Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (241)
Raspunsuri - Pagina 3
T_Ioana spune:
Am reusit sa culc copilul......a mancat cand am venit de afara 4 cremwursti si 100 lapte (ca tocmai il fiersesem) si a urlat ca ar mai fi vrut dar mi-a fost frica sa-i mai dau ca poate iar . Bine ca a mancat macar acum.
Bee si eu ii mai dau pe afara fornetti sau biscuiti (banana nu prea ca daca ii dau in manuta si-o intinde pe toata fata si sa tot stau eu dupa el sa muste ma apuca disperarea. Banana in casa, la BE). Azi l-am lasat asa, sa fiu sigura ca mananca, va dati seama de la 6.00 de cand a baut 300 lapte pana la 13.00 sunt niste ore bune
Eu nu cred ca-l doare gatul dar e plin de secretii si nu prea poate inghitii ca nu mai are pe unde sa respire daca e cu gura plina si cred ca de asta refuza sa manance...cel putin asta am concluzionat.......plus ca mi s-a parut ca i-a spart si caninul nr 3 dar nu m-a prea lasat sa ma uit!
Eu lapte nefiert in nici un caz nu beau......si nici lui Razvan nu ii dau! Mie imi e greata de lapte in general dar sa mai beau si nefiert, dar la fel ca si Catalinei imi place ala pasteurizat, gras tare si mai nou si asta cu 3,5% din care bea Razvan. Tin minte ca imi aducea Cristi in maternitate, dupa ce am nascut, La dorna-Lady Milk de care zice si Moni, foarte mult mi-a placut si ala!
Am si eu o intrebare: Fetelor care aveti Digi Tv sau Boom Tv sau Dolce sunteti multumite, mai multumite decat de UPC de ex? Ca ma bate gandul sa renunt la UPC ca in fiecare luna sunt cu ei de gat din varii motive..........
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
Giova spune:
Moni pai eu citesc unde imi e numele. Unde nu e specificat nici o pers. citesc tot. asa ca...nu stiam ce te-a rugat Bee, sau ce se mai vb. intre alte pers. De obicei cand e liniste si mesaje putine citesc tot, dar cand suint 3-5 pag., mai si sar....
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
Ioana bine ca a mancat razvan. a bagat in el nu gluma.
hai ca-ti raspund eu ca acum ne mutam si noi de la DIGI la UPC.
Noi avem instalatia satelitara pe scara, dar e nasol ca se blocheaza programele. cand e vreme rea trebuie sa urc la etj. 6 in cam. tehnica sa resetez tot. Bine ca daca v-ati pune acasa, e acolo aparatul si se reseteaza usor, dar noi ne-am saturat.
au tras acum UPC cablu in bloc si vreau sa-mi fac contract la ei.
Imi pare rau ca pe DIGI aveam o groaza de programe italienesti, multe discovery, desene, pe care la UPC nu le am sau platesc in plus.
Dar pt. 1 an le vom avea pe ambele, ceea ce e ok, tinand cont ca la Digi platim 30.000 lei/luna.
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
toanca spune:
Ioana,eu am DigiTv si nu sunt deloc multumita, in sensul ca se vede cu purici; din acest motiv am fost nevoita sa-mi iau un dispozitiv (nu stiu cum naiba se cheama) care intensifica semnalul….
Giova, eu am rude in Fagaras in comuna Vad la cativa km de Transfagarasan.
Dar nu am mai fost pe acolo de vreo 8 ani.
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
d_melli spune:
Ioanooooo...repede...repede ...eu am avut digi in fr si a mers beton de beton...nu mai spun ca montat de noi cu cartea in mana( Maraki stie)...deci de la mine are o bulina rosie...si mai am prieteni super incantati.In schimb tre sa stii dc poti pune palaria...ai unde , ai liber pe directia respectiva?
T_Ioana spune:
Digi parca e al Romtelecomului, nu?
Mi-a spus o prietena mai devreme ca isi pune Boom si tare mamtenteaza si pe mine sa-mi schimb furnizorul ca astia de la UPC (din Bistrita, nu vreau sa generalizez) sunt efectiv NESIMTITI! Sa va dau ex de azi. Imi vine ieri factura de 100.5 lei. Contrariati be apuca m sa cautam chitantele vechi. Bun, aveam restanta pe septembrie, ultima chitanta gasita a fost aferenta lunii august. MArg azi la ei, ii intind functionarului factura de un milion si il rog sa-mi explice de unde suma fabuloasa (abonamentul pe luna este 33,5 lei, deci aveam de plata pe 3 luni) imi zice pai factura pe august, septembrie si octombrie. Ii arat chitanta aferennta lunii august si imi zice ca mai am de platit 76 lei.....bun zic si de ce apar restanta pe luna august? Cica "a, da, e greseala noastra, oups!" Si zic pe octombrie de ce mi-ati facturat din moment ce nu ati furnizat un serviciu integral ...raspuns: "Ca sa va atentionam ca aveti restanta!"......noah asta da raspuns de om inteligent!!!
Asa ca i-am platit doar pe septembrie, i-am spus ca pe octombrie nu platesc pana la scadenta(31.10) pt ca oricum serviciul nu e furnizat integral, e de rahat si cand e vreme grea sau vant nu am cablu cu orele.........Plus ca a fost extrem de nepoliticos si mi-a vorbit ca si cum era cablu' lui ta'su si mi-a smuls factura din mana sa vada ce si cum iar la sfarsit mi-a aruncat restul pe biroul ala al lor si efectiv mi-a intors spatele.......... M-am convins ca astia nu emrita decat reclamati la Cluj ca aici nu dau doi bani pe clienti!Abia astept sa gasesc o alternativa!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
monica70 spune:
Voi ati dus deja copiii la circ? E un circ in Arad si m-ar tenta sa o ducem pe Diana in WE ,dar nu stiu daca ar avea rabdare sa stea locului o ora jumate,cu pauza de 10 minute cu tot ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
T_Ioana spune:
Irino....o fi contat ca erati in Franta....tu nu vezi ca in Romanica nici iarba nu creste cum trebuie?!!
monica70 spune:
Aveau la Predeal unde am stat asta vara DIGI d-ala sau asa ceva si facea Ghitza spume ca mergeau ca programele.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Giova spune:
se pare ca numai in Ro merge prost instalatia satelitara.
si prietenii mei din Italia si Franta sunt super multumiti de ei.
Ioana Digi nu e a lui Romtelecom. astia au Dolce. Digi e primul aparut, naiba stie a cui e, dar nu e bun deloc.
Toanca am inteles, nu stiu unde e, probabil mai sus de Cartisoara. eu nu am mai fost pe acolo cred ca de 10 ani.
au venit astia si mi-au schimbat display-ul la masina de spalat. era si cazul, ca acum a murit de-a binelea. cu ocazia asta am aflat ca pot sa-mi programez masina cand sa spele, la ce ore. bai ce tolomaca sunt...am aflat dupa 1 an. daca nu ma intereseaza manualul de utilizare...asta e. cred ca au si ras astia de mine.
_