Mamici de martie - aprilie 2008 ( 29 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor ce o fi cu Ioana si Olga?!
Sa fi uitat Ioana nr.meu de tel. acasa,de emotie?!Noi plecam la o plimbareala de Vineri seara.Daca-mi da vreun semn-te sun Simooo!!

Ela.. in 18sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cred ca o sa primim vesti curand de la Olga si Ioana. E foarte aglomerat prin oras si s-ar putea sa fie din cauza traficului, se circula ingrozitor . Sper ca pana la 21 sa ajunga si vestile la noi.

Zoze, plimbare placuta! Imbraca-te bine ca e frig afara, brrrrrr!

CLAU 20+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Ciripitoarele-mele-de-aur,

ati ajuns la performanta de a scrie un capitol pe zi!

Vad ca discutati aprins despre nume de bebei! Iar unele dintre voi ati intrat si in febra cumparaturilor de mobila si piese de trusou!
Va doresc INSPIRATIE la maximum!

Ziua s-a scurs la mine cu nenorocitu' ala de proiect! E de lucru la el, la greuceanu!
Si acas' m-a lovit damblaua sa fac o placinta cu mere...asa ca doua ceasuri am stat la bucatareala! Si dupa ce am pregatit aluatu' si am taiat cuburi merele, dau sa pun scortisoara...care se gatase! Am improvizat cu menta, si a iesit o placinta DEMENTA!
Si prietena mea draga din Bucovina mi-a facut azi o mega-surpriza: doua cobze de pastrav afumat in coaja de brad!

Multumesc si pup suroreste toate Randunicile care mi-au urat sanatate si virtute, atat mie, cat si tatalui meu! Saracu' chiar are nevoie, ca luni se interneaza in spital, cu niste complicatii generate de diabet! Si eu le doresc sanatate parintilor vostri iubiti si intelepti!

Doar doua vorbe sa le mai spun unor Randunici dragi-dragi:
Delphin, sunt de acord cu Simonette! Nu ti s-a ascutit decat...privirea! O imbratisez pe Randunica-cu-un-acut-ochi-critic!

Simonette, cum adik nu esti frumoasa? Pai nu ziceai tu ca Randunoiul tau te inghesuie permanent?!!! Asta nu e un compliment suficient??? Faptul ca te devora??? Mie asa mi se pare!
Legat de asta, ce sa zic...al meu daca ma vede dezbracata, e jale cu el, in secunda doi e cu "labele" pe mine! Iar prin casa, daca trec pe langa el, ma ciupeste si miauna: "Bunaciuneee!" Am nevoie de mai mult??? Ce mai conteaza ca in salopeta de gravida ma simt precum clownul Ceacanica!!!

Sovieticutzo
, sa inteleg ca te-ai incuscrit cu Naty! Brava!
Naty, imi place numele papusicii tale, Iulia! Are rezonanta imperiala!

Sper sa reveniti vesele, Ioana si Olgutzika, dupa bebe-kontrol!

Eu inca nu stiu ce imi aduce barza, dar daca va fi fetita, am stabilit sa se cheme Elena-Izadora, iar in varianta baietel, Stefan-Constantin sau Dragos-Constantin...cu MAZILU, in coada!
Pe fetita cea mare am botezat-o Larisa-Teodora.Oricum, mare bataie de cap, numele astea ale strumfuletilor!

Tre' sa iau directia baie, ca ma asteapta cada plina cu apa fierbinte! Mie nu-mi place dusul! Il urasc!

In seara asta nu mai am loc la calculator... e seara Randunoiului meu!
Noapte buna sau nebuna, dupa apetit!
PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

cory3maz, mamik de Larisik si de bb2

Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Cory, harnicutza,si eu cred ca fac maine placinta cu dovleac ca-mi place la nebunie,si adca s termina fac duminica cu mere.
Cum sa faci baie fierbinte???Eu stiu ca nu avem voie sa facem asa ceva.Sau poate nu avem voie decat in primul trimestru.Oricum eu nu indraznesc,desi ma doare mijlocul si as sta in niste apa cu spuma sa ma relaxez.
Si eu ma retrag, va pup noapte buna!!!!!si sa vizati cat mai frumos, ca eu azi noapte am visat pomi infloriti,chiar unul era perfect cu niste flori roz frumoase!!!!!!!!!

IRINA
+14 Antonia

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Cory, ai un stil atat de original ca mereu ma bine-dispui cu postarile tale! Urez si eu acum sanatate tatalui tau si putere sa treaca peste tot si toate! Iar tie numai bine dupa cum stii! Mi-e si mie pofta de placinta cu mere dementa...ai de dat? Ai grija cu apa fierbinte ca nu e indicata in sarcina...DELOC! Si eu tocmai am facut o baitza buna cu coitzul meu albastrel dar mie deja mi-e greu sa ma ridic de pe spate si am inceput sa ma panichez! Ma gandesc ca voi fi de doua ori pe atat si abia acum inteleg ce greu e sa fii grasutz! si noapte buna! Succes cu proiectul ala care da batai de cap!

Ioanaaaaa!!! Olgaaaaa!!!

Clau, ziua de marti a ta de-abia o astept si eu...sunt asa de curioasa si de sigura ca ai futitza!!!

Zoze lung!

mami de Luca si 21+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca eu vineri merg la morfologie!

Bitzule, copacul ala cu flori roz este futitza ta cea frumoasa si sanatoasa! Cand visezi flori inseamna ca faci fata!

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Cory, tot vreau sa te intreb, aveati la Iasi un magazin Body Sh*p cu produse de 3 ori mai ieftine decat la noi si se desfiintase. Ai auzit sa se fi redeschis? Ca mi se termina toate alea, cremutzele :)
M-ai dat gata cu pastravul afumat in coaja de brad!
Si eu IUBESC baia in cada si urasc dusul. Domle, cand ma cu-fund in apa, mi se limpezeste mintea! Si cat ma straduiesc sa nu fac apa prea fierbinte! Mi-am zis ca la primul semn de contractii, ma pazesc mai bine. Pana atunci...orgie
bitza , si eu m-am gandit, ca asa frumoasa ca pomul acela o sa iasa Antonia!
Deci voi proceda si eu la o baitza si apoi la nanic! sper de dimineata sa aflu vesti de la randunicile ratacite prin Bucuresti
Noapte buna copii!

sovi 13+ saptamani cu Sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Dar fetele astea care trebuiau sa ne dea niste vesti in seara asta chiar ne pun pe jar.... Io nu mai pot...mi se inchid ochii dar parca tot zic ca acush apar si ele...

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Si eu pariez pe fetita la Clau, desi la ce burtica mare are...Vom vedea.
Cory te iubesc dar iei , ma superi cu baia fierbinte! Oricum insa, pt ca m-ai colorat in mov!
Sovi, vorbim.
Probabil ca Ioana si Olgutza vor intra abia maine sa ne dea vesti, or fi ajuns tarziu si sunt obosite.

naty 15+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Vad ca apare un post al lui Cory care de fapt este invizibil....unde e??? Cory..editezi?

M-as duce un pic la "dansez pt. tine" Dar mi-i frica sanu ratez noutatzile...hai ca nu mai pooooot de somn!

BB2

Mergi la inceput