Nou stil de viatza (154)
Raspunsuri - Pagina 20
gusta spune:
Mik vacanta placuta.
Nastad nasol cu stomacul.De ce nu iei niste pastile?
Carmen e bun sosu da si ingrasa rau
.De obicei il cumpar deja gata preparat si mai adaug eu lapte ca sa-l fac mai subtire dar stiu sa-l prepar singura.De nevoie am invatat.Nu iti mai zic cate feluri de mancare am invatat sa fac aici plus ca eu gatesc si multa mancare romaneasca.
Cu toata sarbatoarea eu trebuie sa fac un pic de ordine si sa schimb lenjeriile ca nu am ce face.Da acuma am pauza de cafea ca domnisoara mananca si eu ii tin companie.
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
Va sa zica omul munceste pe branci, si ele discuta pe DOUA !!!!! pagini despre....
mele! Asa ceva....
Mephala, daca vrei sa le vezi, deschizi subiect la Umanitare, faceti cheta si in functie de cati bani se strang...
Daca nu, scanez radiografia la plamani si o postez pt voi! 
Mik, am inteles ce-ai spus. Si apropo de asta:
stiti care sunt cele 3 faze de evolutie ale sanilor? Mere, pere si bretele! 
Revin
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...am gasit un ingeras: Sara Maria!
nastad spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Nastad, sa stapaniti sanatosi calculatorul.
...
Ai probleme cu stomacul?
Mephala - Gusta - Cornelia
Multumesc mult!
Cred ca am probleme cu stomacul, prea ma doare tare!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by gusta
Nastad nasol cu stomacul.De ce nu iei niste pastile?
Iau ranitidina

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Mephala, daca vrei sa le vezi, deschizi subiect la Umanitare, faceti cheta si in functie de cati bani se strang...Daca nu, scanez radiografia la plamani si o postez pt voi...
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes
he, he, he, pe gratis nu arati nimic?
Tzuni spune:
Gratis? Hmmmmmm....ma mai gandesc ![]()
Tzuni
Tzuni - oLo - Mercedes 

cornelia_laura spune:
Fetelor, gandurile voastre bune mi-au purtat noroc. S-a rezolvat masina, erau doar niste sigurante arse. M-am linistit acum...ma gandeam cu groaza ca mai trebuie bani si la noi asta e un capitol sensibil...
Carmen, eu lucrez la o unitate militara ca salariat civil. Si persoana care mi-a facilitat angajarea in 2003 m-a sfatuit sa reincep munca ca sa pot fi transferata pe un alt post acum. Se preconizeaza restructurari in masa anul viitor cu blocarea tuturor functiilor. Asa ca in iulie cand ar trebui sa incep as ramane descoperita.
Tzuni, esti mortala
. Cum stai cu treaba la munca?
Tzuni spune:
Cornelia, sunt in concediu de la editura, de-asta intru mai rar pe Net. In rest, muncesc in celelalte parti. Si-mi place de mor ceea ce fac!
Tzuni
Tzuni - oLo - Mercedes 

gusta spune:
Tzuni cu stransul ca sa ne arati ceva o sa stam prost.Asa ca eu astept scanarea radiografiei
.Iar despre forma cu mere,pere si bretele iti zic ca se poate si altfel.La mine a fost ceva de genul mere,pere pana la brau si acuma au devenit niste pepenasi
de care sunt tare mandra.Nici in tinerete(ca parca acuma as fi baba) nu am avut asa ceva.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Cornelia, ai vazut ca s-a rezolvat? 
Tzuni, care va sa zica ai 3 joburi acum, nu?
Gusta, esti nostima!
Delia,? .....ai avut cursuri pana acum?
deschid indata si capitol nou.