Mamici de septembrie-octombrie 2007 (99)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

sa dea Bunul Dumnezeu sa fie bine.
sunt socata.

toata noaptea am cautat info si sunt cazuri grave mult mai grave.

dar de ce al meu???
sa nu dea Domnul; omului cat poate sa duca.
si uite asa te trezesti cu probleme cand ti-e lumea mai draga.
asta este si trebe sa o ducem.

sunt asa franta...
n-am inchis un ochi.
dar m-am mai linistit.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

asa frumos doarme bebe.
s-a intors in patut la 90 de grade fata de cum l-am pus.

dragu de el.

s-a trezit ......

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
am ajuns ieri acasa! Frumoasa mea e tare mancacioasa, mai face nazuri noaptea dar in general e cumintica..Incercam sa ne obisnuim una un cu alta acasa la noi..
Va multumesc pt. mesajele voastre!
In ce priv. prop pt clubul scutecelor ...strugurasi imi place mie!
Va las acum ca ccea mica chitaie..
felicitari noilor mamici care au mai nascut!
pupici

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

AFIBEBE incearca sa stai mai linistita, operatia e usoara daca si malformatia e ft usoara, bine ca se poate rezolva complet!

Annisia sa-ti traiasca micul crestin si sa fiti mereu asa fericiti cum v-am vazut in pozele respective.

Roxana stiu ca te-ai pregatit serios pentru botez, nu gluma, eu una chiar acum imi faceam un buget de cheltuieli si ma cam ingrozeste suma la care o sa ajung. Eu vreau sa fac botez fara "plic" doar cadouri pentru bb o sa primesc pentru ca vreau sa fac numai cu ai mei din familie si nu vreau sa-i bag la mari cheltuieli. Sa vedem ce-o sa iasa...

Felicitari noilor mamici, pe care din lipsa de inspiratie si timp nu am apucat sa le felicit!!

Andries

Mergi la inceput

Eu mai am o saptamana si un pic, m-am cam plictisit de burtica, mi-e dor de bb si il vreau afara sa ma joc cu el. Victoras este foarte cuminte, doar ieri mi-a trantit o minge intr-un pahar cu nesquick si mi-a pictat peretii... noroc de lavabila ca e de calitate

Mai am de aranjat cate ceva prin casa... mai am si cumparaturi de facut... si mi-e un somn, mama, mama.

SANATATE copilasilor bolnaviori!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

Ma bucur ca v-a placut filmuletul.

Am facut si noi ieri controlul de o luna si BB Edy este in grafic. A luat 900 grame fata de cat a iesit din spital. la unul din ochisori are conjunctivita (luata din spital) si il tratam cu Nettacin si se pare ca e din ce in ce mai bine.
In schimb mami de BB este suparata ca are inca epiziotomia inflamata inca de la nastere(deci tot in spital a luat microbul). A luat inca din a doua zi Zinnat 10 zile si incepuse sa ii treaca, dupa care a inceput sa se umfle. Am fost la control la doctora saptamana trecuta si a zis ca e o reactie alergica la fire. Dar in urma antibiogramei a reiesit ca are STREPTOCOC COAGULOZA POZITIV, ceia ce cam inseamna stafilococul auriu care nu avea de unde sa il ia decat tot din spital. Asa ca acum e pe Augmentin 1g si ne rugam la DD sa moara cat mai repede nenorocitul ala de streptococ.

In rest toate bune :))

FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
Poze BB

9 luni si Greierasul a aparut (FILM) **NEW**

Flori graviduta si BB la echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

vmkriss... super filmuletul, cu ce program l-ai facut?

Rodica Darius Filip
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si de la noi
ce vreme urataaaaa.....nu putem iesi nicaieri
noi suntem mai bine , Miru mai tuseste putin si mai are ceva mucozitati, speram sa ii treaca mai repede ca tare o supara

Annisia sa va traiasca printisorul, sa fie sanatos si voi pe langa el, frumoase pozici

Roxana f frumoasa rochia si cred ca si a printesei e frumoasa, sa le purtati sanatoase , asteptam pozici de la marele eveniment

Afibebemulta sanatate lui bebe Cristian, o sa fie totul ok pana la urma, nu mai fi necajita

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vmkriss

Ma bucur ca v-a placut filmuletul.

Am facut si noi ieri controlul de o luna si BB Edy este in grafic. A luat 900 grame fata de cat a iesit din spital. la unul din ochisori are conjunctivita (luata din spital) si il tratam cu Nettacin si se pare ca e din ce in ce mai bine.
In schimb mami de BB este suparata ca are inca epiziotomia inflamata inca de la nastere(deci tot in spital a luat microbul). A luat inca din a doua zi Zinnat 10 zile si incepuse sa ii treaca, dupa care a inceput sa se umfle. Am fost la control la doctora saptamana trecuta si a zis ca e o reactie alergica la fire. Dar in urma antibiogramei a reiesit ca are STREPTOCOC COAGULOZA POZITIV, ceia ce cam inseamna stafilococul auriu care nu avea de unde sa il ia decat tot din spital. Asa ca acum e pe Augmentin 1g si ne rugam la DD sa moara cat mai repede nenorocitul ala de streptococ.

In rest toate bune :))

FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
Poze BB

9 luni si Greierasul a aparut (FILM) **NEW**

Flori graviduta si BB la echo

Augmentin de 1g o sa ii dea o candida de mama mama... eu ii sugerez si niste ovule cu macmiror sau ovule cu clotrimaziol, ajuta si contra streptococului si contra candidei. O alta chestie pe care ar putea sa o faca este sa dezinfecteze local cu betadina, pe mine m-a ajutat mult la prima nastere. Iaurt si sana nu stiu daca poate sa manance... e posibil sa dea colici la bb. Sanatate!!

Andries

Mergi la inceput

vmkriss la ce spital a nascut sotia ta?

Andries

Mergi la inceput