Mamici de septembrie-octombrie 2007 (99)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
cecilia L spune:
Tot vorboti de colici, haidet sa uitam de ei...eu ii urasc, in seara asta am avut o criza(nu sunt sigura ca s-a terminat),de nu stiam ce sa-i mai fac...solutia tatzi in gurita si adormit pt 5-10 min.... acum iar plange...
Noapte buna
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/559049911AmKpDg?start=12
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Betty, eu i-am mai facut baita asa chinuita, mai pun dusul pe ici pe colo. Dar in cadita nu, cam 2 saptamni vor fi si la noi pana la botez si saracul cred ca va avea un soc la cazan, si mai mare decat de obicei.
Picca, pai chiar trebuia sa merg la medic, insa nu am putut asa. Mai am o pgramare de rezerva marti si nu stiu ce sa fac. Neplacuta situatia cu inflamarea, dar scapi si de asta. Si eu voiam sa imi fac oricum o secretie si culturile de col cand mergeam la control.
Ana, mie imi mananca Alex ficatii zilnic, ma mir cum mi se regenereaza asa. Culmea ca azi la shopping a fost chiar rezonabila, acum seara a necesitat apostrofari tipate. Pe Andrei il imbrac normal, haine sport. Body, o bluza bleu cu bej si maro in dungi, pantaloni maro, un pufulet geaca bleo cu gluga pe dos bleu cu maro, cipilica si botosi bej cu maro. Daca e frig rau ii pun si dres pe sub pantallon, ca pantalonasul este subtire. Ce rochita ii faci Mirunei? Eu i-am luat Alexandrei rochita de la Schrotter ca nu era asa scumpa, doar un milion jumate. La Zara erau chiar mai scumpe rochiile obisnuite. Si chiar si cele de duzina dinmagazine sunt de la 1 milion in sus. Azi i-am gasit si bluza sa ii pun sub ea, ca e cu corsetel si o sa inghete. Si pantofiori albi, cu urme de toc ca nu a fost chip sa iau altfel. Zic urme, ca sunt usor mai ridicati la calcai, abia am convins-o ca ala e toc. Pe deasupra insa...Am un puloveras alb sau o pelerina roz. Parca vad ca i le pun pe ambele daca o fi frig.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Ma bag la nani ca aseara m-am culcat la 2 si azi nu mi-am facut portia de somn din timpul zilei. Noapte buna!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
urmychance spune:
quote:
Originally posted by betty78
Nu imi vin e sa cred ce voce are http://www.youtube.com/watch?v=9oxTy7KIAaA&mode=related&search=
Betty78de
Mario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
super....prima data am zis ca e vb de bb Mario, ca tipa el sau ceva de genul asta. Mi s-a facut pielea gaina cu Paul Potts. Sanatate multa copilului tau, m-am rugat sa se faca bine si sincer iti spun ca aproape zilnic ma gandesc la voi si ai bagat spaima bine in mine si tu si Roxana de altfel. Sunt mult mai atenta la Tudor, il analizez mai bine.
Cine stie...ieri sau alaltaieri ma plangeam ca Tudor doarme mult si mananca putin. Si-a revenit, azi a fost cam agitat (seara), dar i-am dat san de cate ori a vrut si l-am leganat in brate, adormea, iar se trezea, iar faceam la fel pana a adormit. Ma duc si eu sa ma culc , dar stiu ca nu pt mult timp, Tudor tb sa se trezeasca.
Miercuri Tudor avea 4850 gr si azi, sambata 5,100.
Annisia - felicitari pt bb crestin. Asteptam pozele cu tortul:)
Eu am ceva simptome de ciclu, nu stiu daca o sa imi vina, daca am racit sau daca se mai retrage inca uterul. Si de cateva zile (dupa un muls serios - nu stiu daca asta e cauza) ma inteapa foarte tare sanii. Ce credeti? Si mai am intepaturi si la dansa...
Somn usor si pupici la mamici
![](pupic.gif)
http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR
iubirea mea - Tudor Constantin
urmychance spune:
eu am revenit cu bb kkcios si mancacios....asteptam o noua tura de somn ,...
http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR
iubirea mea - Tudor Constantin
afibebe spune:
la noi rasturnare de situatie,
bebe trebuie operat.ii trebuie circumcizie dar si operaie pt ca cica dupa 2 luni are o usoara hipospadias- malformatie a uretrei.
e o ft usoara malformatie ca nici nu a fost vazuta de dr. cand am fost la maternitate.
te doboara o asa veste.
plang de aseara si nu mai pot de suparare.
o sa merg la Cluj cu el sapt viitoare probabil.
operatia va fi pe la 6 luni.
pe langa asta bebe nu mai are nicio o raceala poate nici nu a avut-o.
fornaitul la el este de la lipsa de calciu.laringele nu e destul de bine format iar la respiratia lui bebe vibreaza.
fornaitul l-a avut din maternitate insa nu mi s-a dat calciu care se pare ca trebuie dat obligatoriu.
pana la 3 ani va trebui avuta grija mare cu bebe ca poate sa se inece in orice moment si trebe sa fiu pe faza.
crizele se fac deobicei pana la 3-4 noaptea adica la priml somn de noapte.
ieri am consultat 2 medici diferiti insa pe cei mai buni din zona si de la amandoi am primit acelasi raspuns nimic mai mult nimic omis .
totusi bebe va continua cu un supozitor in fundulet de paracetamol si doar eurespal sa-i mai dau 2-3 zile.
mi-au spus ca operatia nu e grea e chiar usoara insa eu zic ca e prea mic pt asa ceva.
dar spun ei ca facuta la 6 lunitrece pe nesimtite la bebe.
intr-o singura zi am aflat 2 probleme urate la bebe care ne-au distrus linistea si ne-au nenorocit sufletul.
sa nu fie nimeni in sufletul nostru.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
afibebe spune:
Gaby am vazut ca tu esti din Cluj te rog mult spune-mi ai auzit de Dr. Dana Vasilescu chirurg la Cj la pediatrie???
stii ceva despre ea?
ce fel de medic este.
fiind de acolo spune-mi daca ai auzit de un chirurg bun la pediatrie.
merci mult.
afibebe spune:
am citit o gramada de cazuri pe net si am vazut ca bebe meu nu are o ft grava malfor.
el urineaza la un mm de gland.efectiv nu mi-am dat seama.
am citit acum ca sunt copii care s-au nascut cu asa ceva insa urinau din scrot si dupa operatie 2-3 operatii totul a fost ok.
of of Doamne ajuta si la noi.
s-a trezit.
afibebe spune:
am gasit un topic aici pe forum legat de hipospadiaz.
mai sunt si alte cazuri.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxali/Roxali.jpg)
Roxali spune:
Afibebe nu te pierde cu firea ...bine ca si-au dat seama de problemele bebelusului...sant tratabile
Ali39
si Enrico 7ani
poze