Casnicutze sexy(140)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

georgico, mai rau era ca nu era turmentata...asa era ea
moama da' pofticioase mai sunt la grasu' femeii

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Avand in vedere ca Miha e gravi si are pofta de grasu'...o las pe ea tura asta.Dar tura viitoare e al meu ati auzit???
M-a lovit forumul rau.Tot n-am ajuns la baie. acum

Mergi la inceput

ai vazut miha cine se gandeste la tine?
da' dupa ce nasti...gata ti-l sufla

monica
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Doibebei bine-ai revenit la noi, ai mai trecut pe aici, tot asa, cind o cautai pe Liana. Aici o gasesti cu siguranta

Georgica petrecere frumoasa. si eu tot ca tine, pricepui ca n-o lasa grasu' pe Liana sa calce , deh virsta la mine-i de vina.

Monica ma simt mai binisor, ma duc sa mai bag o aspirina, poate-mi trece de tot.

Banana, eu sint bucuroasa c-a venit soacra ta "asa de kiki", ca altfel cum iti aminteai si tu de noi. Iote asa ne dai vesti mai des, nu da , c-am disparut

Cuscra aveti ceva in vizor, vreun apartament, sau de luni va apucati sa cautati ?

Stefania ce-ai facut la eco, da de veste ca noi asteptam.

Alina nu mai zici nimic ?

Mirela asteptam cu interes pozele

Cami, Liana, Miki va vad, va vad, dar nu spun unde

Doina cum se mai simte Dan ?

Dispar ca trebuie sa pregatesc sa fac baie printesei, e obosita c-a fost la petrecere la fetita vecinei. Pina la urma i-am luat o pereche de cercelusi foarte frumusei, si cind a desfacut cadoul, am aflat ca-si dorea de mult sa-i schimbe pe cei din urechiuse, deci... am nimerit-o.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Liana

Simo de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Danelutza, ma bucur ca esti mai bine
si eu trebuie sa cumpar un cadou pentru o fetita de 11 ani...tare complicat dar este o idee cu cercelusii
alex se simte nasol, acum doarme si nu mai tuseste dar cand este treaz tuseste mereu, are si febra desi ii dau nurofen...of....

monica
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78

Nebunateco, au venit caldurile in tirgul Iesilor si te-ai apucat de striptis ?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Monica sanatate multa lui Alex. Eu macar sint multumita ca Isabella se simte bine, desi aici... e frig, aproape a venit iarna
Uite ce fel de cercelusi am luat, initial l-am trimis pe soata i-am explicat ce sa cumpere, si mi-a venit acasa cu niste cercei, ca numai nu l-am luat la ... , erau cercei pentru botez, pentru nou nascuti, asa ca ne-am dus si i-am schimbat, astia ii poate purta si la 20 de ani. Tot femeile se pricep mai bine la cumparaturi, desi mie imi cumpara cadouri frumoase si Isabellei la fel, dar pentru alte fetite nu se pricepe deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cine vrea un sah?

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

quote:
Originally posted by georgi75

[font=Comic Sans MS][navy]Doina adu-o la mine pe mandra un an si ti-o invat englezeasca

aoleuuuu sa nu o duci ca se prosteste fata di tot
georgicooo numai gandu la calcat iti e...ai rabdare ca acu ramane cu mine sa ma pazeasca apoi ii dau drumu sa vina la tine sa te calceputiuu draceee sa iti calce
sorameooooo iti trimit sms cu nr de unguroi..la cat suni tu de pe fix poti sa ma suni pe alaca nu consumi mult..
doina cred ca ai incercat cand nu am mai avut bani pe el de aceea nu a mers..da putem vb pe mes..acu am..
Danelutzooooo nu te tzuc ca parca vazui ca esti racita
stati asa mai cetesc si va spui
povestea ,

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput