Mamici de noiembrie- decembrie (101)
Raspunsuri - Pagina 4
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by oana_r
ce emotii.chiar ma gandeam zilele astea de discutiile pe care le aveam cu ANCAD la aspirante,cum ma stiau toate farmacistele tot cumparand teste de ovulatie si sarcina, pe urma cum a aparut a doua liniuta cand nu ma asteptam, a doua zi parca ai avut si tu Anca a doua liniuta,acum mai este un pic si trece si odiseea si incepe un nou capitol in viata noastra si bineinteles si pe DC.
38+ Anya si Matei
AMR 1 SAPTAMANA (26.10.2007 programare cezariana)
bebe Anya
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
Oana na ca m-au luat si pe mine emotiile acum ,a fost frumos atunci dar parca acum este mult mai frumos si sunt sigura ca dupa ce nastem o sa fie minunat
anca 37+
Maria
poze
AMR MAXIM 21 DE ZILE!!!!!!!!!
loub_erika spune:
buna dimineata,doamne ce fericire ..chiar ca am intrat in perioada nasterilor..gata ne-a ajuns...!
ANKA FELICITARI ,SA VA TRAIASCA BAIETELUL ,SA FITI SANATOSI SI MANCACIOSI..,BRAVOOOO!!
Eu ieri dupa ce am umblat dupa niste acte..,am ajuns acasa c-am suparat ,iar seara nu am putut sa mananc nimic,ca imi era greata ,asa ca la ora 21 deja am dat la ratuste...,iar noaptea ma apucat foamea...,am avut o zi plina de evenimente,bine ca sa terminat repede si nu ma tinut toata noaptea!!
Dar azi cand am intrat si am vazut ca iar a nascut cineva...,m-am emotionat..,mie nu imi este frica de cezariana,ptr ca v-am mai povestit...,am asistat la nasterea finuei mele,am filmat fiecare miscare,cu gandul ,ca poate intr-o zi voi ajunge si eu la bisturiu,asa ca am profitat de ocazie si am luat notite...,singura diferenta e ca eu nu fac cu anestezie totala..,doar epidurala..,ca sa fiu prezenta si sa imi vad fetita...,oare o sa mi-a dea in brate..,sau doar mi-o arata?! sunt asa de emotionata,cred ca am sa plang si eu si sotul in momentul cand o sa o auzim plangand...,de fericire bine-nteles,ptr ca noi ne-am chinuit 5 ani ca sa ni se indeplineasca aceasta minune!!!
Azi mergem sa cautam cercelusi...,dupa care va spun sincer ca nu o sa mai merg nicaieri,vreau sa stau doar in pijamaele ,sa ma relaxez ptr marele eveniment de marti!!
Fetelor cum ramane cu intalnirea de vineri,ptr ca am sa fac o exceptie cu pijamalele ,ptr voi...,dar vreau sa stiu la ce ora ne vedem,ca sa facem rezervare maine dimineata!
36+ Angelina
AMR 23 Oct.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
roxx spune:
buna dimineata!
felicitari, anka, sa fiti sanatosi si bb mancacios.
si o zi buna
Roxana 33+
mami de Luca Teodor
AMR ...... X sapt
dany26 spune:
quote:
Boomitza si eu nasc prin cezariana si am niste scurgeri si mi-a dat ovule se nidoflor .
38+ Anya si Matei
bebe Anya
Si mie la fel.....fara sa imi faca analiza secretiei...
34+ ANDREI
AMR 4 Saptamani!!!Doamne ajuta!
dany26 spune:
quote:
Originally posted by gianina
Buna dimineata!
Vad ca avem si listuta cu operatiile de cezariana!
Noi suntem bine....inca nu am fixat data operatiei dar va fi probabil in jurul datei de 14 noiembrie...mai avem de stat!
O sa incerc sa intru si eu mai des....sunt asa de frumoase si de emotionante aceste momente....vreau sa fiu alaturi de voi!
Va pupic si va doresc o zi frumoasa!
34+
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
Gianina si eu nasc s-ar putea pe 12...deci poate ne vedem pe la spital!!!!imi dai un sms ...!
34+ ANDREI
pussi spune:
Multumim pt. noul capitol! Sa fie cu noroc! Doamne ajuta!
Noi raportam o noapte agitata, am .. imi era frica sa adorm sa nu ma apuce nasterea! Dar acum burtica e moale.. contractii n-am mai avut, si tati e cam speriat! Diseara merg la 8 la eco si dupa la Ank la spital! Azi am facut 32 de sapt. suntem in luna a 8-a
Diana mie mi se prescria KLION pt. dezinfectarea vaginului ... inainte de FIV-uri, dar n-am avut reacii si nici nu stiu daca se gaseste la noi!
Ancuta ! Gata sunteti mature! Maria poate sa vina!
Cu salariul primit la nastere.. cred ca depinde de angajator... eu stiu ca-l primesc integral dupa nastere, adica probabil in 15 sau 01 al lunii, depinde cand nasc!
PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
iuli-ana spune:
Salutare,fetele!
ANK83,felicitari,sa fiti sanatosi si papaciosi!
ANCUTZO,felicitari si tie pt cele 37 de sapt si...pt curajul tau!
JASMIN,revederea cu tati a fost mult mai emotionanta decat credeam eu...
Fetele,suntem in demolari cu apartamentul,am intrat sa va spun ca noi doua suntem ok,avem 1502 gr,col de 4 cm,placenta cu grad de maturare 0-1...si...toate bune pana acum!
Va pup pe toate si fie ca bunul Dumnezeu sa ne pazeasca si sa ne daruiasca minunile dorite atunci cand trebuie!
Ana 29+
oana_r spune:
quote:
Originally posted by dany26quote:
Boomitza si eu nasc prin cezariana si am niste scurgeri si mi-a dat ovule se nidoflor .
38+ Anya si Matei
bebe Anya
Si mie la fel.....fara sa imi faca analiza secretiei...
34+ ANDREI
exact,fara analiza
38+ Anya si Matei
bebe Anya
bb_yasmi spune:
neata!!!!!!!!!!!
ANKA FELICITARI!!!!! REFACERE RAPIDA SI UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS!! TE ASTEPTAM ACASA!!!!
eu azi noapte am tinut-o doar in contractii (adik burta tare de tot)/
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
37+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 7 zile!!!!
Boomitza spune:
intre timp m-am interesat si am aflat ca e vorba de un salariu de baza pe unitate....adica brut...nu se impoziteaza...ceea ce este suuuper ok.....acum sa vedem cu ce ne alegem fiecare....
37+ cu bebelina Karina Maria