Mamici de martie - aprilie 2008 ( 29 )
Raspunsuri - Pagina 5
elara spune:
Fetelor, pentru cele interesate de documentarul "In pantec", am o veste buna: va fi difuzat
sambata, 20 oct, la ora 20.00, la National Geographic.
si duminica, 21 octombrie, la ora 08.00
Eu l-am mai vazut o data dar tot vreau sa-l revad.
Elara
17+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
delphin spune:
Cory, sper ca totul e bine cu tine
Mimonix, si sper ca aceasta experienta sa aiba un sfarsit bun!
sunt tare dezamagita ca lucrurile se intampla astfel acolo. Observ ca a fii bine urmarita intr-o sarcina a devenit un lux. Dezgustator! Chiar si clinica privata...oare nu le e rusine...uf, ma enervez si eu...parca te-ai duce acolo din placere, pt. ca nu ai ce face cu banii si hai sa mai gasim o analiza in plus de facut!.
Oare nu le este rusine, cand cer atatia bani pt. a aduce pe lume un copil sanatos?
Ai deplina dreptate cand spui ca in alta parte e altfel si ca aceasta analiza e gratuita mai ales la mamele cu vartsta de peste 38 de ani. Pacat, mare pacat ca sistemul sanitar din Ro e atat de mizer! Fara suparare naty! Sa dea D-zeu sa fie mai multi asa ca tine!
pozici
bb2
burticutza
natynic spune:
Am facut hribii cu smantana, sunt minunea lui Dumnezeu- noi i-am luat din Apuseni in saptamnana de miere, aud insa ca -greu-se mai gasesc in Bucuresti la Billa.
Se spala bine, se taie bucati nu prea mici, se pun in tigaie cu UNT, se adauga sare,piper, condimente dupa fantezie, se lasa 3 MINUTE, NU mai mult!, apoi se adauga smantana si se mai lasa sa fiarba la foc mic vreo 3 minute. asta e tot!
Mimonix, sincer imi pare rau! Eu zic sa scrii unde ai fost, mcar ai toate motivele sa reprosezi...Cu testarea psihologica in sistemul sanitar, aici da, totdeauna am fost de acord, in facultatea de medicina sau in colegiul de asistente pot nimeri tot felul de persoane pe mana carora, psihologic, e un risc major sa te lasi, oricat i-ar duce mintea!
Kya, ti-am raspuns la PM cu tot ce-mi ceri.
Simonette, sa-ti traiasca ochi albastri!
Cami, felicitari! Fetelor, ia sa mai apara si carucioare roz!! (de fapt, mie imi convine, concurenta mare la printesele noastre...)
Dana, si pe mine ma doare capul des si ff tare si am acelasi sfat: o guritza mica-mica de cafea in lapte; ajuta incredibil!
naty 15+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
simonette spune:
Am mai pus neshte poze! Dar constat ce tare m-am uratzit....imi pare rau ca n-am si iou poze de acum 3-4 ani...e mare diferentza...dar...acum am alte bucurii! Macar e bine ca eu pun accentul pe frumusetzea interioara!
Cory, nu ne mai dai si noua macar un desht?
mami de Luca si 21+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
elara spune:
M-am uitat mai bine si am descoperit urmatoarele:
Pe National Geographic, sambata, 20 octombrie 2007 se difuzeaza la urmatoarele ore, urmatoarele documentare:
ora 18.00 - In pantec - Animale ("Cu ajutorul efectelor speciale si imaginilor īn timp real cu ultrasunete, "Īn pāntec" revine cu o noua calatorie intrauterina; a trei mamifere - un cāine, un delfin si un elefant - de la fertilizare pāna la nastere.")
ora 19.00 - In pantec - Sarcina multipla ("Cu ajutorul tehnologiei ultramoderne, īti dezvaluim fascinanta lume intrauterina a gemenilor, tripletilor si cvadrupletilor, de la concepere pāna la nastere. Afla povestea a trei viitoare mamici."
ora 20.00 - In pantec ("Īti prezentam un studiu intim si revelator despre dezvoltarea intrauterina. Fii martorul extraordinarei calatorii a fetusului uman, de la fecundarea ovulului pāna la nasterea bebelusului.")
iar duminica, 21 oct 2007 se difuzeaza:
ora 07.00 - In pantec - Sarcina multipla
ora 08.00 - In pantec
Elara
17+
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Gata, eu ma duc la culcare ca a inceput sa ma doara spatele.
Va pup. Noapte buna.
Edit: P.S. - Simo, fff frumusica burtica ai. Cum sa spui ca te-ai uratit si te-ai ingrasat???!!! Vin si te bat daca nu-ti bagi mintzile in cap. Arati minunat.
Elara
17+
simonette spune:
Noapte buna tuturor randunicilor!!!
Elara si multumim ptr informatii!
mami de Luca si 21+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
diana_g spune:
fetelor ce sa fac ,nu ma pot abtine de la dulciuri.am inceput sa mananc multe in ultimul timp,stiu ca nu e bine dar nu pot sa nu mananc.cum sa fac?sfatuiti-ma voi....
diana_g 21+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png
RalucasS spune:
simo -da, si eu ma simt mult mai bine de cand ciripesc cu voi.
- foarte frumoasa burticuta, si foarte frumoasa si purtatoarea ei, sper sa fie si a mea asa peste 2 saptamani, iar eu una nu te vad deloc grasa, dar e foarte posibil sa te simti tu asa, mie imi place mult de tine asa cum esti, iar de Luca....nu am cuvinte, sa il porti mereu cu ceva rosu sa nu ti-l deoache cineva la cat de frumos este
elara - am mai vazut odata documentarul, dar il mai revad cu mare drag de inca o suta de ori, asa ca multumim mult de informatie
diana - ce sa iti zic eu referitor la dulciuri, ar trebui sa tii cat mai putine in casa si sa incerci sa le inlocuiesti cu fructe, si cu altceva de rontait...si te cred si eu ca tot mananci dulciuri, ca stiu si eu ce dulciuri au prin italia, de ai manca non-stop...eu din pacate acum ma abtin de la dulciuri din cauza unor carii care ma dor la dulce si pe care nu am apucat sa le fac inainte de sarcina, iar acum am zis ca mai rezist asa pana dupa sarcina, ca tare mi-e frica sa merg la dr si sa imi faca anestezic, mi-e frica sa nu ii faca vreun rau lui bb, cu toate ca stiu ca anumite anestezice sunt permise, dar...
18+
Lucas sau Cristina?
diana_g spune:
RALUCA-multumesc pentru sfat,dar sa stii ca am incercat sa nu cumpar si parca atunci imi trebuie mai mult.daca nu am in casa imi fac imediat treaba pe la magazine si inhat cate o ciocolata.
SIMO-cine s-a uratit?eu vad o femeie frumoasa si mandra de flacaii ei.ai o burtica dragalasa foc!
pup toate randunicile si le urez somn usor!
diana_g 21+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png