Nou stil de viatza (154)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata fetele, matinale, matinale.
mephala multumim de cafea, eu inca nu am baut,imi astept sotul sa se trezeasca.
Referitor la sit sanitar de pe afara, asa e cum zice Ioana,al meu sot de ex prefera dr romani,decat cei nemti.
Azi vad ca la noi e soare,dar din ala de iarna ca e cam ger afara,termometrul arata 0,5 grade.
VAd ca sunteti harnice,spalati geamuri, faceti zacusca, yami, zacusca ce as mai papa si eu,dar cand am fost in tara mama inca nu o facuse.
M-as apuca si eu de curatenie,dar nu as vrea sa o fc de 2 ori,adica sa spal geamuri,ca oricum cand o sa fie de mutat tb sa le mai spal odata.
Acum fug sa mai fac una alta, dar mai revin, daca mai gasesc pe careva pe aici.

O zi super alaturi de cei dragi.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dimineata fetele!!
Carmen, sigur ca am citit mesajul tau,dar in starea in care eram aseara numai de gandit la lectii nu-mi ardea. Mersi de sfaturi,ideea cu fisele e buna. Faza e ca eu predau engleza si nivelul lor e spre minim asa ca pana la urma tot in germana trebuie sa-mi tin ora si cand mai baga si n-avem nici un kef de lectie,vrem sa ne jucam...aici e cam greu de aplicat joculete.
La clasele mai mari am facut ceva tare nostim,le.am scris numele pe un biletzel si au tras fiecare cate unul,apoi au trebuit sa scrie despre colegul de pe bilet 5 propozitii(deja prea multe) cu cele mai frumoase calitati,apoi le-am citit tare,gen De la X pt Y...am ras toti de ne-am prapadit. Sau ii pun sa descrie un obiect,fara sa pronunte cuvantul in sine,cine ghiceste e la rand...Daca mai ai idei mai da-mi te rog. Chestia cu scrisul pe tabla-frumos,is disperati sa scrie dar habar n-am ce sa-i pun sa scrie

Aseara am stat pana la 2 si m-am uitat 3 ore jumate la un film indian,super lacrimogen cu cea mai frumoasa actrita,cred ca o stiti,a castigat Miss World acum cativa ani.Barbatu-meu a facut atata misto de mine ca l-am luat de la videoteca si de la calculator mai tragea un oki la film,s-a uitat la tot pana la urma,desi comenta la 5 minute ca-l dispera atatea lacrimi si jale Tare fain filmul,chiar daca dureaza o vesnicie...dar e frumos pt inima albastra,n-am mai vazut de 15 ani un film indian.Povestea de dragoste e asa curata,costumatiile,machiajul,cantecele,dansul,peisajele...chiar ca mi-a placut.

Astazi vreau sa gatesc...inca nu stiu ce,dar musai tortul ala de zahar ars,ca proba,sa vad daca iese bine pentru ziua lu' sotzu' meu.

Va pup si un weekend insorit!!!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna ziua si eu!

In primul rand, cu intarziere, urez si eu An_k sa fii sanatoasa si fericita, sa ai parte de o nastere cat mai soara si un copilas sanatos

Mephala , , nu am uitat de poze, dar acum sora-mea este super ocupata, iar eu sunt cam "prostuta" si nu stiu sa postez poze. Cred ca este simplu, dar daca nu stiu, mai bine nu ma bag. Asa ca nu te supara, pleaseee..

Doroty ai dreptate, dar cred ca ideea nu este de intrecere, ci de realizare a ceea ce ne-am propus fiecare. Eu mi-am pus ca target 1 kg, asa ca la final vreau sa am doar 63 kg, nu mai putin. Cum am spus, nu prea arat bine, asa ca mai mult nu vreau sa slabesc. Oricum merci mult pentru grija, o sa tin cont. Dealtfel, in echipa rosie, fetele tin niste diete stricte, asa ca e clar ca o sa slabeasca mai mult.

Tzuni ai dreptate, asa ca ma opresc la 63 kg. Initial am zis 65, dar daca am coborat, doar nu ma voi pune pe ingrasat. Ar fi pentru prima oara in viata cand m-as ingrasa voit.

Meniul meu de ieri: (am tinut post)
- salata de varza cu sare, piper, marar, 1 ardei capia si putin ulei de masline
- seara am mancat 3 cartofi fierti cu patrunjel pe deasupra, putina margarina si usturoi
- in plus am mancat 1 bagheta de la Belforno, cred ca era paine neagra combinata cu seminte (superbuna) si vreo 2 felii de paine Dieta
- curmale
- 1 fibrobar

Azi nu stiu ce voi manca, pana acum am baut 1 cafea si sunt la a -2-a (cam multa stiu, dar sunt dependenta, si nici nu fumez)

Am facut un pic curatenie si cred ca ma voi duce la niste cumparaturi, Afara este cam frig, asa ca o sa merg pe la ai mei. La sora-mea, insfarsit, au venit fostii proprietari sa elibereze casa.

Va urez un we cat mai placut!
Pup toate fetele.....

Ina - Carina - Violeta - Doroty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ce faceti fetelor?? Am ajuns si noi acasa dupa ce am fost la strabunica mea si apoi in vizita la socrii. Baietii dorm acum asa ca profit de calculator.
Ieri am avut si eu o abatere: cateva sticksuri.

Meniul de azi:
MD: iaurt dietetic mic cu o lingura de cereale integrale
P: o portie mica de varza calita cu carnita de gasca
C: pepene verde.

Varza era facuta de soacra mea si nu am vrut sa o refuz. Dar am mancat fara paine, cam 3 linguri de varza si 1/4 de pulpa de gasca. Acum ma simt super satula. Diseara mai bag niste pepene rosu.
Afara e rece si parca a inceput sa ploua asa ca probabil nu vom mai iesi din casa pana maine.

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineatza! e calda, va asteapta.

Ieri am avut alta abatere: o bucata de strudel cu mere.
Meniul nu-l stiu, am inceput cu cafea.

ce program aveti azi?

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata si de la mine.

M-a trezit vijelia de afara, bate un vint...
Ieri am fost la film, si cum nu ma puteam hotari la care din cele 2 sa ma duc, am fost la al 3-lea, "Pulbere de stele", un basm frumos cu ajutorul caruia am reusit sa ma deconectez total. Chiar aveam nevoie.
Azi probabil ca stau pe acasa, ca un soricel in vizuina lui.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza fetelor.M-a lasat si pe mine pitica azi sa dorm pana la 7,30.
Nici eu nu ies azi din casa.Sotzul a plecat sa ajute un prieten care isi construieste casa si eu stau cu pitica la caldurica,incerc sa invat putin daca e cuminte si fac niste snitzele si cartofi natur...

Carmen,n-am facut nimic special ieri:curatenie,mancare,au fost socrii la noi sa-si vada nepotica si seara am incercat sa ma uit la un film cu al meu,dar am adormit ca tunul pe canapea.

Doroty,gata zacusca?Eu am primit acum vreo 2 samptamani un borcam de 400gr de la o prietena si l-am mancat pe tot la o masa.Nehalita ce sunt

Delia ,stai la caldura ca stai bine.

Gusta,la frigul care e afara eu bag oficial haina de iarna la purtat.A nins la munte,probabil ca nu mai e mult si o sa ninga si aici.Brrrrrrrr,urasc iarna,frigul,zapada,mai ales de cand lucrez si bat cuie prin statiile de autobuz si tramvai pana ajung de la un pacient la altul.

Dragelor,v-am pupacit,merg sa ma joc putin cu pisicutza mea.

http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Carmen multumesc de cafea e exact ce imi trebuia sa pot sta cu ochi deschisi.

Pe ziua de ieri am si eu 2 abateri un pahar de vin nu stiu ce mi-a venit si o bomboana de ciocolata.Chiar nu am avut cum refuza.

Ioana si aici s-a lasat rau de tot frigu.

mancare pe ziua de azi nu stiu inca dar cred ca legume cu un pic de peste si acuma dimineata o omleta.

Revin ca ma striga olandezu.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata de duminica !

Justa, mai ai inca de invatat ?
Mamica dulce, te poti juca cu ei de-a portocalele, poti verifica daca stiu literele, culorile.

Meniul de azi :
- cafea neagra si o felie de chec
- tzatziki. linte cu pulpa de rata. prajitura
- salata verde ci ficatei de pasare si alte cruditati. un fruct

V-am pupat pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Mik,da mai am putin.Din pacate merge mai greu la mine din lipsa de timp.Eu lucrez f mult in 2 schimburi si imi ramane prea putin timp pt invatzat.
O duminica placuta iti doresc.

http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput