Nou stil de viatza (154)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Da, da, vrem sa vedem!!

Buna seara fete dragi,

am reusit sa ajung si eu acasa dupa 1 ora de incercari. Au schimbat traseele unor tramvaie si au pus anunturi in statii, evident in ceha. Si cum eu mai mult de numere, multumesc, va rog, buna ziua, nota de plata nu prea stiu sa spun, am avut ceva dificultati sa aflu ce se intampla .

De vreo 3 zile sunt cumintica rau, nu stiu ce e cu mine. Meniul de azi arata cam asa:
MD- 2 oua fierte cu o bucatica mica de branza de capra
P - salata de ton
Gustare inainte de sala- 1 cutie de perle de branza
Cina- 2 copane de pui la cuptor cu un ardei copt (atat mai era, ca as fi mancat mai multi)

Maine seara am program de curatenie si facut mancare, sambata dimineata imi vin socrii in vizita pentru 1 saptamana.

Va pup,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

In primul rand vreau sa urez si eu Tumpi, sa fi sanatoasa si fericita la cei 31 anisori .

Doroty nu incerc de mult, cam din mai, iunie. Stiu ca dupa 1 an trebuie sa-mi fac griji, dar ma gandesc ce usor raman insarcinate unele, care nici nu-si doresc copii si-i mai si parasesc. Doamne, ce femei....

Meniul de azi:
- 1 felie de paine dieta
- branza de vaci (200 grame) cu castravete si o rosie
- pe la ora 18.00 am mancat 1 iaurt cu fructe light (450 grame)
- am reusit de la ora 18.00 sa nu mai mananc nimic.

Trebuie sa ma tin de lucrul asta, sa nu mai mananc seara.

Tzuni esti simpatica si hazlie. Maria-Sara va fi super fericita cu o asa mamica.

Va doresc o noapte linistita.
Pupici tuturor fetelor

Ina-Carina-Violeta-Doroty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Violeta, mercic de urari.Cat de incercarile pt bebe desi de multe ori spun dr ca dupa un an sa-ti faci griji(inainte ziceau 2), e mai bine sa mergi la dr sa sa-ti faci niste analize, timul trece si e mai bine sa stim din timp daca ceva nu e in regula.
Eu tin pumnii si fie ca in curand sa iesi in parc alaturi de sorata sa va plimbati comorile.
Pup fetele si va doresc o seara buna,defapt o noapte

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

asa, Puskin, facem : Trombonico, vrem sa vedem fructele paradisului (na, ce denumire le-am dat la ora asta)

Violeta, tu nu vrei ce vrem si noi?!?

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Nu ma culc pana nu vad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Cafeaua e gata.

Puskin cred ca ramai numai cu dorinta ca Tzuni nu le mai arata.Le-a aratat lui nenea la radiografie si gata.

Ina parca la tine am citit ca sambata e sarbatoare .Imi spui si mie ce sarbatoare e ca eu aveam ganduri mari in weekend.

Azi fac o zi de banane cu lapte ca nu am chef sa fac altceva.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Meph, ce fructe? ce paradis ?

Tzuni, sunt atat de bucuroasa pentru tine, abia astept sa va pozne cu pitica si ce nume frumos ai ales! Doamna Ajuta!

Tumpi, vin si eu cu intarziere, dar iti doresc multa sanatate si fericire! La multi ani!

Doamnelor, de azi iar ma las de cafea, a doua oara in anul asta. Prima data am reusit pt. cam o luna dupa care am reluato mai abitir ca niciodata! Mi-am cumparat niste tampenii cu ceva ciuperca nebunatica, "Ganoderma", sper sa functioneze, voi ati auzit de ele?

...mai viu..
Roxa

Mergi la inceput

Neatza!

Multumesc, Gusta, pentru .

Roxa, ziceam despre 'fructele'lui Tzuni, citeste putin in urma.
Despre 'ganoderma' aud acum. Ciuperca care le vindeca pe toate si iti face si gaura in buget. Cine stie?

Gusta, da, si azi e sarbatoare, Sf. Dumitrie, Izvoratorul de mir, maine e Sf. Dimitrie cel Nou.
Ce program ai azi?

Cornelia, hai la . Ti-am pastrat una alaturi de mine.

Tzuni, n-ai sughitat deloc aseara? La cat te-am pomenit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen multumesc ca m-ai anuntat ca eu deja aveam planuri mari sa fac curat si sa mai spal ceva.Ca tare imi place sa stau cu mainile in apa.Deci renunt la tot si ma gandesc ce sa le fac de mancare la cei 2 copii ai mei(Mara si olandezu).

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Delia, te-ai trezit? Te resimti dupa cursurile de ieri?

Mergi la inceput