Mamici de martie - aprilie 2008 ( 29 )
Raspunsuri - Pagina 15
CristinaGoji spune:
Intreba cineva de greturi si vitaminele Materna. Eu am auzit de la mai multe mamici ca le-a fost greata de la Materna si au inceput sa ia Elevit, care le-a mers mai bine.
Cu memoria si eu stau nu prost, extrem de prost!!! Inca nu reusisem sa mi-o recuperez bine din sarcina trecuta, ca am si ramas iar insarcinata, asa ca stau de 2 ori mai rau![]()
Mami
14+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
bitza037 spune:
Clau multumim de invitatie, eu una marti as veni, sar sa vad cum ma simt marti si cand plec de la job.
Spor la cumparat patutul, de abia astept sa vad poza cu achizitia.
Si eu astept morfofetala din trimestrul II si dupa aia dau iama la cumparaturi.De fapt, in mare parte am sa le cumpar in decembrie la Baby Expo.
Si eu iau vitamine Centrum Materna, si ma simt excelent de la ele.
IRINA 
+14
Antonia
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
zozela spune:
Ralu ai facut foarte bine!
Daaa..Giani!!
M-ai priiins!!
Dar daca tu nu facusi nimik pana la ora asta..inseamna ca am toate sansele sa ti-o iau(slujba fato
)!!![]()
fata!
Ursuleata-mie una..da!Dar dupa 13 sapt.toate relele au disparut ca prin farmec si acum debordez de energie!![]()
Fetelor eu acum imi dau seama cat sunt de dusa!!
Elevit mi-a dat Dr.-nu Prenatal!!Vaai de capul meeeu!!
Irina si Cris!!
Olgutza asteptam vesti!
Hai Ioanaaaa!!
Ela..
in 18sapt. cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
kitzy spune:
Azi o sun pe doctora s-o intreb daca-i musai sa fac TT ca acuma m-am tot documentat pe net si sunt multe cazuri de rezultate fals pozitive si in plus n-am nici peste 35 de ani, nici cazuri de malformatii in faimilie, nici nu fumez, nici nu m-am intoxicat cu nimic. Eu la inceput am crezut ca se face obligatoriu ca de stiam cum sta treaba o intrebam atunci. Numai daca n-a vazut ea cumva ceva suspect la eco, da o sun azi ca nu-s linistita pana nu ma lamuresc.
13+ cu posibil 
clauclau spune:
Ursuleata, mie mi-a fost rau intre 5 si 7 saptamani, dupa care au fost stari lejere de greata cand si cand!
Mai am mai putin de 2 ore si intru in weekend 

.
Abia astept sa merg acasica la mine sa ma bag la caldurica si sa ma joc cu Razvanel!
A inceput ploaia
si s-a facut frig afara...Offff.
CLAU
20+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
kitzy spune:
Mie mi-a fost rau cam intre 5-11, dar doar stari de greata in special dimineata si seara, varsaturi doar de vreo 3-4 ori, in rest stari de greata, peste zi erau mai slabe.
13+ cu posibil 
ursuleata spune:
Nici eu nu pot sa ma plang ca m-am simtit foarte rau, insa am niste stari foarte ciudate.
De cand sunt insarcinata sunt foarte stresata, plang din orice si sunt trista.
Vad ca toate sunteti fericite. De aceea am si intrat aici sa-mi dati si mie un pic din optimismul vostru. Eu nu vad nimic roz...mi-e foarte frica si nu imi place deloc cum sunt.
+12
kitzy spune:
Ursuleata nu te mai nelinisti. Aceste stari sunt normale la gravida, acuma daca noi nu le-am avut nu inseamna ca esti tu mai deosebita, fiecare organism reactioneaza altfel. Ai sa vezi ca o sa treaca. Hai, nu mai fii suparata, ok? 
13+ cu posibil 
sovietica spune:
Mamaaa ati inceput sa decorati camera de bb!

Raluca, multzam de sustinere, chiar m-ai imboldit sa iau atitudine! am vorbit cu randunoiu pe un ton care de obicei functioneaza, si a acceptat numele Alexandru (zis Sasha), cu conditia sa ii aleaga el al 2-lea nume. yeeeeee! Asa ca mi-am imbogatit semnatura! 
Cristina, ce pe felie esti tu cu numele rusesti! De unde? Aliosha nu cred ca vreau, ca am avut un unchi pe care il chema asa si era tot timpul in coma alcoolica! In rest toate derivatele sunt ok.
Si vova nu mi-a placut nici mie niciodata.
Giani 
Simo27, soacra cu 3 nurori :) ce temerara esti ca vrei 3 copii! Mie randunoiul mi-a zis ca vrea sa facem copii pana iese si o fetita
(crede el)
ursuleata, eu m-am simtit in general bine, mai putin durerile de sciatic/sacru care s-ar zice ca imi vor fi alaturi pana nasc. In rest, atata timp cat nu mananc multa carne, ma simt bine.
Angoasa, cosmarele si greata mi le-a rezolvat dr homeopat. Cu un singur remediu.
Olgutza, Ioana, davai vestea! 
sovi
13+ saptamani cu
Sasha (Alexandru)
pozici
mimonix spune:
Ciripelelor, sunteti ff vorbarete.Imi place cind revin pe forum si gasesc citeva pagini scrise, sa am ce sa citesc.
Eu acum voi pleca la cumparaturi (d-astea banale)si apoi la o "sarbatoare".Sa-i mai dau lui Vladut
niste Campari-Orange , ca n-a mai baut nimic de mult![]()
Vreau doar sa va urez un week end linistit si inspiratie multa la cumparaturi de hainute si mobilute sau la alegerea numelor.Multi 

pentru toata lumea
Simona,mamica de Teo (14 ani) si poate
20+