Mamici de noiembrie- decembrie (101)
Raspunsuri - Pagina 5
dany26 spune:
FELICITARI ANK PT RAULITO !!!! REFACERE RAPIDA SI MULTA SANATATE IN CONTINUARE LA AMANDOI! SA FIE MANCACIOS SI DRAGASTOS CU MAMICA LUI!!!!!!!!
34+ ANDREI
AMR 4 Saptamani!!!Doamne ajuta!
loub_erika spune:
pussi,imi pare rau ca ti-a fost si tie rau azi noapte ,nici eu m-am simtit prea bine..se pare ca mi-au revenit greturile ca la 2 luni de sarcina...,bine ca mai am doar putin de suportat!! Iti doresc multa sanatate si sa auzim de bine,eu v-am lasat ca trebuie sa plec,ami vb dupa...,aveti grija ce faceti pana ma intorc,va pup,paaaaaa!!!!!!
36+ Angelina
AMR 23 Oct.
mai avem 5 zile si ne vedem ingerasul!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
Roxxy80 spune:
Si eu sunt curioasa cum vor reactiona cei de la mine de la serviciu. Pana acum nu a mai solicitat nimeni. Ma gandesc ca nu au cum sa refuze pentru ca se pun cu legea.
quote:
Originally posted by Boomitza
intre timp m-am interesat si am aflat ca e vorba de un salariu de baza pe unitate....adica brut...nu se impoziteaza...ceea ce este suuuper ok.....acum sa vedem cu ce ne alegem fiecare....
Diana 37+ cu bebelina Karina Maria
Roxxy 33+Matei
_
AMR 7 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 5 SAPTAMANI!
bb_yasmi spune:
quote:
intre timp m-am interesat si am aflat ca e vorba de un salariu de baza pe unitate....adica brut...nu se impoziteaza...ceea ce este suuuper ok.....acum sa vedem cu ce ne alegem fiecare....
super!!! desi e lege noua nu ne da decat 2 mil...
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
37+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 7 zile!!!!
dany26 spune:
quote:
DAR PT ACEST LUCRU NU TREBUIE SA DEPuNEM O CERERE??? Dar cui sa i-o dam, contabilului?Inainte sau dupa nastere????
34+ ANDREI
ancadragoman spune:
Pussi pai sa vina ca de acum este in siguranta si felicitari ptr cele 32 de saptamani ,tot inainte ca fetele sunt cuminti.
BB vezi ca asa a inceput si la Ank
Ana felicitari si tie ptr eco ,ma bucur ca sunteti bine.
Pussi Klion am pus si eu ca imi iesise ceva la secretie,dar nu m-a usturat
anca 37+
Maria
poze
AMR MAXIM 21 DE ZILE!!!!!!!!!
bb_yasmi spune:
noi mergem sa papam!!!
daca nu ne mai auzim azi sa aveti o zi frumoasa!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
37+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 7 zile!!!!
pussi spune:
erika la mine cu vomitatul deja se intampla cam zilnic .. am zile cand vomit tot! N-am pus pe mine nici un kg. de 2 sapt. cu tot cu perfuziiCu contractiile sunt panicata!
ancuta.. sper sa stea acolo cuminti macar inca 2 sapt! Ca deja la 34 sunt considerate prematuri mari, pot sa suga si daca avem peste 2.500 gr. plecam acasa normal! si le ingrasa mami dupa!
bb ce ai luat pt. contractii?
oana r nu stiu daca se depune cerere, dra copie dupa certificatul de nastere al copilului sigur se depune.. pe baza copiei se acorda!
PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Roxxy80 spune:
Se depune o cerere dupa nastere, la care se ataseaza o copie dupa certificatul de nastere al copilului. Nu uita se iei numar de inregistrare. stati ca va trimit si articolul din Contractul colectiv de munca care prevede acesti bani. Pur si simplu nu au cum sa refuze angajatorii.
quote:
Originally posted by dany26quote:
DAR PT ACEST LUCRU NU TREBUIE SA DEPuNEM O CERERE??? Dar cui sa i-o dam, contabilului?Inainte sau dupa nastere????
34+ ANDREI
Roxxy 33+Matei
_
AMR 7 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 5 SAPTAMANI!
Boomitza spune:
trebuie depusa o cerere la servici, insotita de copia certificatului de nastere a bebeului
37+ cu bebelina Karina Maria