Sarbatoriti de nov-dec 04(158)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Aimee din cate ai spus mi-am adus aminte ca asa a fost mama cand i s-a declansat diabetul.zicea ca simte ca parca ar fi beata,scadea in greutate(ea se bucura),bea fff multa apa,gust metalic in gura,urina ii mirosea fff puternic.daca nu ai simptome de genul asta pune-o pe seama anemiei. mey da imi dau si eu cu parerea:poate intri la menopauza!nu ma bate.pupacim Vladutul fan Vivaldi.uite ca eu nu i-am mai pus lui Ken muzica clasica de cand era bebe,poate o-i descoperi ca-i place mai stii?!

Mergi la inceput

Rosebina da ai ajutoar de nadejde in Mihnea!cu cata sarguinta da cu aspiratorul,e tare dulce!si imi place la nebunie cum ii sta cu ochelari.sper din tot sufletul sa nu fie in zadar iar ochisorul sa i se indrepte!noi il pacalim pe Ken ca face muschi si devine ca Spider man daca mananca legume si ne cam merge dar pana cand nu stiu.

Mergi la inceput

aaa si am uitat sa va spun ca asta noapte am avut accident:a facut pipi cred ca de 2 ori in pat ca era ditamai baltoaca si el era ud pana pe spate(cred ca si transpirase).m-am trezit ca incepuse sa strige ca nu vrea pisica si bine ca am descoperit atunci ca facuse in pat caci de obicei nu sta invelit si asta ne mai lipsea acum cu raceala asta.

va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Roxana,e super Mihnea in poza asta Cred ca s-ar intelege tare bine cu Robert,nu?

, daca nu le place cartea, punem mana de lamana si le deschidem o firma de curatenie!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Aime, cu spondiloza cervicala cum stai? (fiecare cu obsesiile lui).Stii ca poate da astfel de stari, ameteli, amorteli si alte cele.
Eu care sunt varza la coloana, am tot felul de senzatii cretine de vreo 4 ani incoace.Primele dati ma gandeam ca fac vreun atac cerebral, apoi m-am obisnuit... Eu aveam si mai am inca tot felul de amorteli furnicaturi in maini/picioare, am perioade cand aproape lipsesc, perioade in care sunt mai dese.De-a lungul a 4 ani m-am tot investigat, am facut examen neuro care a iesit OK, analize OK. Acum de cand a vazut dr radiografia de coloana, mi-a zis ca e f posibil sa fie de la cele 2 discopatii (lombara si cervicala)+ spondiloza pe care le am in dotare. Naiba stie, o fi sau nu, azi noapte iar mi-au amortit maini +picioare, nu amorteala nasoala ci mai degraba niste furnicaturi, ca si cum te-ai dezmorti, na ca am explicat de m-am omorat. Alte investigatii nu stiu ce sa mai fac, asa ca o iau ca atare. Curele de Ca si Magneziu ma ajuta si pe mine.

Hai ca am ajuns sa ma plang eu acum.
Multa sanatate iti doresc, iaca am ajuns babe.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by bits

[red mey da imi dau si eu cu parerea:poate intri la menopauza!nu ma bate.

Acu rad (ptr ca m-ai facut sa rad in hohote) da' m-am gandit si io la asta, dar e imposibil (as fi fost prima pensionara, ha?), stiu ... ca la cate analize hormonale am facut, stateam bine cu FSH-ul...
Offf, pai tocmai ca eu nu prea am simptomele astea, doar ca stresul a fost de vina, glicemia creste usor in asemenea cazuri...da pot fi usor candidata la boala asta urata...sper doar ca si celelalte analize sa-mi confirme contrariul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by bits
Try merci mult-e flickr.com!asa fac si eu:ma uit la ei cum se cearta de la jucarii.Amon s-a ninvatat si-l mai plezneste pe Ken iar cand acesta nu e atent il mai trage si de par,totusi vad ca Kenzo nu-l pocneste deloc.

Si pe mine ma uimeste cateodata cum pot ei la doar cativa anisori sa inteleaga ca ei sunt mai mari si sa se lase prostiti de astia mici. Si alex, cand adrian il trage de par, doar zice un auuuu suparat, dar nu reactioneaza cu aceeasi moneda si nu il bruscheaza sau da in el cum ar fi poate in instict. Cateodata se lasa maltratat de adrian ca un om mare care stie ca bebelusul e bebelus si nu stie prea multe. Dar si cand i se pune pata cateodata pe el il vezi cum ii mai suteste cate una shters in treacat.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

De vineri noaptea incoace adrian imi doarme bine. Si-acum am intrat la banuieli sa nu-i fi scazut si mai tare hgb. Dumnezeu sa ma mai inteleaga: de doarme prost ma vai, de doarme bine iar nu-mi pica bine. Se pare ca in final desele treziri cu care ma omora erau de la maselute. Prima as spart gingia si a iesit. Sper sa fie de la asta somnul lui adanc din ultimele nopti.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
aime, sanatate multa, ai grija de tine...sper sa fie doar o perioada mai dificila si sa te faci bine repejor
noi suntem ok, alex mai behaie putin da suntem pe trecute...ruxi nu mai zice nimik de deget...acum are alte nebuneli vrea farduri, voi ati cumparat asa ceva? a vazut ea prin magazin si in reclama la tv ca este ceva special pentru fetite mici...dar mie imi este frica sa-i cumpar...alex este si el incantat ca el este cel care o coafeaza si-o creia o pauzaste mereu
va pup pe toate
numai bine

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Sanatate multa, fetelor!

ANDREEA - Damiana cica aavut si rosu in gat, dar si unpuse de crestere care i-ar fi dat o stare subfebrla.

Mi-a recomandat, dupa ce se vindeca pe de-a-ntregul sa-i scot polipii ca sa nu mai respire pe gura si sa nu mai fac rosu in gat.

Cica e o operatie simpla.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput