Mamici de martie - aprilie 2008 ( 29 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Naty, bine ca mi-ai zis, sa incep sa ii zic povesti cu Printesa Iulia care isi asteapta printul :). Cat despre nume 2, votez pt Maria, care imi place muuult.
Ursuleata :) si tu cu derivate de Vlad si Alexandru
si Ana imi place mult.
cami33 , vezi ca la noi a functionat numele ales de mine cu conditia ca el sa ii puna al 2-lea nume. Si cu un anumit ton folosit in ocazii mai speciale :)
Simonette, randunica-diva, pup sa treaca migrena

sovi 13+ saptamani cu Sasha
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ursuleata o sa-l fac la spital la Gine 1, tot acolo fac si ecografele si acolo vreau sa nasc. O sa sun sa-mi fac o programare. Testul se face intre sapt 16-18.

13+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

O sa il fac si eu. Sa nu zic ca nu am facut.
Medicul meu nu mi-a zis sa il fac.:(
Zozela, tu nu te-ai gandit la nume?

+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Sovietica, nu iti plac numle de baiat pe care le-am ales?

+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu sper sa de decoloreze caruciorul la urmatorul control
Daca o sa fie fetitza, o sa o cheme Diana sau Ariana daca e baiat...nu stiu, greu de ales pt ca inca n-am gasit nimic sa-mi placa. Singurul ar fi Andrei, dar inca nu prea ne-am gandit la asa ceva. Avem vreme.

13+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Naty, dupa cum te uiti la ochii lui Luca ma faci sa cred ca ma vrei de soacra printzesei tale...asa-i?
Ioana si eu ma tot uit dupa linea nigra dar nu prea se vede...mai asteptam! Hai mai rpd cu vestile...
Mihutz asa si mie mi-e drag cand se zbenguie bb pe acolo, si parca nimeni nu stie ce bucurie traiesc eu...uite ca voi stiti!!!
Ursuleatzo, micutza,micutza dar si cand te-oi face mare atunci sa te tzii! Lasa ca n-are nik daca esti mai mica...noi te iubim la fel! Si vad ca deja nu mai esti moderata...brava!
Maya, nu mai fi suparata Lasa ca si eu tot aproape 10 kile am pus si mai e cineva...monica parca suntem cele 3 grasa] Va fi bine!
Giani, asa simt eu...poate este doar trecerea timpului si faptul ca nu mai sunt chiar subtirica... tare ca tu ma vezi altfel
Andre la noi la odisee s-a mai intamplat o data dar era sarcina prea mica cand s-a dat verdictul baietel...la tine la cate saptamani ti-a zis ca e baietel si cat de sigur era dr? Felicitari oricum ptr fetitza!!! Poate mi se intampla si mie ca io fata mi-am dorit dar acu nu stiu daca mai vreu...adica ce-o fi!
Delphin, nu bre! Nu ti se ascute barba si nasul...ti se ascute privirea si te vezi tu cu alti ochi

urmeaza partea a doua a acestui mesaj!

mami de Luca si 21+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

buna seara, randunici! inca n-am terminat de citit tot ce ati ciripit azi. am intrat sa va si merg sa ma pun la curent...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 20+ cu Tudor Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Cami si mie imi place Denis-insa mi-e teama de un lucru..foarte probabil de altfel..Mi-e teama de colegii/amicii care l-ar putea lua peste picior-apelandu-l in loc de Denis..Pen.s !!Din cauza asta am renuntat foarte repede la nume..
Simo imi pare rau ca te-a durut caputzul!io fata iubita!
Ursuleata m-am gandit si eu la nume,ba chiar le-am enumerat cateva pagini in urma..Nu suntem hotarati defel!
Maria draga si al ei Tudor Stefan!
Hai Ioaanaaa!!Hai Ollgaa!!

Ela.. in 18sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Kya, de fericita n-am ce zice...mi-a adus Luca si apoi bb o gramada de fericire! Va doresc si voua la fel! si multumesc ca ai vazut fericirea acolo!
Sovi, ce ma faci sa rad...auzi la ea...DIVA! Tu porti ochelari? hai ca te iubesc...doar stii!
Gherman, la fix!!!! Exact atunci tb sa faci morfologia! Tb sa ai 22 saptamani implinite...Bafta multa!!!
Bitza, sper sa ma descurc..ca e cam coada la fi-miu! Dar daca am un cuvant de spus atunci alta e povestea!

urmeaza poate si partea a treia!

mami de Luca si 21+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

ursuleata, ba daaa cum sa nu, pai sunt cele 2 nume care intrasera la mine in finala. A ramas Alexandru.

simonette, nu numai ca nu port okelari, da am o vedereeee... de la cat peste am mancat de mica..

sovi 13+ saptamani cu Sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput