teava pluviala e cea care imi face probleme de ceva timp;aum am reparat fisurile din ea, dar m-am gandit sa n-o mai zidesc, ci sa o imbrac cumva cu pal; aveti vreo idee de design? ma gandesc la niste rafturi, cumva, ca sa arate si bine
ALICe
Nu prea stiu : teava pluviala e teava de scurgere ? Si e vorba de bucatarie ?
Daca da, eu chiar am cautat si gasit o solutie . Voi imbraca tevile in pal de culoarea mobilei (acum tocmai am dat comanda) , cu niste etajere mici pe ele , si niste tub cromat pt aspect , la mine e chiar pe un colt in continuarea mobilei. Ma gandesc ca inainte de montare sa izolez tevile cu ceva - nu stiu cu ce .
Si la noi, au mai fost probleme pe coloana si ca sa fie usor de intervenit, am ales solutia asta , aleasa dealtfel si de vecina de mai sus si am vazut ca arata bine . Inainte era zidita si zidul era stramb ... puteam sa inchidem si in rigips dar nu era mai grozav .
la mine acea teava (banuiesc ca e cea de care amintesti tu) trece prin hol si am imbracat-o in pal de sus pana jos iar pe laterale am pus rafturi de forma unui sfert de cerc pe care imi tin caciuli, manusi, genti...depinde de sezon.
fetele, va pup la propriu, nu virtual...
nu-mi dati niste poze? please!!!
eu nu reusesc sa-mi imaginez cum ar arata locul ala bine...
ALICe
In primul rand repar-o bine. Acum cativa ani, in timpul unei ploi zdravene a "explodat" la vecina mea. Toata apa de pe bloc s-a scurs la ea in casa. Covoarele pluteau la propriu.
Eu am noroc ca trece prin debara si nu m-am chinuit sa o aranjez. La soacra-mea trece prin holul de la intrare si a facut un dulap peste ea, asa ca acum ii trece prin dulap
acum ii fac testul de rezistenta...cu vremurile astea ploioase...numai bune pentru "rodajul" tevii;
insa trebuie sa ma grabesc cu varianta de mascare si fetele nu mi-au mai trimis nici o idee; fetelor, va rog, nu ma uitati...
ALICe