Colectia de toamna-iarna 2005 (161)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

CAMI m-a dat si pe mine pe spate Dariuca!
Plus ca e o frumoasa , m-au captivat ochii si obrajii bucalati!

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Hop-sa!

Va salut si astazi! Am putin timp sa raspund macar la ultimele intrebari ale Taniei. Eu ser (cand a fost nevoie) am pus cate 1 ml in fiecare nara. Am cumparat seringa de 2 ml, ca sa fie simplu si pun repede jumate intr-o nara, jumate in cealalta, cu bebe stand pe spate. Apoi rapid bebe intors pe burtica. Trebuie lasat 5 minute, apoi aspirat. Daca aspiri prea repede dupa manevra, nu apuca secretiile uscate sa se fluidizeze. Daca aspiri prea tarziu, se usuca iar!. Eu fac asa: pun ser si nu cronometrez nimic, ca m-ar lua durerea de cap. In timp ce astept sa-si faca efectul serul cel rau, pregatesc aspiratorul. Imi ia cam 15 secunde sa pup copilul mult si sa-l mangai dupa ce il intorc pe burtica (de Stefania zic), apoi cam un minut sa pregatesc aspiratorul, sa fixez copilul intre picioare alte cateva secunde si bag aspiratorul, ca mi se pare destul timp.
Nu baga aspiratorul prea des, ca creste productia de mucozitati. Daca poate respira foarte usor si nu sforaie in timpul somnului, e suficient sa-i pui ser seara, inainte de culcare, s-o asezi pe burtica si sa astepti sa-i curga toate mucozitatile. Daca fornaie in somn, e cazul de aspirat. Miscarile... am incercat pe toate. Cel mai bine iese cand misc in sus si inapoi inspre interior. In sus, adica nu in adanc, ci spre tine, cum ar veni... nu stiu sa-ti zic.

Cu anemia, eu nu sunt medic, dar nu sunt de acord cu profilaxia. Mai ales atat timp cat anemia nu este numai feripiva, adica nu neaparat cauzata de carenta de fier. In plus, stiu cu siguranta (pe pielea mea!) ca excesul se acumuleaza in ficat si il intoxica. I-am facut analize lui Bogdan la 8 luni (nu mai stiu daca tineti minte cat de rau l-am chinuit, dar bine am facut) ca sa vad daca trebuie sa-i dau fier si calciu preventiv. Avea calciul peste limita iar fierul la limita superioara. Alaptat la san, fara lapte formula cu supliment de fier... Eu am facut o intoxicatie a ficatului de la fier in timpul sarcinii cu Bogdan, mi-am revenit rapid dupa ce am incetat sa iau fier. De fapt de frica sa nu fie la fel ca mine i-am facut lui analizele. Deci, fiecare face cum il taie capul. Eu am sa profit de talonul pentru analize in cazul lui Bogdan, ca sa fac un "bilant" la doi ani, e cazul.

Ripley, am vrut sa-ti zic si ieri: superba camera fetelor.

Fetelor, pe mine ma apuca rasul cand o aud pe Daria a Cameliei, zau! Vorbeste mult, ca omul mare... dar... nu inteleg mai nimic! Eu de asta nici nu bag filme cu Bogdan, ca sunt mai grea de cap. Eu nu inteleg ce zic alti copii de varsta lui. Am observat ca nici alte mamici de pe aici (din cartier) nu inteleg ce zice Bogdan... Asa ca banuiesc ca la un moment dat, cand toti vor ajunge sa vorbeasca foarte corect, vom intelege toate ce spun. Pana atunci, mie una imi ramane doar sa "traduc" perlele lui Bogdan, ca daca va arat ce zice, nu o sa pricepeti.

Acestea fiind zise, sper sa pot intra si maine sa urez La multi ani primei sarbatorite a colectiei. Se deschide sezonul la sarbatoriti!

Mergi la inceput

Gandacel iti multumesc ca ai gasit timp sa-mi raspunzi. . O sa incerc schema de desfundat a nasului asa cum mi-ai descris, cred ca eu nu asteptam destul sa se inmoaie mucozitatile. Cum te descurci singurica acasa?

Azi am implinit o luna si am primit prima rochita, de la nasa. Ne puteti vedea aici

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Nuuu mai,n-am plecat in concediu.Cu atit mai mult cu cit Tudor .Cu nimic nu-i dau de capat.I-am pus si sare calda,ii dau ridiche,ceai de ceapa,la gradi la fel ii dau si educatoarele si nimic.I-am luat un sirop de plante da nici asta nu-i de treaba.Alte medicamente io nu-i mai dau.Nici Ventolin.Noaptea merge aparatul Salin,ii pun apa pe calorifer si tuseste intr-una.Iar nasul e infundat.Pe de alta parte,citisem acu o suta de ani ca tremuratul buzei de jos in timpul plinsului e semn de ...ceva.Am uitat de ce.Stie cineva?Ca parca-i bagat in priza ,asa ii tremura.

Am citit cite ceva din urma si se pare ca nu mai sint asa multi suferinzi.Dar celor care mai bolesc,sanatate multa.

Cami uimitoare fii-ta
Tania asa ma apuca si pe mine tristetile cind vad si simt cum se duce timpul.Mi-l vreau pe T iar micut.Deja mamicile cu copii de 1 an ne exclud in parc din grupul lor.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Of, LEEA, nu mai scapati odata? Ii dam un pusi special lui T.
Nu stiu sigur, chestia cu tremuratul era semn de...rahitism?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Tania parca asa imi aduc si io aminte da imi era si frica sa pronunt cuvintul.As vrea mai degraba sa cred ca-i de la bervi.Da io stiu.

ALEXIEI,dat fiind faptul ca maine nu-s acasa, ii doresc tot binele si toata fericirea din lume.Iar tie mamico ROXI iti urez sa-ti fie fecioara frumoasa si sanatoasa iar viata voastra alaturi sa stea sub semnul iubirii.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

buna seara,

Ma dor muschii de la mana. De ce? vedeti in blog. am facut azi la cineva un tort masinuta....moama, ce am transpirat la el dar a iesit pana la urma!
Ce ziceti, e faina masina sau nu?

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

bau,bau!cioc ,cioc e cineva acasa?

roxi- La multi ani pt printesa ta, sa fie fericita ,sanatoasa sa va aduca multe ,multe bucurii!
colectia. sanatate la pitici.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna seara...
La noi a fost a nenea doctorul, ca suntem putintel mucoase si nitelus vorbim mai ragusit si sexy. Avem o mini-viroza, nimik grav, niste icaturi in nas de Vibrocil si ceva Claritine seara si nitel Nurofen.
Ne-a mai dat Vigantol, 2 picaturi in lunile cu r si calciu 1 fiola pe zi, 10 zile, o luna da, una ba.

Ehehehe si acuma buba suprema - Sarah nu mi-a mai fost bolava, slava cerului, din primavara. Cand nici atunci nu s einghesuia dupa medicamente. DAR...asta seara efectiv nu am putut sa i le bag pe gat. Le scuipa instant. De convins cu linguritza NICI GAND. Deci...cum sa-i dau siropurile alea????????

SANATATE INFINITA COPILASILOR BOLNAVIORI!!!!

Hilde, daca nu dorm la noapte, imi trimiti pe tren felie din tortul vinovat de insomnie!! Amu pe bune si lasand gluma la o partea, acum cateva seri discutam fff serios cu Adila cum sa facem sa ne facitu un tort si cum sa ne parvina...hi hi hi.Da#539; las#539; ca vin io prin zona si atunci sa te tii!

Tania-sa-ti traiasca botzul de o luna. Wooow...cum a zburat..

Feli- deci ai ajutor la curatenie...

Cami- figura e mezina cea iubitoare de tati!Am admirat-o amu cu tati al nostru. A zis ca e poznasha....

Pupam colectia draga!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

M-am ouat subiect de LMA pentru Alexia - LA MULTI ANI, ALEXIA, veterana colectiei!!!!!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput