Casnicutze sexy(140)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

BAG Liana dar unde trimit?

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

doina
banano, te coafasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

nu dati cu rosii.am treaba.am bagat hei-rup toata sapt. cu colegul.parca nu m-ai terminam odata!
sunt varza.ma doare si cel mai mic fir de par de pe mineparca-s batuta milimetru cu milimetru.3 zile de zi si pana noaptea am batut parchetul in subsol(cu colegul evident).puteti crede?
Mi-au ramas de varuit peretii si gataaaaaa.

cum adia ninge in ro? pe bune?
la noi e cald si bineee.nici nu am scos gecile la "bataie" bate vantul de rupe si ploua din cand in cand dar in rest e super cald pt perioada asta.

doina,ce face Dan?cum merge recuperarea.am vazutla "surprize,surprize" multe cazuri asemanatoare cu cel al lui Dan.Am inteles ca recuperarea este cea mai grea si cea mai lunga dar rezultatele sunt extraordinare.
Pana una alta arunca si la mine un polonic de ciorba ca-s sigura ca-i facuta cu bors de casa dela de-ti sta limba batz

liana,tzuc tare la tine olteanco.nu am fost pe faza ieri pe mess [bang

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

saluty cami! sa ne vezi si pe noi la treaba, dar intii sa gasim casuta mult visata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danelutza
... iti bati joc de mine, cumpara mai repede prastia aia si trimite si la mine o feliuta, daca nu... macar baga reteta sa vad daca se face singura

De Mihail si Gavril imi faci cadou o prastie?
Cand am facut prajitura asta m-am inspirat de la Adriana (adi69),dar am adaptat si eu in functie de ce aveam in casa. Am facut doua blaturi de amandina (blat pe care il folosesc intotdeauna,iese negresit),unul alb si unul cu cacao,le-am taiat fasii si le-am intercalat,lipindu-le cu crema de lapte condensat.Am facut si o glazura de cioco+smantana+unt si gata prajiturica.Se face usor,iar rezultatul este...mirabolant,ca sa folosesc expresia fetelor de pe culinar. Cred ca daca insiropam putin blaturile era si mai buna.

Uite,reteta Adrianei este aici

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza
Mai fetelor, am uitat sa va spun, am vazut-o pe cuscra mea la o nunta, mamaaaaaaaaaa ce dansa cu cuscru , asa ca spuneti-i sa bage poze de_acolo, ca facu fotigrafii cu Fuego

Si eu uitai sa va spun ca e un adevarat detectiv cuscra asta a mea. Ea a vazut pozele si filmul de la nunta la care am fost,dar eu nu.

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor,
moama ce de-a mancaruri bune si gustoase...eu azi merg la party asa ca nu pregatesc nimic...am facut doar niste biscuitei din rev scooby doo AICI ca ma tot baraia alex sa-i fac...
pup robertelul vrednicutz
alex e mai binishor, parca nu mai tuseste asa si nici febra nu a mai facut...sper sa stea cumintel sa nu inceapa din nou
si soacra-mea zicea ca ninge la fagarash si a s-a pus deja zapada...vreau si iooooooo
va pup pe toate si fug la dush
sa aveti o Duminica placuta

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

n-am mai ajuns la party, a mers doar tati cu alex fiindca mandrutza mea si-a prins degetul intr-o usa metalica, are unghia vanata cred ca o sa-i cada, o doare rau...e plansa toata asa ca nu ne-am mai dus...sa nu stricam petrecerea...
ce ziceati ca aveti de mancare?

monica
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

Ufff...pupam Ruxita cu degetelul vanat.Schimbati si voi usile mey sa nu se mai loveasca fata.
Ti se facu foame? Eu mai am niste oua umplute...Daca vrei si niste ciorbita...Si daca esti cuminte poate mai gasesc si ceva desert...

Miha si Robert

Mergi la inceput

saru' mana miha...bun, bun...si sunt cuminte...ca vreau si eu sah
bre' tocmai ma distrai cu postul tau de la bucatarie in care ziceai ca ai facut laba si neagra
ma gandeam...uite miha se tine de prostii
ah gandul asta al meu...rushine sa-mi fie

monica
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput