Mamici de martie - aprilie 2008 ( 29 )
Raspunsuri - Pagina 18
simonette spune:
Adela, contractii sunt dar daca sunt nedureroase, nu sunt periculoase! Daca devin dureroase atunci dai alarma....dar nu vor deveni...se pregateste uterul ptr ce va urma! Am avut si eu si nu ma mai sperie!
si stai calma!
Ioana...imi pare rau ca am intrat trz si n-am putut sa-ti dau nr. de tel...dar hai odata! Doamne Ajuta!
Asa Zoze...vrei si tu Yanis? Ce ma bucur!!!
Sovi, mie chiar imi place Alexei si suna oarecum fain Vasii Alexei!
mami de
Luca si
21+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
natynic spune:
Multumesc, fetelor, si eu tot Maria as prefera pt nume 2!
Simo, ma cam uit la Luca, ce e drept, astept sa vad cu ce ochi iese si bebe 2 si bebe al lui Sovi, care va fi mancator de peste ca si a mea (ca noua ne place tare pestele). Dar, vorba ei, le dam drumul in parc tutror bebeilor cand or fi pe piciorusele lor si care pe cine trage de codite, aia e!
Sovi, daca maine avem energie de mers la cumparaturi (ar cam fi cazul) musai caut raci, nu mai pot, ii visez noaptea si nu e bine sa poftesc asa!
Kitzy, imi place si Andrei, imi plac si Diana si Ariana (sau Arina...)
naty 15+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
ursuleata spune:
Da, trebuie sa ma apuc sa citesc din urma sa vad ce ati mai scris sa nu stresez cu intrebari la care ati raspuns deja.
+12
clauclau spune:
In sfarsit sunt si eu acasa! Ce bine e!
Sovi, si mie imi place Alexei, parca da bine! Dar e fain si Alexandru.
Simo, te-a durut capul azi? Ce aiurea sunt durerile astea si eu le tot experimentez, dar acum pe seara parca ma apuca durerea de masea! 
Maia, asa stiu si eu, e voie doar paracetamol simplu. Chiar zilele trecute am fost la doctor pentru raceala si mi-a zis sa nu iau altfel de paracetamol, in nici-un caz sinus.
Kitzi, bine ca te-ai linistit ca nu a vazut doctora nimic ciudat la eco. Parca asa iti intrase tie in capsor, nu?
Simo, eu morfologica o fac la 21 de saptamani fix, nu trebuie musai 22, parca stiu ca este ok intre 20 si 23 sau 24 de saptamani. Sper sa nu ma insel...
Mai revin.
CLAU
20+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
zozela spune:
Simo i-am dat eu numarul meu de telefon Ioanei-dar pana acum..niciun semn..Ea zicea ca ma semnalizeaza in jur de ora 19.00,dar pana acum..nimic..
Hai Ioanaaa!!
Da-Simo-Ianis e pe lista noastra!![]()
Ela..
in 18sapt. cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
kitzy spune:
Natynic ma bucur ca-ti plac numele, oricum nu raman batute in cuie.
Clau da, asa imi intrase mie in capsor ca a vazut ceva si nu mi-a spus. Doamne, cred ca sunt un dezastru ca de toate ma leg.
13+ cu posibil 
sovietica spune:
Naty, am dat cu pm in tine.
Fanelor de nume Alexei, las bre, ca o sa pot sa il strig si asa. Ca sa nu mai zic ca inca mai pot plusa la randunoi sa apara si la botez/in hartii cu Alexei. Daca tot pune numele al 2-lea numai dupa placul lui. ;)
Zoze, abia astept sa vad un nume scris langa carucior 
sovi
13+ saptamani cu
Sasha (de la Alexandru)
pozici
simonette spune:
Clau, mie asa mi-a zis dr.cand m-a pus sa-mi fac programarea...sa am 22saptamani implinite! Dar eu stiu la fel ca tine ca se face intre sapt 20 si 24...Doamne Ajuta marti sa stea bb cracanat sa se vada pasarik 
mami de
Luca si
21+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
clauclau spune:
Zoze, Ianis e fain, imi place!
Ce ma fac fetelor ca ma doare maseaua si la dentist o sa merg probabil saptamana viitoare ??? Offf, numai belele...
CLAU
20+
clauclau spune:
Simo, sper si eu sa stea cracanat ca nu mai am rabdare sa nu aflu nici acum! Dar la morfologie este totul mai detaliat si e musai sa-l prinda si intre picioare, nu?
CLAU
20+