Mamici de noiembrie- decembrie (101)
Raspunsuri - Pagina 21
Victo spune:
la ce sa ne uitam sheri..ca ti-a expirat sesiunea...
rge, asa ma gandeam si eu..ca oricum nu vom mere niciunde anu asta de rev..macar sa facem sex, sa ramana amintire..;):)
37+
piticul Stefanut
AMR 3 SAPT
pussi spune:
gata.. am sosit, suntem bine .. sanatoase, slabe si vesele ca asa le sade bine la domnisoare
.. Ana 1.600 gr. si Elena 1.800 gr! Nu nastem ca nu avem motive la un col de 4.7 cm si inchis! Problema este ca se pot rupe membranele.. asta asa ca surpriza, pe care n-o vrem!![]()
Pt. asta ne punem un Lomexin .. ca sa sterilizam zona vaginului! Gravibinon facem pana la 36 de sapt., restul tratamentului ramane acelasi:1/2 gynipral la 6 ore + Duphaston 2/zi + Elevit! + pat ..fara stat pe sezut ... esential!Facem anestezie generala ca sa dorm linistita
.. niciuna din Tusti nu e intoarsa cu capul injos .. sunt in 69 transversala ... asta e pozitia! Mi-a masurat si IR-urilere
cica sunt ok!
Am fost si la Ank.. i-am transmis pupicii vostri, ea vi returneaza la dublu
si de la Raulito

. E foarte bine, in afara ca nu poate sta pe fund
n-are nimic, s-a dezumflat si la fata, burtica i-a scazut! Ce mi-a ramas in cap...sa aveti multe tampoane de vata in fesa la voi...vreo 40 .. ca se consuma in draci
PUSSI
32+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Sheritra spune:
Mihuto, macar cu ceara fierbinmte pe-acolo, hai? Si tot sanki. Nt-nt, of ce viata. Eu ma voi duce la epilat cu lama de sot a hasbandului (un Mach III meserias fara sa cer voie
) si le pun pe alea sa ma rada a la Giulesti style, ca eu nu mai vad si nici nu cred ca mai ajung, iar la ceara nu ma bag ca-mi rupe apa! Si sa ma rasuceasca frumos ca altfel
cu facaletu in cap dadeam!
Mey n-am mai pus filmul ca nu ma pricep, era cu un bebe in piscina cum inoata singur si se mentine la suprafata!
Shery
37+
Alesia
my precious
camera alesia
Sheritra spune:
Bravo Pussic, ma bucur de tuste si de col, ffff bun. Of, multa putere
si vointa cu tratamentele astea, multe mai ai! Care-i faza cu anestezia?
Shery
37+
Alesia
my precious
camera alesia
pussi spune:
is cam mici fetele.. dar asta este... se stie ca gemenii sunt mai mici si la cat vomit, nici nu ma mir! Eu am decis totala... ca dureaza cezariana .. sunt 2
de scos+ recoltatul de celule! Si la totala stiu ce ma asteapta ca e exact ca la laparo, la epidurala sau rahi ma enerva sa-i aud in jurul meu.. as face pe mine de emotii.. asa ca somn de voie!
PUSSI
32+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by pussi
is cam mici fetele.. dar asta este... se stie ca gemenii sunt mai mici si la cat vomit, nici nu ma mir! Eu am decis totala... ca dureaza cezariana .. sunt 2de scos+ recoltatul de celule! Si la totala stiu ce ma asteapta ca e exact ca la laparo, la epidurala sau rahi ma enerva sa-i aud in jurul meu.. as face pe mine de emotii.. asa ca somn de voie!
PUSSI32+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
Eu pe care s-o aleg? Ca nu m-am dumirit, care-i mai usoara si mai putin toxica? Si sa nu ma doara capul si spinarea?
Shery
37+
Alesiamy precious
camera alesia
ancadragoman spune:
Am deschis cap nou sa aveti ce face maine
102
anca
37+
Maria
poze
AMR MAXIM 21 DE ZILE!!!!!!!!!