Mamici de martie - aprilie 2008 ( 29 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Maia , in general aceste suplimente se dau pt a te intari nu pt a te face legumix, sa intrebi medicul
cat despre carcei , lipsa de magneziu poate fi , dar poate iti raspund mai bine cele specilizate....

Giani 20+ sau ?
oare ce aduce barza-n cioc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Buna dimineata tuturor
Vad ca v-ati trezit devreme si v-ati apucat de scris.Sunteti formidabile!
Azi ma simt mai bine , au mai plecat din nervi peste noapte.
Pup pe toata lumea.As vrea sa adresez un cuvint special pentru fiecare asa cum faceti voi, dar sunt abia la inceput cu mesajele si nu ma descurc asa de bine Pina aleg eu o culoare sau un emoticon, tushti ideea...ce sa fac, incet, incet.
Ma bucur ca mi-ati citit mesajul super lung de ieri si ca sunteti de acord cu mine.E semn ca nu am inebunit de tot.Apreciez din tot sufletul pe toata lumea care poate "extrage" esentialul si poate gindi atit de optimist.Mie nu mi se intimpla f des, mai ales atunci cind stiu ca nu e vorba de o intimplare ci de rea vointa si proasta organizare, de non valoare si lipsa de bun simt...Na ca iar incep!Doamneee...gata, m-am racorit de tot!
Ma tot gindesc la imaginea lui bebe de ieri..singura pe care mi-au aratat-o ca sa-mi demosntreze ca e bine si nu a patit nimic.Mi s-a parut ca are capul cam mare si cam patrat....abia astept sa-l vedem saptamina viitoare la eco morfologica, sper sa se mai "aranjeze" un pic pina atunci, sa fie si el mai putin capos
Vreau sa va intreb daca stiti :la ecograf 4D se vede tot filmulet sau....mai bine 3D.Eu n-am inteles care e diferenta intre 3D si 4D.
Mihaela, ce spune fetita ta de bebe?E happy? Ca a noastra e cam rezervata...zice ca ne va strica vacantele
Pooooooooooooopici la toata lumea si numai vesti bune de azi inainte (Cory auzi?)

Simona,mamica de Teo (14 ani) si poate 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

mimonix - imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva, tinem pumnii sa fie bine bb, nu e normal ce se intampla mai ales intr-o clinica privata!!! si asa suntem intr-o stare psihica mai deosebita, numai niste oameni nesimtitori ne mai lipsesc...

mary-lou123 - si eu astept acuma sa vad cum e cu programul de 6 ore, am depus tot ce trebuia, abia astept sa ma car mai iute de la servici
cory-bine ca ai repetat in alta parte, eu sunt convinsa ca e bine, dar poate nu era mai bine sa faci direct amnio ca sa nu mai treci prin inca un stres degeaba? e drept ca si mie mi-ar fi frica, uite ce a patit saraca mimonix, cum au tratat-o!
ririan - mai zi ceva!! mai facem o galerie si noi sa sustinem fata!

Bun venit noilor randunici, sa aveti o odisee frumoasa si usoara alaturi de noi!!

Cristina 13+ si Mara(4 ani si juma')

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutaaareee!
Multi pooopici Claaauuu!!
In primul rand vreau sa o felicit pe Cami pentru BB-sa fie sanatos si papacios!
Ioana azi facem galerie pentru tine-sa vii cu culoarea definitiva a caruciorului!!
Hai Ioanaaa!!
Mai merge cineva azi la eco?!
Dana aveti niste albume superbe!Sunteti un cuplu frumos!
Irina ce tare e semnatura ta!()
Miha am facut si eu vraja asta aseara!
Sovi eu votez cu Matei!..Hai ma..Akim??!
Kitzy!
Monix(imi place sa-ti spun asa) imi pare rau ca a trebuit sa treci prin experienta astaDin pacate..vorba lui Badea(pe care,BTW..nu-l inghit)-"Traim in Romania-si asta ne ocupa tot timpul!"Deplorabil!Cred ca ne mai trebuie ceva ani sa se innoiasca si la noi personalul medical(si nu numai)-si in acelasi timo..conceptiile!
Ma bucur,totusi-ca noaptea ti-a fost un bun sfetnic si ca acum te simti mai bine!M-ai distrat tare cu capul mare si patratosE normal sa arate asa la varsta asta!
Maia sunt sigura ca Vladutzu-i sanatos!Hai ca mai e putin si o sa ai rezultatele!
Blanka abia astept sa vii cu culoarea burticii!!
Simo27!
Elara chiar ma gandeam ce-o fi cu tine de nu esti asa activa?!Acum am priciripit..bebelina-i vinovata!
Mary mie mi se pare mai bun programul de 4zile/sapt.!E cam..boierie
Am mancat si eu un batonel kinder asera!
Diana-Marti e ziua cea mare?!Abia asteeept!..Si daca nu ma insel..parca si Clau si Butucelu' tot Marti au programare la eco?!!Moaama ce zi o sa aveeem!!
Ce ma bucur-Ralu ca ti-a revenit pofta de ciripeaalaa!!Hai ma..doar suntem speciale acum..cui nu-i convine de noi..sa nu ne asculte!
Mai..e belea cu hainutele!Eu am 3per. de pantaloni de gravida..nu-mi fac griji din cauza lor..dar ce ma fac de bluze/pulovere si gecutza?!E greu cu burti iarna!
Nu am mai avut rabdare si mi-am schimbat semnatura de ieri!..Cat despre cearsaf..e cea mai buna metoda!
dulce!
Simo ce-ti veni fato?!Esti frumoasa si pe exterior-si pe interior!!Ai priceput?!
Las'ca ma pozez io si sa vezi atunci urateala de 93 de kile(sau cate-oi face pana m-oi hatari sa ma pozez..ca deh..n-am si io decat 2 aparateLeneeea!!)
Delphinashu'!
Naty fata harnicutza!Nici nu vreau sa ma gandesc la ce minunatie ai preparat tu acolo!
Noo..Butu..nu o sa-ti simta nimeni lipsa..noo!!Da' pe un' te plimbi madame?!Ai?!
Nu stiu ce sa fac cu Prenatalul..sincer..parca-i too much!Ma mai gandesc..
Cory m-ai terminat cu degetelul ala prins in portiera!!Am patit-o si eu odata..m-am milogit de un prieten sa ma lase sa conduc si eu duba lui(era visul meu sa conduc o masina maaare) si la destinatie,cand am coborat mi-am prins degetul acolo!N-am avut experienta mai dureroasa in viata mea!Asa ca..imi pare rau de tine de mooor!!
La multi ani-sanatosi tatelului tau!!
Chris!
Chiar asa-Ririan-where R U?!
Eu sunt cam capiata..nush de ce-azi noapte nu prea am avut somn!Sunt zombie!!
Gata si cearsaful meu supercolorat!
pufoaseleee!!

Ela.. in 18sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary-lou123 spune:

Buna dimineata randunele,

In primul rand despre documentarul In Pantec- noi al avem pe computer de cateva luni bune, k l-am innebunit pe al meu pana l-a gasit si l-a descarcat de pe un torrent de undeva. Daca il rateaza cineva, pot sa vi-l pun pe un CD si sa vi-l trimit prin posta...

Cory, iti multumesc tare mult pt cuvintele frumoase de incurajare si ai perfecta dreptate, insa cred ca fiecare mai are momente cum am avut eu ieri..esti o scumpa ca voi toate dealtfel. Stiu ca fericirea aduce mai multa fericire, si nefericirea aduce mai multa nefericire, depinde cum avem noi hipotalamusul antrenat (mama ce cuvinte mari am spus!!!)
Ai putea si tu pt fetele interesate (inclusiv eu) sa multiplici CD-ul cu bebe si sa il trimiti prin posta sau asa ceva.. nu vad de ce nu ar merge.

Azi am treaba multa ianinte sa plec la birou. Plec cu elan la piatza sa imi cumpar lucruri sanatoase si neingrasatoare. Am gasit o dieta mai vedeche si usor de tinut, si am planul sa ma apuc de astazi. Daca mai e cineva interesata v-o dau si voua cu drag. O am de la un medic dietetician de la victor babes... nu e foarte restrictiva si chiar da rezultate... Acuma sa si fiu in stare sa ma tin de ea, k la mine la birou se mananca numai shaorma, pizza, snitzele si alte nebunii din astea. Nu ma astept eu sa ma fac vreo scobitoare, da macar sa nu mai pun. Doamne Ajuta.

In WE avem plan sa mergem la cumparaturi de haine de gravida, da in Buc sunt FFFF scumpe. PT randunica din Toronto (scuze, nu am retinut numele ) ce preturi au hainele de gravida pe acolo? Parintii mei locuiesc aproape de Toronto si le-as zice lor sa imi cumpere si sa imi trimita cate ceva, k aici e ceva de groaza, si pana la urma sunt haine care le porti doar un sezon, dar tot tre sa merg la birou zilnic. Eu mi-am luat o salopeta cu 1.8 mil, vreo 3 bluze cu 800-900 mii fiecare, si inca o pereche de pantaloni cu 900 mii, si nu sunt cine stie ce calitate... K sa am vreo 5-6 outfituri cum se cade ma cam ruineaza, plus cate alte cheltuieli ne mai asteapta, si noi cica facem parte din categoria celor care castiga bine... si acuma mai vine si frigul, trebuie jachete, plovere, etc... Poate ami stiti voi vreun magazin de gravide pe undeva.. Eu am gasit in Mall Vitan la Debenhams, mai stiu unu pe Stefan cel Mare colt cu Polona, si am mai luat cand a fost Baby Expo.

Pup randunelele si decolez de pe craca.

Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
20+ Creste Printesa lu' mama!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Vai Ela nici eu nu am putut sa adorm asta noapte devreme, abia pe la vreo 2 mi-a venit si mie somnul, am mai avut si niste arsuri pe gat si cum ma asezam si eu mai bine in pat, trebuia sa ma ridic sa ma duc la baie...

19+
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre28 spune:

A mai patit cineva asa ceva, sa i se decoloreze caruciorul. Din albastru sa se faca roz. caci eu asa am patit ieri cand am fost la dr.
Asa ca se pare ca as avea o fetita si nu baietel. Nu comnteaza sexul numai sa fie sanatos, destept, frumos si norocos.

Andre 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

andre28 - esti prima din stolul nostru care a patit asa pana acum, si daca nu ma insel cred ca mai sunt cateva randunici care si-ar dori sa se intample "decolorarea" asta... oricum e valabil ce ai zis tu, orice , numai sanatos sa fie
mary-lou123 - bine ca voi si gasiti haine de gravida, ca aici la mine in Galati, nu am gasit decat un singur magazin care avea haine pt vara si la preturi asemanatoare ca cele spuse de tine. Nici nu vrea sa ma gandesc cu ce o sa na imbracam prin decembrie - ianuarie
Olgutzika - sa dea DD sa ai parte de rezultate bune la analize, spor la cumparaturi, si bineinteles mult succes azi la Iosup si galeria de rigoare (sa nu ne tii mult pe jar si sa ne anunti si pe noi noutatile cat mai repede)
delphin si cory - multi pt Randunicile-Ranite

19+
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'neata si de la mine!

Pe fuga, ca o tai la Bucuresti: luat rezultate analize, cumparaturi hainute de gravidoasa si highlightu' zilei: eco la Iosup, morfofetala de trimestru II. Tineti-mi, va rog, pumnii sa iasa bine, ca am niste emotii de m-am trezit de trei ori azi-noapte ...

Va pup pe toate, am citit tot ( Mimomix, no comment, bine insa ca toate au iesit cum trebuie la final- Doamne Ajuta ca si rezultatul sa fie sataisfacator ), acum tre' sa fug la treaba, sa nu las prea multe in aer pe-aici!

Bafta, Ioana, la eco!

Olga 20+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

"Neata burticoaselor!

Felicitari pt. carucioare colorate si curaj pt. cele care merg la intalnire cu bb!

si azi stau prost cu cheful, deci daca e fugitiv, ma scuzati!

cory, ma bucur ca esti bine, cu exceptia degetului. Ca fapt divers si eu mi-am dat degetul mare de la mana dreapta pe razatoare si am un sfert de unghie ridicat... si la tine sa treaca!

Nu mai am chef de scris si am uitat...a Simonette esti framoasa bre! taci! si eu ma gasesc urata de la o vreme, nu ca as fii fost vreo zana, dar parca mi se ascute barba si nasul ca la vrajitoare!

Va pupez si sunt pe aici....

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput