Mamici de martie - aprilie 2008 ( 29 )
Raspunsuri - Pagina 16
blankar spune:
Salutare randunici!
La Arad e asa de urata vremea! a plouat toata ziua si e si frig pe deasupra
vad ca va preocupa numele copiilor noi am cazut de acord de la inceput cu sotul. daca e fata e ANA daca e baiat ERIC.de a-si stii si eu o data ,sunt tare nerabdatoare si mi-e frica ca nu o sa se vada nici joia viitoare.important sa fie sanatos dar eu tot vreau sa stiu ce e!
am niste bancuri sa va mai inveseliti pe vremea asta urata!:
o femeie grasa sta in fata oglinzii fermecate:
-oglinda oglinjioara cine-i mai frumoasa in tara?
la care oglinda:
-da-te la o parte ca nu vad nimic!
o gagica la judecata de apoi e intreabata de Dumnezeu:
-ai pacatuit?-nu
-ai baut?-nu
ai fumat?-nu
-ai preacurvit?-nu
-bine,Petre ada o pereche de aripi
-oh,ma faceti inger? -nu gasca
o baba mergea linistita pe strada,cand dintr-o data ,in fata ei cade unul tocmai de la etajul 10
se ridica si da sa plece la care baba speriata il intreaba:
-maica da nu ai patit nimic?
-mamaie eu sunt parasutist profesionist,sunt antrenat
-si unde iti este parasuta?
-e sus o bate barbatu su
va pup,sa aveti un we placut si cu mai mult soare!
blankar
18
ursuleata spune:
Noi daca o sa avem fetita o sa ii punem numele Ana Paula si daca e baiat Vlad Alexandru.
Poate ne razgandim pana atunci, nu stiu.
+12
clauclau spune:
Blankar, ce bine ca esti hotarata asupra numelor, ai o grija in minus
. Te cred si eu ca vrei sa afli mai repede ce este bebe caci si eu sunt in aceeasi situatie, as vrea sa se arate mai repede !
CLAU
20+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
natynic spune:
Buna, fetelor. Mi-e sooomn...
Astept cu nerabdare si eu vesti de la Ioana si Olgutza.
Andre, si eu am decolorat caruciorul, spre marea mea incantare. Nu ma puteam imagina mama de baiat...
Maia 37, paracetamolul e bun dar paracetamolul sinus, ce contine pseudoefedrina, NU!
Ursuleata, om parea noi randunicile foarte fericite, chiar si suntem, dar ia uita-te tu un pic in urma sa vezi de cate ori ne-am consolat reciproc pt ca plangeam din te miri ce prostie...Asa e, avem o stare speciala. Pe care si lumea din jur o percepe.
Sovi, Alexei Vasii era chiar mai bine decat Alexandru, dar e ok oricum. Vladimir ar fi trebuit sa fie numele meu ca baiat, ai mei avand o pasiune pentru rusi si limba rusa, fara nici o legatura cu originile lor pur romanesti. Fata iesind, asa s-a facut ca am ramas Natalia, desi Natalia NU e nume rusesc cum cred toti. Anyway, ginerele meu e Sasha si gata!
Randunoiul meu cred ca ar fi comentat mai amplu daca aveam baiat, cu numele Iulia a fost imediat de acord (eu, shmechera, amintindu-i ca,uite, si pe mama lui o cheama Iuliana) dar la al doilea nume nu ne-am hotarat, trebuie neaparat si nume de sfanta si nu orice sfanta, vreau sarbatoare mare de onomastica ei. Ce ati vota intre Maria si Nicoleta? (numele de familie Patrascu)
restul stolului, mai revin.
naty 15+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
zozela spune:
Naty pentru mine-Iulia Maria Patrascu suna mai bine decat Iulia Nicoleta Patrascu!Votez pro Maria!
Ursuleata si Blanka vad ca voi sunteti foarte hotarate!Bravo mai fetelor!Frumoase nume ati ales!
Monix distractie placuta si..usor cu Campareala!![]()

Hai Ioanaaa!Hai Olgaaa!!
Ela..
in 18sapt. cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
cami33 spune:
Naty, eu votez pt Maria. Si pe fetita mea o cheama Maria-Alexandra.
Eu vreau pt baietelul meu Denis dar nu-i place sotului meu. Cum sa-l conving??????????
Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si
+15
simonette spune:
Eu azi am avut o durere teribila de cap si de aceea intru abia acum! Nici acum nu ma simt prea bine dar nu mai pot fara sa va salut macar!Iote neshte 

de la mine si merg sa citesc un pic din urma...
mami de
Luca si
21+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
kitzy spune:
Buuunn...am sunat-o pe doctora in legatura cu TT, a zis ca daca nu vreau sa nu-l fac, nu e obligatoriu dar ea il recomanda la toate pacientele ei si pana acuma n-a avut nici un caz de fals pozitiv cum se tot zvoneste pe net. Am avut o discutie lunga, a zis ca sa ma mai gandesc, sa cantaresc toate posibilitatile, dar ea il recomanda atata pt linistea mea cat si a ei. Mi-a zis ca n-a vazut nimic suspect la eco, eu de asta m-am speriat mai tare si pana la urma o sa-l fac. Si ce-o fi o fi.
13+ cu posibil