Mamici de martie - aprilie 2008 ( 29 )
Raspunsuri - Pagina 20
simonette spune:
Nu mai rezist...noapte buna! Pe maine!
mami de
Luca si
21+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
Olgutzika spune:
Am venit! Va scriu acum pe indelete! Mi-a luat mult sa citesc tot ce ati scris
!
Olga
20+ cu
Ioana
RalucasS spune:
In seara asta stau mai bine, am numai 7 pag de recuperat...sau aveam cand am inceput sa va scriu, pt ca m-am mai oprit de nu stiu cate ori de atunci pt ca s-a mai gasit cate ceva de facut, si de abia acum reusesc sa va scriu in sfarsit, asa ca scuze pt randunicile pe care nu le enumar mai jos, dar va
pe toate.
Vorbeati de ochi albastri, mama mea are ochii albasti, si bunicul i-a avut la fel, dar nici eu nici fratele meu nu am iesit cu ochii albastri, asa ca mie de cand eram mica imi spunea mama ca ai mei copii sigur o sa aiba ochii albastri...sunt curioasa daca se va adeveri mitul asta.
Iar cu numele, ma consider foarte fericita pt ca eu le-am ales pe ambele iar sotul a fost perfect deacord cu ele si nici nu a mai avut nimic de completat. Acuym astept si eu sa se termine odata renovarea cabinetului doctoritei mele ca sa ma duc si eu la control si poate am norocul sa aflu daca totusi va fi Lucas sau Cristina...
si ca sa fie setul complet acum, cand sa postez si eu tot mesajul, ce credeti ca am patit? Am ramas fara net..

sovi - mama ce am mai ras cu "sfredelici"....![]()
Dana_Singh - si eu patesc la fel, dupa ce ma trezesc imi este un somn de parca nu as fi dormit deloc...
ela - parca si eu le mai invidiez cate o data pe cele din bucuresti, dar de cele mai multe ori le compatimesc ca e grea tare de tot viata in buc...
ursuleata - ne mai inveselim si noi pe aici pe crenguta, ca daca citesti mai in urma cu vreo 2-3 capitole eram "plouate" mai toate, e ceva normal in sarcina, din cauza hormonilor incepem sa ne simtim straniu cate odata, sa avem stari de nervi, stres, etc, dar trebuie sa o scoatem la capat. Eu incerc sa zic ca ma simt mai bine, dar numai eu stiu ce stare am, mai ales ca am devenit si groaznic de cicalitoare cu sotu meu,
de ma simt eu prost si nu inteleg de ce sunt asa, ca nu am fost asa niciodata timp de ani buni de cand suntem impreuna...
naty - mie mi-ar fi placut iulia nicoleta, dar vad deja ca fetele au votat deja pt ,maria
simo - multi
ca sa nu te mai doara capul...si eu sunt tot la categoria +10 kg luate...
cory - ce as face si eu o baie ca a ta, ca si eu urasc dusul, dar dotorita mi-a interzis de la primul control la 5 sapt sa mai fac cada...
19+
Lucas sau Cristina?
natynic spune:
O sa aveti tot timpul din lume (ei, nu chiar...) sa faceti bai fierbinti dupa ce nasteti, nu va puteti abtine inca juma de sarcina?????Ca ma disperati cu toatele...
Fetelor, ati vizitat subiectul "La bucatarie"-Retete rapide? Maaama, acum am idei pentru randunoi a carui mama, v-am spus, a fost bucatareasa, gateste divin si concurenta ma striveste...
Simonette, vad ca pe voi va apuca somnul seara devreme, eu rezist in schimb la pranz pe la 15-16 daca nu dorm simt ca mor!
Olgutza, astept povestile.
Oricum imi astept Omu care e cu baietii vecini, vad meci de rugby. (si care zice ca ce, eu nu stau de povesti cu voi?)
naty 15+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Olgutzika spune:
Raportez:
1. Analizele buuuune, mai ales cele de coagulare, deci din acest punct de vedere stau in continuare linistita cu Clexane-ul, nu e nevoie de el!
2. Plimbat Unirea si Cocor, cumparat dupa multe ezitari una pereche de pantaloni negri de mers la serviciu. Prea lunga cautarea pentru un rezultat atat de putin satisfacator ( cel putin pentru Radu, care a indurat totusi stoic calvarul nehotararii mele ). Bineinteles ca dupa ce am plecat , am regretat ca nu am cumparat un costumas fff dragut din reiat ( care culmea, nu era pentru gravide, dar croiala era super ok ), dar m-am consolat ca data viitoare, cand voi fi mai burtoasa, voi face o alegere mai competenta. Si l-am privit si pe Radu cum a savurat un Irish Coffee ( am luat si eu o gura, ca nu m-am putut abtine...Iertare, fata mea! )
3. Mers la Fortis. O gramada de lume acolo, la Tutunaru, care era saracul om extrem de nervos si obosit, si care a hotarat sa nu mai primeasca pe nimeni fara programare. Nu exagerez cand spun ca asteptau la usa lui 15 femei...Mi-a fost tare mila de el cand le-a rugat sa inteleaga ca omeneste, nu mai poate face fata unui asemenea ritm, ca nu mai poate ajunge in fiecare seara la ora 10 acasa...In plus, omul a mai suferit acum 2 saptamani pierderea tatalui..Tot respectul pentru acest medic, care mai intai de toate este OM! Mi-ar fi placut sa merg la el, dar...whatever!
4. Cum la o usa era puhoi de lume, si la cealalta usa lumina era stinsa si nu se auzea NIMIC, am iesit afara si am sunat pe numarul la care am facut programarea. Am spus ca sunt la clinica, dar ca nu stiu cum sa ajung la cabinet. Si imi spune asistenta ca urc scarile, si ca dau de doua cabinete. Eu trebuie sa astept la cel din dreapta. Intru unde era multimea, si urc niste scari. Care dupa 10 trepte se infundau
, fiind placate cu o maaaare placa de rigips. Asta sub ochii uimiti a 20 de persoane ( ca erau si soti acolo ), care priveau cum doi haidamaci lungi si negri urcau plini de siguranta o scara despre care ei toti stiau si vedeau ca se infunda ( lucru care se vedea altminteri doar ridicand privirea, dar..trebuia sa te si uiti, nu ca noi... ). Cineva a intrebat timid unde vrem sa ajungem
, la toaleta?! Ca aia e afara!. Io: "Nu! La cabinetul Dlui Doctor Iosup!" Mi se raspunde tot timid :"Aici in dreapta!" Dau sa intru, nerealizand ca poate e cineva acolo. Aceeasi voce "E cineva inauntru..." PENIBIL!!!!! Mi-a fost o rusine, am iesit afara, si nu imi venea sa mai intru!!! A ras Iosup MULT cand i-am povestit ca noi am confundat scarile de la intrarea in clinica, cu scarile din interior, care sunt NUMAI de decor...Am ras si noi dupa aia...Deh, emotia!
5. Fii-mea e bine!!! Are 15.19 cm si 339+/- 49 g. Avea Radu o sticla de 1l de Cola, din care bause cat sa mai ramana o treime....Atat de greu e copilul meu
! Toate cele sunt normale, colul meu inchis si luuung ( 43mm ), si extrem de important pentru problema mea de coagulare, IR-urile excelente! Deci inca un motiv pentru care sa cred ca am facut bine refuzand Clexane-ul
. Tocmai facuse pishu maimuta, ca la inceput avea vezica plina, pe traseu a si golit-o
.
Si i-a facut vreo 6 poze in 4D ( cel putin asa scrie pe ele ), si am vazut-o putin si in 4D ( abia astept sa vad si filmuletul, nu am avut timp ca am sarit pe forum ). Este eterica
! Este atat de finuta, si are niste obrajori asa de subtiri... Iar intr-una din pozici si zambeste! Bottom line: e sanatoasa si perfect dezvoltata! Sarcina mea e de 20s fix, ea e dezvoltata de 20s fix. Placenta ok, IR-uri ok, col ok...Ne mai vedem la 28s ( nu am mai intrebam daca e morfofetala de trim III atunci ).
Si eu am avut dubii daca nu cumva o fac prea devreme, stiind ca se cam face la 22s ( pe morfo de trim II ), dar acum m-a chemat Iosup. Si ginecoloaga a spus ca absolut in regula sa o fac la 20s fix, deci am facut-o! Iosup a fost extraordinar, am stat la taclale o gramada ( pe langa ce masura el acolo ), de la camera copilului, la job, la Clexane, la medici ginecologi, la numele Ioanei, la somn, etc. E o placere sa discuti cu el, iar asistenta lui este adorabila! Glumeata, deschisa, volubila...a fost o experienta memorabila, cu tot cu debutul dezastruos ( Doamne! Ce rusine mi-a fost! )
Pe urma, cheltuit bani la Ikea, ca deh....si venit acasa!
Trimit mesajul asta lung cat o zi de post, si mai scriu unul
! Mai scurt, promit!
Olga
20+ cu
Ioana
zozela spune:
Fetelor citesc maine ce-ati ciripit voi de doua pagini incoace..pt.ca sunt fraanta!![]()
Va spun doar atat:
Ioana are un flacau de 500 de grame-sanatos tun si dulcic de numa'!!
Felicitari draga noastra,sa ai un baietel sanatos si cuminte si sa va aduca numai bucurii de-a lungul vietii!
Fug sa-mi fac si datoria,sa deschid un nou capitol-si apoi plonjez in plapumica pt.ca mi se inchd ochii!!
Ela..
in 18sapt. cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
Olgutzika spune:
Naty, si io-s pentru Maria! Iulia Maria suna de-a dreptul genial! In plus, are si doua zile onomastice, ceea ce inseamna de doua ori mai multe cadouri pentru ea
! Lucru care o va face sii mai fericita! Cu atat mai mult cu cat de Mos Nicolae va primi oricum ceva, nuuuu? Sunt Taur, sunt materialista, iertare
!
Sovi, beton realizarea cu Alexandru!!! Felicitari! E numele meu favorit de baietzel
. A! Realizare=convins sotul, ca de realizarea de a-l fi conceput, nu mai comentez!!!
Ela, am ras RAU ( nu te supara, please!!!! ) de combinatia nume+Razvan. Ai dreptate! Dar o sa sufere copilul, deci tot raul spre bine...Pe Radu il cheama Voicu, si avea ca username pe programele de la serviciu, cum standardul la noi pentru user este NumeInitialaprenume, VoicuR...A suportat o saptamana, dupa care a cerut schimbarea de username, ca il zgaria rau
Am vazut si eu pozele tale, Dana! Sunteti niste frumosi amandoi! Sunt aici numai randunici superbe, pe cuvant! Simo, si tu termina cu prostiile, ca nu te uratesti deloc! Chiar vorbeam cu Radu ca semeni foarte bine cu directoarea de la sucursala noastra din Sibiu. Care este un model de eleganta ( ca atitudine vorbesc acum )..Pe langa fizionomie, ai si aceeasi aura...
Va pup pe toate si va multumesc mult mult de tot pentru galerie! Naty, Sovi, Simo, Danuta, Cory, Kya, Clau, Irina, Giani, Ela, Ioana, tuturor celorlalte nenominalizate din cauza de oboseala, promit sa ma revansez cu cel putin atat de multa sustinere!
Si "Bine ai venit!", Ursuleata!
Ioana, ce faci? Cum a fost?
Olga
20+ cu
Ioana