Mamici de septembrie-octombrie 2007 (99)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Urmy, cu ce am bagat eu spaima in tine mamico? Uite daca vrei sa te lamuresti cu piciorusele, ca vad ca ma intreaba multe fete, am gasit o poza de a lui de acum 2 saptamani in care se vede bine si o sa o pun sa va lamuriti. Eu in continuare cred ca nu e ceva grav, daca ar fi fost nu ar fi asteptat ei pana acum, macar ortopedul daca restul nu.

Afibebe, imi pare tare rau de problemele bebelusului, insa toate se rezolva. Si eu sunt cam necajita, la primul copil nu am avut nci o problema, acum parca se aduna toate. O sa discut cu pediatrul chestia cu laringele, Andrei inca scoate sunetul ala fornait. Normal ca laringele este mic, nu inteleg cum calciul il modifica. Oricum si Alex fornaia si probleme cu laringele prea ingust am avut pana la 3 ani, se sufoca la fiecare raceala cu laringita.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Afibebe, cum zici ca a debutat la voi asa zisa raceala? Si pe mine ma obsedeaza ca e Andrei racit ca l-am tot scos pe frig si vant. Cate supozitoare ii pui? Ma rog la DD sa fie bine BB Cristian, sa treceti cu bine tot si mai ales de operatie. Iar cu laringele zic sa nu te ingrijorezi chiar asa, eu am aici langa mine o mostra de copil cu sensibilitate la laringe si uite ca totul e ok. E mai greu cat sunt bebelusi, insa zic ca riscul de sufocare este mai mare la o raceala, altfel nu cred. Trebuie sa ai grija sa nu raceasca asa des si sa eviti sa i se scurga toate mucozitatile in gat.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata si de la noi!

Afibebe, imi pare tare rau de problemele l;ui bebe, dar bine ca ai aflat din timp si sunt tratabile.

Kriss, bine ai revenit!

Annisia, super pozele de la botez, felicitari, sa va traiasca Yannis si sa va aduca numai bucurii!

Vmkriss, foarte dragut filmuletul, multa sanatate mamicii sa scape repede de streptococ. Si are dreptate Andries, de la Augmentin, poti sa te alegi cu candida.

Raportez si eu o beblina cuminte, vineri noapte mi-a dormit 7 ore, n mi-a venit sa cred, ea dormea max 5 ore legat. Cand s-a trezit aveam ambii sani de piatra dar noroc ca i-a golit repejor.

Ieri am fost in vizita la socrii cu fata si a fost tare cminte, vreo ora a studiat peretii, pe urma a papat, schimbat si a adormit.

Sim, tu esti multumita de caruseselul de la Fisher cel cu ursuleti deghizati in albinute? ca si eu as vrea sa-l comand, mai ales ca are lumini si a mea seuita dupa toate luminile din casa.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Andries, mare pregatire nu a fost, ca am lasat pe ultima suta de metri. Buget nu am fixat, o sa ma omoare sotul cand vede facturile. Toalele le-am luat eu si pentru mine si pentru Alex. Nici noi nu vrem cu plic.

Vmkriss, multa sanatate mamicii, sa scape repede de belea.

Betty, la voi cum a debutat raceala? Am cautat in capitolele din urma dar nu gasesc chiar tot. Tu ai observat initial numai mucii si apoi au inceput sufocarile?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

afibebe, nu dispera, trebuie sa fii puternica pentru bebe. Zici ca este ceva care se rezolva, asadar fruntea sus
slippers, dresuri am gasit la Carrefour Orhideea.
vmkriss, imi pare rau pentru toate neplacerile sotiei. Multa sanatate !
prisi, multi pupici la dulcetica ta, sa se faca bine mai repede ! Si o pt mamica ei.
Annisia, sa-ti traiasca micul crestin, tare linistit flacau mai ai, cu cine seamana ? Se vede ca ati petrecut bine, bravo ! Uitandu-ma la pozele tale, mai ca-mi vine si mie chef sa facem o petrecere adevarata la botez (adica sa invitam si colegi), nu numai masa cu parintii. Iar tu esti de belea, ai schimbat toalete peste toalete... imi place, te respecti si se vede ca ti-era dor sa te simti eleganta. Ce sa mai, super bebe, super parinti, super botez !
Andries, hai ca mai ai si tu un pic... Dar poate stii si tu cum se spune "Urma scapa turma"
kriss79, bine ai revenit, va dorim acomodare rapida cu printzesa, sanatate multa si nopti linistite, sa fie mami fresh sa-i indeplineasca toate dorintele micutei.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Andrei doarme acum. Imi e cam frica sa il mai las singurel, m-am speriat si eu de ceea ce citesc la voi. Mi se pare mereu ca nu e in apele lui, mai ales ca nu prea mananca. Adica mananca, dar maxim 120-130 ml la o masa, cand el ar trebui sa pape 150-160 ml. Muci nu are. Nu stiu ce sa mai zic. Maine sun la Medicover sa ii verific iar urocultura aia.

O sa pun mai incolo 2 poze in care se vad bine piciorusele lui ca sa nu mai creez panica si cu asta. Si poate ma ajutati si voi cu o parere, mai ales cele care ati mai avut experienta cu asta.

Alex e capiata deja, desi a fost cuminte si desi s-a trezit m-a lasat sa dorm. Insa de 4 nopti nu mai face pe ea.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

sa va scriu 3 vorbe.
ningeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, e f f frumos.da io n-am haine groase de balena....

Gheo doarme uneori 6, 7 ore legate, e mare progres, ptiu ptiu sa nu-l deochi! in rest, e tare fitzos.SAdica, la 16 zile mi-a zambit clar, sa stiou ca poate.Dupa aia tare s-a mai lasat rugat.
L o luna si o sapt a ras tare si zis ng, tiot asa, sa vad ca poate.Dupa care pauza. Sta, reactioneaza, vb cu noi, da nu prea rade. Cred ca e el mai serios asa.
deh, asa sunt viitorii dirijori, nu?
am citit poveste de piciulika!
Piciule, am facut poze lu bb cu ceva ce-o sa-ti placa, le pun la bucuresti.

Cu Rox tin legatira prin telefon, deci nu mai comentez nimica:))

sa va traiosac noii crestini fetele care ati botezat!
felicitari noilor mamici!

sanatate bolnaviorilor....betty si afibebe imi pare rau de probleme .

Nastere usoara celor care se pregatesc! De Bee mai stiti ceva?

va pupic, noi stam intr-o sg camera aici, plus veranda si podul, deci va dati seama cata ordine am de facut zilnic dupa bomba mea Galagia:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Afibebemulta putere sa treceti peste toate problemele. Sigur ca e mic pt. operatie, eu ma infior numai cand citesc, nu pot sa-mi inchipui ce e in sufletul vostru. Acum ma gandesc si la micuta mea ca tot fornaie si muci nu mai are sa nu fie si la noi pb. cu calciul mai ales ca e tare inecacioasa cand papa.Vmkriss sanatate mamicii si lui bebe Edy!Prisi sanatate si pt. printesa ta!Ana multumesc de informatii, micuta mea oricum suge putin, iar cu greutatea la limita, ma gandesc deja la supliment.Picca, daaaaa m-ai luat cu 4 zile dar si cu 500gr aproape la bebe. Si noi ii spunem rasfaticaEu nu ma mai plang de colici asta sa fie singura noastra problema.Roxana, bravo pt. Alex!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

quote:
Originally posted by rodicamaries

vmkriss... super filmuletul, cu ce program l-ai facut?

ProShow Producer

quote:
Originally posted by Andries

vmkriss la ce spital a nascut sotia ta?

Polizu

quote:
Originally posted by Andries
Augmentin de 1g o sa ii dea o candida de mama mama... eu ii sugerez si niste ovule cu macmiror sau ovule cu clotrimaziol, ajuta si contra streptococului si contra candidei. O alta chestie pe care ar putea sa o faca este sa dezinfecteze local cu betadina, pe mine m-a ajutat mult la prima nastere. Iaurt si sana nu stiu daca poate sa manance... e posibil sa dea colici la bb. Sanatate!!

Betadina foloseste de cand a venit acasa.
La antibiograma a iesit ca cel mai sensibil e la Augumentin.

FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
Poze BB

9 luni si Greierasul a aparut (FILM) **NEW**

Flori graviduta si BB la echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Kriss bine ai revenit!

Emma

Mergi la inceput