Nou stil de viatza (154)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna dimineata la !
Multumesc, mephala...ce buna e cafeaua bauta acasa si cu voi fetelor!

astazi ma odihnesc dupa 2 zile de munca.

doroty, sper de miine sa imi fac si eu un regulament si mai ales sa il respect.

va doresc o duminica minunata!

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

Ieri am avut o zi de sambata, ca de obicei. Dupa curatenia de rigoare, mi-am scos hainele groase (pulovere), din care am constatat ca doar vreo 3-4 mai sunt bune, restul le-am pasat la sor-mea. Seara am fost la niste cumparaturi (doar "cateva"), si binenteles ca ne-am intins (ca de-obicei).

De mancat am mancat putin aiurea:
- putina mamaliga cu branza si un ou fiert
- cateva chiftelute goale
- un sandwich cu cascaval si salam sibiu
- 2 patratele de ciocolata, oferite de sor-mea
- seara, acasa am mancat piure gol, dar inainte am mai mancat niste chiftelute. In plus vreo 2-3 feliute de paine graham cu secara
- la tv, la un film, n-am rezistat si am mancat seminte de dovleac. Doroty, astept bicele.

Azi m-am trezit mai tarziu, cred ca din cauza vremii. Cred ca o sa merg pe la sor-mea si pe la mama, desi nu prea imi vine sa ies.

De mancat nu stiu, probabil tot aiurea.
Sunt pe cale sa-mi vina "rusii", chiar mi-au venit putin aseara.

Va doresc o duminica cat mai placuta!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Salutare fetelor! Uite ca azi n-am baut cafea, foarte rar mi se intampla dar mi-e cam somn deja. Asa ca am sa trag un pui de somn la pranz impreuna cu piticii(si asta se intampla ffff rar.
Meniul de azi:
MD: ceai cu 2 biscuiti simpli
P: salata de varza si o bucatica de carne fripta
C: fructe(mar, portocala)

Brrrr, afara e frig rau, bate vantul tare si ploua asa ca stam in casa, ne uitam la desene animate, ne jucam, dansam.
O duminica cat mai buna tuturor!

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna ziua si de la mine.
Eu abia acum imi beau.Duminica o servesc mai tarziu ca o beau impreuna cu al meu si abia dupa ce mancam o bem.
Delidana si noi am vazut aseara "Ploaia de stele",dragutel,asa de sambata seara.
Si la noi e frig, a inceput deja sa ninga, la munte e deja zapada ca am vb ieri cu o prietena si-mi zicea ca deja in gredini s-a asezat zapada.
Astazi cred ca si eu am in meniu niste snitzele sau piept de curcan pe gratar cu piure.

O zi buna si calduroasa va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

ce vreme urata, ploua, ploua, ploua....

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

....si mi-e asa un soooomn...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna fetele,

Din pacate am ratat cafeaua de dimineata bauta cu voi, am avut treaba prin casa.

Si aici e frig, dar din fericire nu ploua. Ma pregatesc sa plec la sala in 10 min, sper sa ma mai desmortesc.
Saptamana viitoare sunt singura, imi pleaca sotul acasa pentru 1 saptamana.

Seara buna,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Carina, sa cresti mare, sanatoasa si la fel de frumoasa!

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Ina - carina - Violeta - doroty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna seara dragelor...ce faceti? Eu am avut azi o zi de mare leneveala,afara e infect,frig si ploaie,intunecat nici n-am iesit decat pe balcon la drog
Sotzul meu a adus ieri de la firma proiectorul si am facut cinema in sufragerie,fi-meu e in extaz,vrea numai filme.
Abia astept sa se culce sa ma uit si eu la un film normal ca am tampit de atatea desene.

Am facut tortul de crema de zahar ars ca ma lua cu lesin de pofta dar mi-e trecut acum,a iesit relativ ok,dar mult sub asteptarile mele gustative..cam ca o mamaliga dulce,nu cred ca-l mai fac curand.O sa incerc o crema simpla weekendul viitor.
Am mancat doar o bucata.
In seara asta am facut spaghete bolognese (prima data dupa macar juma' de an) si cred ca i-am gasit mancarea preferata a lui Marc,a mancat ca purcelul

Maine va postez o dieta faina,numai cu legume,se numeste SEMAFOR, sa-mi spuneti daca o stiti sau daca mai e postata undeva ca sa nu mai muncesc cu traducerea.

V-am pupat pe toate si o seara faina!

PS:MIK..care e jocul de-a portocalele?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Pentru mamica dulce : jocul portocalelor e urmatorul :
- dai la ficare cite un numar de la 1 la citi sunt in clasa. Il noteaza fiecare pe o foaie sau un carton si-l pune la vedere.
- profesorul icepe si spune : as mica X portocale, elevul care are numarul x e pe faza si zice : " de ce X si nu Y".
- cel cu Y trebuie sa raspunda "de ce Y si nu Z"
si asa ai departe.
Daca cineva nu e pe faza e eliminat sau daca cineva striga un numar care a iesit din joc iar e eliminat.
Dupa o eliminare profesorul reia cu "As mina W portocale".
Jocul se termina cind ramine un singur copil care e cistigatorul si caruia i se face o ovatie.
Cu jocul asta ii inveti sa spuna numerele si-i tii atenti.

Mergi la inceput