Mamici de noiembrie- decembrie (101)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sheri oricum Pussi e mai castigata ca are 2 fete de maritat

anca 37+

Maria
poze

AMR MAXIM 21 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

hai sa va zic o faza dura...,ce i-am facut sotului intr-o zi!!
Intr-o dimineata m-am trezit inaintea lui si mi-a venit ideea sa-i fac o surpriza ptr la servici,asa ca i-am pus in leptop o pereche de bichini rosii sexi...,problema e ca nebuna de mine nu stiam ca maine are sedinta de dimineata,asa ca sarcul cand si-a deschis leptopul de fata cu toata lumea...,sa facut rosu ca bichinei...,dar si el nebunatic ca si mine,ia placut la nebunie ideea!!

36+ Angelina
AMR 23 Oct.
mai avem 5 zile si ne vedem ingerasul!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

sper ca v-am facut sa radeti un pic ,dar acum chiar ca am fugit sus ,sa calc cate ceva...,pijamalute etc,mai vb maine,pupici si cat mai multe vise frumoase sa aveti la noapte!!pe maine!!!

36+ Angelina
AMR 23 Oct.
mai avem 5 zile si ne vedem ingerasul!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Haideti mai fetelor, ca am venit sa inchid laptopul si am zis sa trag o ultima privire pe la voi.
Si bine am facut, ca m-ati amuzat copios ,nu gluma.Sunteti tari!!!!!

Acum inchid, si va tin pumnii!!!!!Sa auzim de bine!

IRINA
+14 Antonia

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

...mei fetelor voi vorbiti de lucruri sfinte...pei pe mine nu ma mai incap de mult rochitele mele sexy ..Doamne ma uit la ele si nu-mi vine sa cred ca eu le-am purtat!!!...sunt o MILKA MAREEEE!!!..cat despre surprize...la ultima mea surpriza m-am muncit toata ziua ca sa-mi zica sotul cand a venit acasa ca miros prea tare lumanarile...auzi farte ia mai scuteste-ma...si inainte ii faceam tot felul de surprize si era atat de bucuros si innebunit..ca ma chinui eu ca fraiera...lasa-l sa sufere si el atunci ca m-au apucat dracii...e bine ca totusi o data la 2 sapt tot mai vine cu flori..si atunci se invarte roata si-l intreb pentru cine sunt....ca sa ma razbun...cateodata ii inteleg saracii le este si lor frica dar ei nu inteleg ca hormonii nostrii sunt foarte puternici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

V-AM PUPAT!! NOAPTE BUNA!!...tre sa-mi trezesc sforaitorul sa mergem la antibiotic...somnic usor si pufos!!!

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
3 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Bai unde plecati?
Eu am fost putin pe afara sa ma aerisesc

anca 37+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Pussic, ai venit de la eco? Ce fac tustele? Sa le spui c-a zis tusa Shery sa fie cuminti si sa n-o mai supere pe mama!
Ce face Anka?
Roxano, te-ai retras la una mica ?

Shery 37+ Alesia

my precious
camera alesia

Mergi la inceput

La una mica cu facaletul sau branula in branula poate

anca 37+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Nebunatice ce sunteti ! Vorbiti de chestii sfinte !

Eu am fost azi la epilat si a fost super nashpa, am pielea uscata ca iasca ca nici ceara nu se lua, sunt mare cat o balena si ma intorceam de pe o parte pe alta cu icnituri si busituri. Si tot n-am avut putere sa fac inghinal total....

Din pacate nu am burta prea mare dar mi-au crescut picioarele si . Trist dar adevarat

35s + Sophia

Mergi la inceput