Cum ati ales numele copiilor vostri ?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crismetal spune:

Eu ica nu am copii dar sper ca in aceste zile sa se nasca.Am auzit un nume cind era copil si mi-a ramas intiparit in minte de atunci si acel nume il voi pune Denis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

Eu m-am gindit la nume si i-am propus sotului Alexis daca e fata si a zis ok si Darian daca e baiat si a zis NU.Asa ca m-am plins la maica-mea ca nu stiu ce nume de baiat sa aleg si ea mi-a spus mirata-"cum nu il botezi Alexandru ca in adolescenta tot asa ziceai ca o sa-ti botezi baiatul".Si asa a rezultat Alexander zis Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

"Alexandra Marina" a fost usor de ales. Marina pt sora mea-care nu are copii- si caruia Galushca ii seamana LEIT, si la propriu si la figurat!!!! Multa lume crede ca Bleu e mama ei, iar eu sint matusa. Ele doua blonde, diafane, iar eu neagra ca smoala. Bleu ii este si nasha, asa ca...nici ca se mai pune problema.
Iar Alexandra, pt ca mi-a placut intotdeauna, si mi s-a parut un nume foarte "puternic", de luptatoare neinfricata, derazboinica. Si ei cei mai mult ii place sa fie strigata ALEX sau MARINUSHA, asa ca le-am rezolvat pe toate din prima

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

crismetal, nastere usoara si bineaivenit pe DC!

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

pai la prima fetita ne hotarasem la alexia, dar dupa ce am nascut, sotul mi-a spus ca pe bebelina noastra o cheama denisa- nume la care nici nu ma gandisem!!!! iar la a doua fetita am cautat un nume care sa rimeze cu denisa, si sa inceapa cu R- pe tati il cheama razvan, adica diana, denisa, razvan, raisa...

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Pentru ca pe mine ma cheama Anca fetitei i-am pus Bi(anca) deci de 2 ori Anca iar Melissa ne-a placut la amindoi.
Pe baietel il cheama Cristian de la Cristi Chivu care pe vremea aceea era la Ajax Amsterdam iar sotului meu i-a placut ideea.Il cheama si Lucian care este al doilea nume al tatalui meu.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Salut tuturor. Eu nu am inca copii dar cand o sa am o sa-i cheme Alexandru sau Alexandra. Imi plac tare mult aceste nume.
Mie mama mi-a pus numele Alina pentru ca ii placea tare mult o melodie de la Savoy in care era vorba de o Alina.Iar Claudia de la tata.
un uichend excelent tuturor.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortez spune:

Cand eram mica imi placeau numele Mihai si Alexandru. Intr-un an de Craciun am primit o papusica foarte vesela (clovn) careia i-am spus Mihaita iar mai tarziu l-am avut ca idol pe Mihai Dedu care mi s-a parut un tip foarte dragalas si haios.
Cand am nascut era epidemie de Andrei si Alexandru asa ca am ales Mihai, iar Adrian de la obsesia nasilor de a purta numele unuia dintre ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

cand eram insarcinata(cu gemeni,baietel si fetita),eu si sotul le spuneam pic si poc.venise timpul sa ne gandim la nume.mie tare mi-ar fi placut ca pe copii mei sa-i cheme KIM si KAY,mi se pareau nume potrivite pt gemeni.apoi am vrut ca pe fetita sa o cheme COZZETE(cozet),dar sotul a spus ca suna a corset...bine,am zis.apoi pe baietel as fi vrut sa-l cheme IAKOB,dupa care tanjesc si acum.sotului nu i-a placut.apoi m-am gandit la ILINCA,insa in tara unde locuiesc(austria),numele asta nu suna frumos,suna a fi nume yugoslav si astia nu sant vazuti prea bine.in final am ales SOPHIA-MARIA si PASCAL ANDREAS.andreas il cheama pe sot.mie imi plac numele.dar in final am observat ca baietelul meu are o fatza de "pascal" si fetita are o fatza de "sophia",intr-un cuvant,altfel mai bine nici nu se putea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Peste cateva zile se va naste Sophia.

Pentru ca a fost conceputa in Istanbul unde domneste fostul templu / fosta biserica/ fosta moschee / actualul muzeu Sf. Sophia.

Pentru ca inseamna "intelepciune".

Pentru ca in teologia veche crestina este numele principiului "intelepicune" care alaturi de principiul "cunoastere" (logos) predateaza lumea si universul nostru.

Si singura mea bunica in viata se numeste Sofia.

37s + Sophia

Mergi la inceput