrea ca el sa afle.Si asa am procedat un timp nu am spus nimic insa mi s-a urcat la cap si m-am intrebat de ce sunt eu vinovata pentru tot?Si mi-a venit gargaunii si am spus tot ce imi spune despre el, iar el cand i-a reprosat si s-a certat cu ea, a spus ca bag eu strambe ca ea niciodata nu mi-a zis nimic de el.Spuneti voi daca sunt eu nebuna sau soacra vrea sa faca in asa fel incat baiatul ei sa creada ca eu chiar bag strambe.
alexia_07