Mamici de septembrie-octombrie 2007 (99)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

CAPITOL NOU AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

umy multumesc frumos pentru ca sunteti alaturi de noi. Chiar trebuie sa ai grija si sa nu lasi pe oricine sa puna mana pe bebe. Sa nu il duci in locuri aglomerate, etc. Eu pana sa am problema asta, ma plimbam cu bebe la cumparaturi la cora, vizite, etc. Acum nu pot sa il scot din casa si nimeni nu mai vine la mine pana nu imi trec piticii de pe creier. Nici pe mama nu am lasat-o sa se aproprie de el, mai ales ca tocmai avusese o raceala care ii trecuse.

Roxana pai hai sa iti spun cum a inceput: seara la ora 19 mi-a tusit si stranutat prima oara, iar apoi pana la ora 23:30 a mai avut epidoade de genul acesta, dar 4-5 maxim; cam pe la 23:30 au inceput mucozitatile, asa ca m-am dus cu el la euroclinic unde a fost consultat, mi-au dat nurofen, eurespal si sterimar. Doctoritza de acolo nu a aspirat copilul ci i-a pus ser fiziologic in nas incercand sa ii curetze nasucul prin metoda Sabinei. Se pare totusi ca de aici a fost buba: el fiind plin de mucozitati, cand a tras ca sa poata sa respire, s-a sufocat si medicul a trebuit sa il loveasca de cateva ori ca sa poata sa respire. Se pare ca nu stia sa inghita mucozitatiile (asta a spus doctoritza), asa ca e posibil sa le fi tras in plamini in acele momente. Dar pe de alta parte acesta este doar o supozitie a medicului pediatru care spune ca copilul a facut pneumonie de aspiratie, din cauza metodei aplicate spre desfundarea nasucului.
Oricum la ora 4-4:30 dimineata, copilul respira greu si se ineca in mucozitati, care se auzeau undeva intre nas si gat si chair mai jos....asa ca pompitza era deja frectie. Toata perioada asta copilul a avut 37cu4. Am sunat la Euroclinic si mi-au spus sa duc copilul la Grigore Alexandrescu unde l-au internat, spre norocul lui, pe sectia de gastrointestinale deoarece nu au avut locuri libere pe boli repiratorii. Si de de aici a inceput circul.

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput